anlamadığım bişey var dakikalarca göz kapağı aletlerle açık bırakılıyor ya nasıl bişey o...yani sulanmıyormu zor değilmi..kapama ihtiyacı olmuyormu.. yani reflekstir haliyle kapama isteği gelince aletlerin engel olması acıtmazmı..ne bileyim anlayamadım ben bu işi..
Kızlar 18 yaşındayım iki gözümde de 3 derece miyop var ve 15 yaşımdan beri gözlük numaram artmadı.Üniversiteye başlamadan ameliyat olmak istedim birkaç yer araştırdım ama netten izlediğim videolar gözümü acayip korkuttu.Göz tabakasını ince bir şerit halinde çıkarıp takıyorlar( yanlışşsa düzeltin lütfen izlediğim kadarını yazıyorum) ve bunu bayıltmadan yapıyorlarmış.Benim canım inanılmaz tatlıdır :2: Kızlar aranızda lazerle gözünü çizdiren varsa lütfen bana yardımcı olsun ameliyat aşamaları nedir ,sonrasında ağrı acı oluyor mu, riskleri nelerdir?
Şimdidenn çok tşkler
bende araştırmıştım ama ilk önce kornea ölçümü yaptırmalısın sonuçta mutlaka iğne yapıp uyuşturuyolardır dedem olmuştu ameliyat hiç hissetmediğini söylemişti
Doktorundan memnun olanlar doktor ve hastane ismi soyleyebilir mi? Bir de toplam fiyatini?
Yaptircam, tavsiye doktor ariyoum.
:26:
Bende ankarada dunya goz hastanesinde oldum...doktorum volkan matbendi
canim ne kadar ödedin? bide hangi lazer tedavisi yaptirdin bicaklimi bicaksizmi? doktorundan memnun kaldinmi?
Kızlar 18 yaşındayım iki gözümde de 3 derece miyop var ve 15 yaşımdan beri gözlük numaram artmadı.Üniversiteye başlamadan ameliyat olmak istedim birkaç yer araştırdım ama netten izlediğim videolar gözümü acayip korkuttu.Göz tabakasını ince bir şerit halinde çıkarıp takıyorlar( yanlışşsa düzeltin lütfen izlediğim kadarını yazıyorum) ve bunu bayıltmadan yapıyorlarmış.Benim canım inanılmaz tatlıdır :2: Kızlar aranızda lazerle gözünü çizdiren varsa lütfen bana yardımcı olsun ameliyat aşamaları nedir ,sonrasında ağrı acı oluyor mu, riskleri nelerdir?
Şimdidenn çok tşkler[/QUO
merhaba ,ben 1yıl önce oldum ve göz numarak 4,50 idi şimdi diyorumki yıllar öncesi olsa imişim . ankarada kudret göz hastanesinde işlemim tamamlandı oysaki ben göz kontrolüne ğitmiştim ,hiç korkmadım gözünü açayıp kapaman toplam 20 dakika hiç korkma gözlüksüz hayat süper ,ama tavsiyem muhakkak ama muhakkak agrısız işlem göz yapın uygun ise , agrılı yönetm olan arkadaşlarım var 15 ğün ışık yüzü ğörmediler .ben oldum ve eve geldim herşey çizdirmeden önceki gibiydi ,ertesi ğün işe dahi geldim , göz yapın uygun ise hiç beklemeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?