Tşk ederim her sabah uyandığımda daha net görüyorumHadi GÖZÜNAYDIN :))
Gayet normal isiga duyarli olmasi canim. Daha 4 gun olmus. Benim bir ayi biraz gecti daha yeni yeni gunes gozlugunu cikarmaya basladim. Netlik konusuna gelince her gecen gun daha net gordugunu fark edeceksin merak etme. Görüntünün tadini cikar :)

İnanılmaz korktum keşke internettedeki videoları izlemeseydim dedim doktor da ne kadar korktuğumu anladı sakinleştirici hap verdi ( her hastaya vermiyorlar çok korktuğunuzu,stres yaptığınızı söyleyin verirler çünkü hap ameliyattan sonra uyku yaptı tüm gece uyudum dolayısıyla ilk gün çok fazla yanma batma oluyormuş bunu yaşamadım).Ameliyat sırasında rahatsızlık duydum hemde başlar başlamaz gözün kapanmasını engellemek için bir şey takıyorlar ( ne olduğunu bilmiyorumSenin adina cok sevindim, hadi gozun aydin, atlattin gitti.
Peki nasil cesaretini topladin, ameliyat aninda korkunu nasil bastirdin, doktorun nasil yardimci oldu? Anlatsana biraz? Bir de, ameliyat sirasinda herhangi bir aci ya da cok fazla rahatsizlik duymuyorsun degil mi? Sen yaz da bana da cesaret olsun, ben de korkuyorum, ama mutlaka yaptirmak istiyorum. :18:

Umarım yardımcı olabilmişimdir gözünüzde büyütmeyin ,ben ameliyattan önce aklımdan neler geçirmiştim,netteki yazılanları okuyup ama mutlaka korneanızın inceliğine baktırın