Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

canım yaa çok geçmiş olsun gerçekten.ben de bu lekeler yüzünden askılı veya sırtı açık kıyafet giyemiyorum.Çok beyaz tenli olduğum için lazer tedavisine de cesaret edemiyorum en az 4-5 yıldır bu lekelerle yaşıyorum hiç bir şey fayda etmiyor sanırım artık onlarla yaşamaya alışmalıyım.Omuz bölgesi ve sırtı pürüzsüz olan insanlara imrenerek bakıyorum

benimde yanağımda kılcal damar çatlağı vardı lazerle aldırdım ve çatlağın olduğu yer değil ama altında bi yerde kocaman bi delik oluştu sakın derimmm

kızlar incir sütünün tehlikeli olduğunu alerji yaptığını duydum.aman dikkat !
kimse kullanmasın.

bende fraksiyonel co2 lazer yaptırcaktım senin yaptırdıgın hangi lazer türüydü şimdi bnmde umudum kırıldınerde yaptrdın birde

Kızlar, topic'i baştan sona okudum ama lekeler için lazerden de ümidimi kestim. Aranızda "Planta Pura Activa Brun Leke Kremi'ni kullanan var mı? Sadece bir yerde satışı var ama hiç kullanıcı yorumu yok. Varsa kullananlar sonuçlarını yazsınlar lütfen.

arkadaslar tüm yorumları tek tek okudum ..ve herkes sorunlarından bahsetmiş...iyiii güzelde hiç kesin çözüm öneren yok....yani sorun çok çözüm yok.....herkeste güneş lekesinden konuşmuş......keşke bende de güneş lekesi olsaydı da hiç te problem eymezdim...yaa uçuk lekesine ne demeli ...benim de sorunum bu....ama çözümü yok yoooookkkkkkkkkkdelikafadulden

arkadaslar buzlu terapi diye bi yonten var belki duymussunuzdur.bahsettiginiz butun sikintilari cozuyor.bende akne izlerim icin ilk seansimi yaptim.sonuclarini isterseniz sizinle paylasabilirim.

arkadaslar buzlu terapi diye bi yonten var belki duymussunuzdur.bahsettiginiz butun sikintilari cozuyor.bende akne izlerim icin ilk seansimi yaptim.sonuclarini isterseniz sizinle paylasabilirim.

benımde yuzumde leke seklınde kucuk kucuk benler var. Buz terapi yaptıracaktım çünkü %100 garanti veriyorlarmıs.İnternetten baya bi arastırdım ama yaptıranların memnun olmadığını en fazla %10 luk bir gelişme gördüklerini okudum. Bi de üstüne leke bırakıyormus. Anlıyacağın vazgeçtım. Pekı sen memnun musun bir gelişme oldu mu akne izlerinde?

lazarle leke tedavısını bende dusunuyorum ama sadece cıl ve yanık ızlerı ıcınmı uygun acaba ,ben bunların dısında koltukaltı bolgem ıcın yaptırmayı cok dusundum arastrdım o kdr ama koltukaltı bolgesınde kararmayı gıdermek ıcın uygulandıgını hıc duymadım-benım koltukaltı bolgemde kararma mevcut,ne kadr temz olursa olsun kıl koklerının oldugu yerler gayt koyu bı renkte bellı oluyor ,buda benı cok rahatsz edıyorbeyazlatmak ıcın net uzerınden kremler duydum ama ıse yarayacagına ınanmıyorum,acaba koltukaltı bolgesı ıcın lazerle leke tedavısı kullanan arkadslar varmı

fraksiyonel co2 lazeri gerçekten tavsiye ederim kızlar ben ilk seansımı yaptırdım bugün 7.günüm yüzüme bakmaya kıyamıyorum yanaklarımda olan çukurluklar neredeyse yüzde 90 geçti yüzüm bebek cildi gibi oldu hafif sivilce izlerim var daha doktorum 4 seans önerdi fakat yaz geldiği için diğer seansları sonbaharda yaptırmayı düşünüyorum düşünen herkese tavsiye ederim gerçek bir doktorun gözetiminde ben ankarada seansı 1000 tl ye yaptırdım bu işi gerçektende tavsiye ederim allah herkesin kalbine göre versin.

normal lazerden farklı mı oluyor bu nasıl birşey ?

merhaba benimde yüzümde ameliyat izi var kocaman.anlatama.üstelik estetik cerraha ameliyat oldum adam yüzümü mahvetti.kocaman bir iz.kocaman bir çökük var yüzümde.tedavisi de yok varsa da geçici şeyler.boşluğu doldurmak için dolgu yaptırmak istedim oda 9 ay idare ediyomuş. p o kadar mutsuzum ki.nihayetinde yüz bu.bir tanede kocaman güneş lekem var.lazer düşünüyodum ama senin yazını okuyunca vazgeçtim. hangii kapatıcıyı kulanıyosun öğrenebilirmiyim.bende kapatıcı süreyim. nasıl olsa bu iz benle ölene kadar gidecek.çok üzülüyorum çok

Ben göz kapaklarımdan estetik olmuştum, olmaz olaydım dikiş izlerim kocaman ve kabark kaldı sözde estetik, neyse sonradan başka bir doktior buldum izlerin kaldığı yeri kesip yeni dikiş attı ve üzerine lazer yapılıyor şimdi çok iyi bir gözümde hiç belli değil diğeride düzelmeye başladı. Hepsi Dr. kanaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…