ilk baslarda sislikten kilom dahada yukari ciktiydi ve acaip moralim bozulmustu...davul gibi geriliyodum aksama Dogru , 6 hafta sonra felan diyete basladim halanda devam ediyorum Kilo verdim ama diyetten ..zaten benim boyum 170 cm kilom 58 di, sadece ufak bir göbek hafif simit ve ic bacakta az sorun vardi büyük ihtimal normal insanlar sorun etmezdi ama ben pipirikligimden iste yaptirdim 1 kg Kadar yag alindi benden ama bugün olsa yine yaptiririm pisman degilim...o yüzden bende sonuc cok yavas ilerliyo , fark var tabiki göbegim düzlendi....ic bacak suan istedigim gibi degil tam ama Bikini bölgesine Dogru cikik bir yag birikintisi varda o gitti ve en önemlisi ic bacakta deri hafif gevsek ti o baya toparlandi gercektende gerildi yani...bide üst ic bölge biraz daha incelirse sevincem.
hissizlik bastan baya vardi suan kalmadi bende, ama bazilarinda 1 seneyi buluyo galba gecmesi zamanla geri geliyor his merak etme... hergün masaj mutlaka gerekli ve sporda sart. ben doktorumun dedigi herseyi uyguluyorum, bitek sabirli olma konusunda iyi degilim

sabir sart , biz ameliyat olanlar biran önce sonuc belli olsun istiyorum ama icerden yaralar var ve haliyle iyilesmesi Zaman aliyo... benim sol diz bölgem cok asiri morarmisti...4 hafta sonra gecti morarma ama 10 uncu haftama girdim hala o bölgeye bastirinca icten aciyo yani icten hala tam iyilesmemis.... korseye gelince ...doktorum 6 hafta gece Gündüz sonrasi günde 12 Saat dedi..ama seninde dedigin gibi hava soguk sicakta tutuyo bende giyebildigim Kadar uzun giyeyim dedim ve hala gece Gündüz giyiyorum, sonucta zarari yok..