- 21 Ağustos 2013
- 177
- 69
- 48
sagol canim insallah hersey güzel gecer, sen yukarda yazmissin dogum kontrol hapi birakilmali felan diye
bana asistan bayan hic ama hicbisey demedi... ben 2 hafta önce gögüs ameliyatindan bildigim icin bazi seyler yenmicek
icilmicek kendiligimden sordum mesaj yazdim... cay kahve sigara bazi ilaclar birakmam gerekiyomu diye
cok cok iyi olur diye cevap geldi sadece.... ama dogum kontrol hapini 2 hafta önce birakmis oldum..
onuda sirf adeti ayarlamak icin aldim yokta ameliyatta Adetli olcaktim....yaaaaaaaaaaa bisey olurmuki bi etkisi varmiki???
2 hafta öncesi bırakmak için kötü bir zaman değil bence anestezi açısından bir sorun olmasın diye bıraktırıyorlar zaten 2 hafta önce veya 3 hafta önce çok farketmez gibi geliyor bana .. Ama direkt sordukları kullandığınız bir ilaç var mı oluyordu gerçi görüşme şansın olmadı değil mi senin o yüzden akla gelmedi sormayınca herhalde :S ama önceki ameliyatlarımda 1 hafta önce bırakmak yeterliydi o yüzden bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten çok büyük sıkıntı olsa ilk başta hemen onu söylerlerdi. Sigarayı bırakabildin mi bari? Ben bırakabilecek gibi durmuyorum çünkü her gün bir gün daha yaklaşmanın heyecanı içindeyim 1 ay olmasına karşın