seni çok iyi anlıyorum benimde kaynanamla kayınpederim bize geliyorlar aynısı...sabah 7.30 çıkıyorum akşam yine 7,30 evdeyim yemek hazırla topla çay,meyva ertesi güne bidaha yemek yap...bide memnun etmesi zor yoksa tabi başımın üstünde yerleri var...yemek yaparım babası mutfakta ne yemek yapıyosun et kattın mı hep sebze mi yiyosunuz...çerez varsa getirin yiyelim meyva getirin.... kaynanamda çocuk gibi azcık boş bırak seni çekiştirsin...ömür törpüleri işte...hepimizin Allah yardımcısı olsun....valla ben bunlara bi çare bulamadım bulan varsa söylesin....salı gelicekler bende başlarım artık...
en güzeli sen eşine ben artık çok yoruluyorum 2 kişiyken 4 kişi olduk yetişemiyorum hiç bişeye bize haftada 2-3, kere felan bir yardımcı gelsin temizlik yemek vs. için de yoksa 3ay ben dayanamam kafayi yerim de
hata eve geldiğinde bugün çok yorgunum hiç bişey yapamıcam de ve odana çekil uzan ve hiç bişeye dokunma bikaç gün bakalım mesaj gerektiği yere ulaşacakmı
bitanem benimm haklısın tabıkı ama ne olursa olsun onlar sevdıgın adamın babası ve ablası sen Allah rızası ıcın yap emınım Allah sana bunun sevabını kat kat verıcektır esınle tartısma bence sonucta onun babası ablası ne olursa olsun onlara bırsey dıyemez ama ıcten ıce cok üzülür dusunsene esinın yerıne koy kendını senın baban ablan gelse ve o ıstemese uzulmezmıydın canım benım sen sıkma canını zaten devamlı kalmıcaklarmıskı gıderler görumcenede gelınce o onun terbıyesızlıgı canım sen herseyı allah rızası ıcın yap ve onlara saygını sevgını göster canım kendıne iyi bak bebeğinide en kısa zamanda kucagını alırsın inş
Aynen canım bizde 3. haftaya girdik. Odalarımız karşı karşıya banyo da tam ortada. Üstelik eşim kapınızı kapatayım diyor. Onlar kapattırmıyor. Bilemiyorum ya bunları geçtim zatende diğer sorunlar iştebuna çözüm bulursan bana haber ver mirmirmirmir
benim de eşimle özel hayatım kalmadı sizinki 2 hafta neyse bizimki 4 hafta oldu kardeş gibi uyuyoruz :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?