vallahi oyle klavye sakirdatip yazmak ne kolay basina gelse insanlar neler yapar ama neyse bence en guzeli durustce hic icine atmadan caylar ellerinden oper de gorumcene yemekten sonra veya esinin yaninda abla yarin isim var utulere bir el at de yani boyle uzulme dert etme belkide esin sen soyledigin halde yapmazsa art niyeti sezer yazik benimde iki gorumcem var hep el birligi yapariz bir is oldumu gule oynaya bu nasil dusuncesizlik anlamadim dogalgaz da cok ilgincti o zaman yazinda sicaktan mi sikayet edip gelecekler bir klima takin diyip cok sacma acikca konus kendini bu kadar harap etme birak yapabildigin kadarini yap 2gun yemek isine girisme ister istemez yapicak misafirlik degil bu 3aylik olmaz misafirlik
Ya benim anlamadığım. Ben iş yaparken oturuyor ya acaba ne düşünüyor gelin bu mecbur bana hizmet etmeye diye mi düşünüyor acaba
Çok haklısın nurayy ama malesef bende rep vermedimvallahi oyle klavye sakirdatip yazmak ne kolay basina gelse insanlar neler yapar ama neyse bence en guzeli durustce hic icine atmadan caylar ellerinden oper de gorumcene yemekten sonra veya esinin yaninda abla yarin isim var utulere bir el at de yani boyle uzulme dert etme belkide esin sen soyledigin halde yapmazsa art niyeti sezer yazik benimde iki gorumcem var hep el birligi yapariz bir is oldumu gule oynaya bu nasil dusuncesizlik anlamadim dogalgaz da cok ilgincti o zaman yazinda sicaktan mi sikayet edip gelecekler bir klima takin diyip cok sacma acikca konus kendini bu kadar harap etme birak yapabildigin kadarini yap 2gun yemek isine girisme ister istemez yapicak misafirlik degil bu 3aylik olmaz misafirlik
canım benim arkadaş yaşını filan belirtmesiydi biz sorcaktı kaç yaşında ki evli değilmi filan die oda sorulmadan sölemiş artı tabikide kayınvalide ve kayınpeder tek olsa bakmaya mecbur ama bu arkadaşın akrabalarının yaptıkları saçma çünkü evde ona bakacak bir kadın varken ve bu kızıyken geline gerek yoktur hele doğalgaz bahanesiyle gelmek insanı resmen çok af edersiniz ama enayi yerine koymaktır yicek içick yatcak 5 kuruş vermicek elini bişiye sürmücek görümc ebu kayınvalide filan diil tamamen sinir bozu bende olsam böle insanların varlığı bile benimde sinirimi bozmaya yeterdi....
iyi fikir valla.3 ay dediğimiz süre misafirlik değil bir nevi o eve yerleşmektir.. madem ki 3 ay kalacaksın kalkar bir işin ucundan tutarsın.... ama baktım ki tutmuyor valla yerinde olsaydım elimi kolumu bi yerimi bandajlardım. yemek yapamazdım,bulaşık yıkayamazdım.. dolayısıyla da ya bir işin tutacak yada kalkıp kendi evine gidecek...
Hayır canım aşağılama gibi haddim hiç kimseye olamaz. 42 yaşında dedim yaşıt değiliz anlaşamıyorum kafa yapılarımız uyuşmuyor demek istedim. Bekar dedim evlenmezse temelli benim başıma kalacak demek istedim. N e kadar iyi olursa olsun ev üstüne ev olmuyor. Herkesin kendi hayatı var. Başkalarına göre yaşamak beni ve bir çok insanı strese sokar. Siz naparsınız evde görümce ve kayınbabanızla yaşamak istermisiniz. Onlara göre hayatınızı yaşamak size zor gelmezmi. Ben artık evde kendimi hizmetçi gibi hissediyorum. Çaylarını verdim masa çıktım odadan. Ayrıca ütümü, temizliğimi ve yemeğimi yapsa çok sevinirim. Çünkü ben her zaman olmasa da bunları bazı zamanlar yardımcı çağırıp yaptırıyorum. Yaşamamışsın belli. Bekara karı boşamak kolay
Canım benim nasıl diyim ki baban ablan gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?