ldrmak zereyim, ne yapmalym ?

canım senin evine üç aylığına gelen kişi misafir değildir zaten.belki kayınpederine saygı icabı hizmet edebilirsin ama görümcene karsı mecbur değilsin.kalksın kendide bişiler yapsın.herşeyi senden beklemsn.ama sende akıllı ol dört dörtlük hizmet edicem die kendini paralama.hemde çalışıyosun.yapmadığın bi işe karsı laf ederse alçaktan lafını sokarsın.dört dörtlük hizmetle iyi olunsaydı annem sülalenin biricik gelini ünvanını alırdı.ama malesef öyle değil.bu devirde eşinin ailesine karsı ne kadar iyi ne kadar sessiz ne kadar hizmetkar oluyosan o kadar eziliyosn malesef.(her aile için geçerli değil bu tabi).ama anlıyosan ki yaptıklarına karsı nankörlük ediliyo.paralamıcaksın kendini.

ya gorumcenız cekınıyo olabılır evnıızde..
evınız temızlese yemegınızı yapsa utunuzu yapsa gorumcem eve kuruldu dıye dusunurdunuz sanırım
mısafırlıkde olduklarını bılıyolar demekkı oylede davraınyolar
ama sız yemek yaparken aba yardım edermısınız dersenız
salatayı yaparmısın dersenız emınım gorumcenızınde hoşuna gıdıcektır..
3 ayı cehennem bıcımınde gormek yerıne cennet olarak algılayın derım..
kedınzı yıpratmakdan baska bısıye yaramıycaktır..

ya deli oluyorum böyle insanlara.. abim evleneli 4.5 sene oldu babamın bırak onlarda kalmayı,çay içmeye yahut yemeğe gittiği bile sayılıdır.. rahatsızlık vermek istemez hiç.o yüzden böyle şeyler duyduğumda çok şaşırıyorum.bende bir görümceyim,zırt pırt gidipde sıkmam yengemi,aksine gitmiyorum diye o çağırır durur.
eşinin seni anlamaması ekstradan bi sorun..buraya açtığın konu mesajındaki düşünceleri aynen eşine aktar derim..aralarından uyuz vb kelimeleri çıkararak tabi rahatsızlığını net bi şekilde bilsin. o zaman da sana hak vermeyip,onlardan yana oluyosa diyecek bişi yok.Allah yardımcın olsun canım

kolaylıklar
hadi kayınpederin neyse de gorumcene sasırdım ben...bayan olarak bi iş,n ucundan tutsa ewde ''istenmeyen''konumundan kurtulur

ya 3 ay evde kalmasını istemem bende gorumcemle kayınpederimin ha kaldı tamam ama boyle dusuncesiz yardımcı olmayan tipler oldumu hiç istemem bende ablama gidiyorum bazen 1-2 haftalıgına kalmaya işten geldiginde yemekleri hep hazır oluyor yardımcı olması lazım gorumcenizinde ama anlamaz kıllık olsun diye yapar

benimki de bunun kayın olan hali
hem de benimki 4 yıllığına okumaya geldi kafamçokkarıştı
şu hamile halimle ne huzurum kaldı ne rahatım.
bir de annesi hiç temizlik öğretmemiş, gerçi kaynanam da hiç temiz değildir ki -tatlicadiarzu-

eşinle güzelcene konuş canımcımm inan bak konuşmassan ömür boyu her kıs oturup bunlara katlanırsınn....bu kerelik kalsnlar ama her kış olmaz herkesin kendine göre bi aile düzeni var....ha buarada uyuzzzzz görümceni al karşına güsel bi dille konuşşşşşş

allah yardımcın olsun canım
4 yıl az da değil:bbo:

seni az çok anlıoyrum bende 4 ay gibi bekar görümcemle yaşadım ....
neyseki tainini çıkarttık da gitti......
o da ben de çalışıyorduk..ama ben görevimden dolayı 2 gece 2 gündüz 2 gün de tatil yapıyordum tatilimin biri uykuyla bazen de temizlikle geçerdi...
hatun da rahattı ve 4 ay zor dayandım ...
iş kıyafetlerini bozulmasın diye yıkar ütüler diğer kıyafetleri de bana kalırdı yıkasın diye...
4 ay sadece abisi kızdı YEMEK YAPIN DİYE diye 1 kere tarhana çorbasını 2 SAATTEyaptı...
bunların yemekli bekar arkadaşlarına hizmetçilik yaptım kendisi yetmezmiş gibi ...
abisi de kıyamzdı hatuna ki yaşı benden büyük ...
ped isterken abla dedim diye abisine teyzelerde ped olmaz diye soğuk ve rezilce bir cümle bile kullanmış o günden beri abla demiyorum ...kompleksli ve hala da öyle ...
sana tavsiyem söyle yapsın yatmayı biliyorda iş mi yapamıyor çalışmayı rahatlık olarak gören bu zihniyetlerden nefret ediyorum eşini kendi eşimi ve ailesini nazlı bebek gibi pışpışlayan bütün zihniyeleri KINIYORUM...........kaydirigubbakcemilelmaz:

Canim 3 ay sende kaliyorsa misafirlik durumundan cikmislar demektir,
42 yasinda calismayan koskoca kadin, birakin kendi hazirlasin herseylerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…