İlaç ne kullanmıştın canım kanama alanında ondan mı oluyormuş acabaDr bana dedi enfeksiyondan olur ani harektten olur çok ayakta kalmaktan olur
Progestan vermişti canım ilacım bitti bu başka gtitğim dr düşük için tek bitane iğne verdiİlaç ne kullanmıştın canım kanama alanında ondan mı oluyormuş acaba
Anladım canım inşAllah geçer bu durumumuzProgestan vermişti canım ilacım bitti bu başka gtitğim dr düşük için tek bitane iğne verdi
Progestan eksikligindende oluyorDr bana dedi enfeksiyondan olur ani harektten olur çok ayakta kalmaktan olur
İnşallah canımAnladım canım inşAllah geçer bu durumumuz
İlacım bitti 1 haftadır almamıştım acaba ondan mı olduProgestan eksikligindende oluyor
Kizzz sennnn delimisin nasil onemsizlikkk buu. Nasil boyle kaygisizsinnn. Cabuk kalk alll. Ben tek 1 gun buuu ilaci kulanmadim basima gelmeyen kalmadiii. Ltfennnnn biraz ozenİlacım bitti 1 haftadır almamıştım acaba ondan mı oldu
İlacım bitti 1 haftadır almamıştım acaba ondan mı oldu
Canım benim ben suan 11 haftalığım benimde baştan beri ara ara lekenlenmelerim oluyo ama kötü bişeyim yok düşük riski de demiyo dr her olduğnda gidiyorum kalp atışnı duyunca tahat ediyrmÇok teşekkür ederim dr kese etrafında kanama alanı gibi bişey demedi düşük tehlikesi var mı diye sordum yok dedi yinede progestan verdi rahatlamalımıyım
Haklısın canım yarın ilk işim bu ilacı almakKizzz sennnn delimisin nasil onemsizlikkk buu. Nasil boyle kaygisizsinnn. Cabuk kalk alll. Ben tek 1 gun buuu ilaci kulanmadim basima gelmeyen kalmadiii. Ltfennnnn biraz ozen
Benim bugün yine lekem oldu kalp atışını duydum çok şükürCanım benim ben suan 11 haftalığım benimde baştan beri ara ara lekenlenmelerim oluyo ama kötü bişeyim yok düşük riski de demiyo dr her olduğnda gidiyorum kalp atışnı duyunca tahat ediyrm
Benimkide tüp bebek ilaçlar çok önemli çok ilaç kullanıyoruz zatenBenimki tup bebek artik ilacini kes dediler tek 1 gun kestim doktor hatasi yuzunden kanamam olduuu !!!!
Biraz ciddiye al ltfn. Cok onemli. Bende dogurganlik sorunu olmadigi halde basima bu geldi. Genetik icin tup bebek yaptirdim. Ilacini al kulan hemen
Teşekkür ederim haklısınız nasıl böyle hata yaptım bilmiyorumBenimki tup bebek artik ilacini kes dediler tek 1 gun kestim doktor hatasi yuzunden kanamam olduuu !!!!
Biraz ciddiye al ltfn. Cok onemli. Bende dogurganlik sorunu olmadigi halde basima bu geldi. Genetik icin tup bebek yaptirdim. Ilacini al kulan hemen
Kanama alanı varmı sizde neden oluyormuş lekelenme söyledimi drCanım benim ben suan 11 haftalığım benimde baştan beri ara ara lekenlenmelerim oluyo ama kötü bişeyim yok düşük riski de demiyo dr her olduğnda gidiyorum kalp atışnı duyunca tahat ediyrm
Sabahi beklemesen ??? Progestan cok onemliTeşekkür ederim haklısınız nasıl böyle hata yaptım bilmiyorumsabah ilk işim almak olcak inşallah
Çokkk teşekkür ederim kuzumKuzum ilk 4 ayım hep kanamalı geçti.
Lekelenme içeride birikmiş ve beklemiş kanın dışa atımıdır o problem değil, önemli olan parlak kırmızı kan..
İnan kırmızının her tonunu yaşadım
Hatta o halde çalıştım. Eğilmeyeyim, uzanmayayım bile demedim. Sınıf öğretmeniyim çocuk peşinde koştum inan. Maşallah bebeğim gayet sağlıklı, 5 aylık olduk şimdi
Kalbi attığı sürece hiç problem yok. Hele benim kese içinde de kanamam yoktu. Nedeni hiç belirlenemedi. Sadece kanamalı süreçlerimde hep progestan hap ve proluton iğne kullanmak durumunda kaldım..
Sağlıksız bebekler ilk 3 ayda rahime tutunamayıp atılır. Benim doktorum böylesinin daha iyi olduğunu söyledi ki bencede haklı. Eğer bebeğin sağlıklıysa patolojik bir bebek değilse mutlaka tutunacaktır. İçini karartma. Kötü düşünme..
Eşim uyuyo vardiyalıya eczanede burdan biraz uzakta dr bugün iğnesni vurdu progestanınSabahi beklemesen ??? Progestan cok onemli
İnşallah canım korkular beni öldürecekCanim endiselenme bende 7 yada 8.haftada disarda patlayan silah sesinden korktum ve wc de leke gelms oldgnu gormustum sukur bisey olmadi doktor 14 gun iliski yasagi ve progestan verdi sonrasinda bidha da olmadi .. kizim 3.5 yasnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?