Leke

Kizlar benim son adetim 11 subatti, adetimden 7 gün geçti bugün gidip kan verdim beta hcg değerim adet günüme göre 1000'e yakın olması lazımken 245 çıktı ebe şuan hamile görünüyorsun ama değerin düşük dedi,geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi, salı günü tekrar gel, kan testini tekrarlayalim dedi, sizce dış gebelik veya kimyasal gebelik falan olabilir mi çok moralim bozuldu..

belki benzer bir deneyim yaşayan daha iyi fikir verebilir .geç döllenme olabilir , betahcg 2 gün sonrasında ortalama 2 kat değere ulaşması lazım , içini ferah tut cnm hakkında hayırlısı inşallah

belki benzer bir deneyim yaşayan daha iyi fikir verebilir .geç döllenme olabilir , betahcg 2 gün sonrasında ortalama 2 kat değere ulaşması lazım , içini ferah tut cnm hakkında hayırlısı inşallah
Aynen teşekkür ederim, pazartesi kan testini tekrarlayacağım bakacaz duruma

Kizlar bende de yaklaşık 4 gundur ara ara gelem ilk kirmizi sonra kahveye calan bir kanama soz konusu. Dun kontrolum vardi. Doktor kanamanin nedenini bulamadi. Igneye ve progestanaen basindan beri devam ediyorum. 5 haftalik hamileyim ve kesemi dun ilk defa gördük. Simdi kanama alani deyince siz ultrason goruntusunde kesenin altinda vir bosluk var o olabilir mi diye dusunmeye basladim siyah bosluk var bi bakar misiniz?

Eklentiler

• IMG-20200417-WA0017.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 25
merhaba evet bence o siyah alan kanama alanı benimde hafif sol yukardaydı. 8-9 haftada başlayan ve 12 haftaya kadar lekelenmelerim oldu .15 haftaya kadar progestan kullandım. Kontrole gittim 3 gün önce , elhamdullillah kanama alanı kaybolmuş. Üzülme stres yapma dinlenmeye çalış canım. Allahım hepimize gebeliğimizi tamamlamayı nasip etsin inşallah.

Amin insallah canim cumlemizin kucagina almayi nasip etsin

6.haftda belli oldu 3buçuk ay sürdü. Bir kere serum verildi. Proluton iğne Progestan fitil dupaston hap kullandık
Kanama alanı olduğu halde kanaman var mıydı peki canım? Yoğun muydu? Benim kanama alanım var ama çok önceden progestan kullanıyorum

Kanama alanı olduğu halde kanaman var mıydı peki canım? Yoğun muydu? Benim kanama alanım var ama çok önceden progestan kullanıyorum
İki kere kanamam oldu çok yoğun değildi onun harici hep leke olarak geldi arada bi kaç gün kesilip tekrar başlıyordu.Kaçıncı haftadasın varsa mutlaka doktora git iğne fitil kullanman gerekir

İki kere kanamam oldu çok yoğun değildi onun harici hep leke olarak geldi arada bi kaç gün kesilip tekrar başlıyordu.Kaçıncı haftadasın varsa mutlaka doktora git iğne fitil kullanman gerekir
Ben şuan 5+5 deyim tam bugün gittim kanama alanın var ama önemsiz yat dinlen dedi. Ben daha önce kürtaj olduğum ve pıhtılaşmam olduğu için kan sulandırıcı iğne progrstan vajinal jel kullanıyorum 10 gündür hep önlem olarak. Bitti mi kanama ve kanama alanın

Çok şükür bitti bende de var pıhtılaşma ozamanlar iğne kullanıyordum şimdi hapta kullanıyorum tüp bebek birde. Lekelenme gelince gittim doktora direk iğnelere başladık

Çok şükür bitti bende de var pıhtılaşma ozamanlar iğne kullanıyordum şimdi hapta kullanıyorum tüp bebek birde. Lekelenme gelince gittim doktora direk iğnelere başladık
Ayy çok şükür bitmiş kuzum hap olarak coraspirn mi kullanıyorsun? Allah sağlıkla kavuştursun sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…