Çok teşekkür ederim canım ya içimi rahatlattın benimki tüp bebek içerde kanama alanı varmış kesenin yanında kahverengi leke geliyor iğne ve hap kullanıom bende seninde kanama alanın varmıydı canım içerde ? Bide patalojik bebek ne oluyor canım tüp benek olduğu için hiç bilmiomKuzum ilk 4 ayım hep kanamalı geçti.
Lekelenme içeride birikmiş ve beklemiş kanın dışa atımıdır o problem değil, önemli olan parlak kırmızı kan..
İnan kırmızının her tonunu yaşadım
Hatta o halde çalıştım. Eğilmeyeyim, uzanmayayım bile demedim. Sınıf öğretmeniyim çocuk peşinde koştum inan. Maşallah bebeğim gayet sağlıklı, 5 aylık olduk şimdi
Kalbi attığı sürece hiç problem yok. Hele benim kese içinde de kanamam yoktu. Nedeni hiç belirlenemedi. Sadece kanamalı süreçlerimde hep progestan hap ve proluton iğne kullanmak durumunda kaldım..
Sağlıksız bebekler ilk 3 ayda rahime tutunamayıp atılır. Benim doktorum böylesinin daha iyi olduğunu söyledi ki bencede haklı. Eğer bebeğin sağlıklıysa patolojik bir bebek değilse mutlaka tutunacaktır. İçini karartma. Kötü düşünme..
Estagfurullah da progestan mi bittti ne kadar kullanmani soylemisti doktorİnşallah canım korkular beni öldürecekşuan kendime çok kızıyorum ilacım bitti slak gibi almadım
De sordum dedi bitince al kullan hapını kullanıyorum 200 mgEstagfurullah da progestan mi bittti ne kadar kullanmani soylemisti doktor
Saglikliysa ve kanama alani gitmiyorsa devam edermiymis?merhaba, bende 9 hafta 4 günlük hamileyim. lekelenmelerim oluyor kahverengi. bugün dr a gittim. kanama alanı gözüküyor, bebeğin sağlıklıysa tutunur değilse düşükle sonuçlanabilir dedi. Moralim çok bozuk ilk bebeğimin de 9 hafta 3 günlükken kalbi durmuştu. 3 gün sonra kontrolum var. uzanıyorum progestan fitil kullanıyorum hafif ağrılarım var. Allahım hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Gidersen benim icinde sorarmisin. burda randevular iptal oldu gidemiyorum avrupadayimkanama alanının gidip gitmesinden bahsetmedi, bu 3 gün önemli geçicekinşallah atlatabiliriz
Gecip gecmeyecegini merak ediyorum sahlikliysakanama alanının gidip gitmesinden bahsetmedi, bu 3 gün önemli geçicekinşallah atlatabiliriz
merhabalar, şimdi doktordan geldim çok şükür bebeğin kalp atışını duydum. kanama alanı hala gözüküyor. Doktora sordum ya kendiliğinden bir kanaman olup o kanama boşalabilir yada vücudun absorbe edicektir dedi. 12 haftaya kadar progestana devam edelim dedi. Allahım hepimize bu süreci sağlıkla tamamlamayı ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGecip gecmeyecegini merak ediyorum sahlikliysa
Ay cok sukur canimmerhabalar, şimdi doktordan geldim çok şükür bebeğin kalp atışını duydum. kanama alanı hala gözüküyor. Doktora sordum ya kendiliğinden bir kanaman olup o kanama boşalabilir yada vücudun absorbe edicektir dedi. 12 haftaya kadar progestana devam edelim dedi. Allahım hepimize bu süreci sağlıkla tamamlamayı ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
3 bucuk cm. Ve 1 cm. 1 gunde kuculmus olabilir mi senceKızlar merhaba, beni de çok endiselendiriyo bu kanama alanı, dünkü muayenede 3.5 mm görüldü bugün farklı bi cihaz kanama alanı 10mm ölçüldü ne yapcağını şaşırdım bir günde bu kadar artması çok korkutuo beni
Hayır 3.5 mm ve 10 mm3 bucuk cm. Ve 1 cm. 1 gunde kuculmus olabilir mi sence
10 mm. 1 cm canim korkma cok artmamis. Uzan dinlen doktor ne diyorHayır 3.5 mm ve 10 mm
Inan ödüm kopuyo 1 günde çok artmış gibi, doktorlara hava hoş, duyarsizlasmislar artık panik yapcak bisey yok yat dinlen sagliksizsa zaten düşer diyo10 mm. 1 cm canim korkma cok artmamis. Uzan dinlen doktor ne diyor
Adileee ya hic umurlarinda degil.Inan ödüm kopuyo 1 günde çok artmış gibi, doktorlara hava hoş, duyarsizlasmislar artık panik yapcak bisey yok yat dinlen sagliksizsa zaten düşer diyo
absorbe etmezse kanar, ama kanama olması illa düşük olacağı anlamına da gelmiyor. ama risk var tabiAy cok sukur canimya absorbe etmezse boyle ihtimal varmi allah korusun
Canim bende birkez kanadi 2 damla falandi. Birdaha kanamadi ama kan alanida gecmedi. 7 haftalikken olmustu kanama alani. Simdi 11 haftaligim hala duruyoabsorbe etmezse kanar, ama kanama olması illa düşük olacağı anlamına da gelmiyor. ama risk var tabipositif düşünelim. Allaha emanet bir yerden sonra . Bu arada benim işe bu coronadan dolayı ara verildi bende istirahat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?