Leke

Çok teşekkür ederim canım ya içimi rahatlattın benimki tüp bebek içerde kanama alanı varmış kesenin yanında kahverengi leke geliyor iğne ve hap kullanıom bende seninde kanama alanın varmıydı canım içerde ? Bide patalojik bebek ne oluyor canım tüp benek olduğu için hiç bilmiom

merhaba, bende 9 hafta 4 günlük hamileyim. lekelenmelerim oluyor kahverengi. bugün dr a gittim. kanama alanı gözüküyor, bebeğin sağlıklıysa tutunur değilse düşükle sonuçlanabilir dedi. Moralim çok bozuk ilk bebeğimin de 9 hafta 3 günlükken kalbi durmuştu. 3 gün sonra kontrolum var. uzanıyorum progestan fitil kullanıyorum hafif ağrılarım var. Allahım hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Saglikliysa ve kanama alani gitmiyorsa devam edermiymis?

Gecip gecmeyecegini merak ediyorum sahlikliysa
merhabalar, şimdi doktordan geldim çok şükür bebeğin kalp atışını duydum. kanama alanı hala gözüküyor. Doktora sordum ya kendiliğinden bir kanaman olup o kanama boşalabilir yada vücudun absorbe edicektir dedi. 12 haftaya kadar progestana devam edelim dedi. Allahım hepimize bu süreci sağlıkla tamamlamayı ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ay cok sukur canim ya absorbe etmezse boyle ihtimal varmi allah korusun

Kızlar merhaba, beni de çok endiselendiriyo bu kanama alanı, dünkü muayenede 3.5 mm görüldü bugün farklı bi cihaz kanama alanı 10mm ölçüldü ne yapcağını şaşırdım bir günde bu kadar artması çok korkutuo beni

3 bucuk cm. Ve 1 cm. 1 gunde kuculmus olabilir mi sence

Ilk aylarda kahverengi pembe lekeler normal kabul ediliyor canım.. Hem kanama alanı da yokmuş korkulacak birsey yok ilk üç ay dikkat et.. Bazen bebek yerlesince de kanama veya leke olabiliyor.. Sağ sağlim kucağına alirsin bebisini insallah

Ay cok sukur canim ya absorbe etmezse boyle ihtimal varmi allah korusun
absorbe etmezse kanar, ama kanama olması illa düşük olacağı anlamına da gelmiyor. ama risk var tabi positif düşünelim. Allaha emanet bir yerden sonra . Bu arada benim işe bu coronadan dolayı ara verildi bende istirahat ediyorum.

Canim bende birkez kanadi 2 damla falandi. Birdaha kanamadi ama kan alanida gecmedi. 7 haftalikken olmustu kanama alani. Simdi 11 haftaligim hala duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…