• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lekelenmem oldu yardim lutfen

zulalcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
131
0
96
Belçika
arkadaslar 13.haftayi bitirdik Allahin izniyle bu gun pembe bayaz karisik akintim geldi cok korktum ilk defa lekelenme oluyor kesinlikle kirmizi veya kahverengi degildi hani adetimiz baslayacagi zaman gelir ya oyle bir sey cok ayakta durdum bu gun is yaptim utu yaptim ondanmi acaba su an bir sey yok ama moralim cok bozuk hep boyle tedirgin olmak cok zormus lutfen tecrubelerinizi paylasirmisiniz
utregestan zaten kullaniyorum gunde uc defa dinleniyorum ama endiseliyimzemuszemusmafoldumben

yarın hemen dr git ve gidene kdr yatakdan çıkma ... dikkatli olma lazım iş yaparken kendimizi kaptırıyoruz malesef

Canım muıhtemelen olağan bir yüzeysel kanama o. Ama Elvinin de dediği gibi doktorunun ultrasonla görmesinde fayda var. Rahim büyürken iç yüzeyini kaplayan doku ufak yırtıklar yapabiliyor. Az bir kanama olabiliyor. Pembe olması da rahim içinin mukozasıyla az miktarda kanın karışmasından. Bence doktoruna git, hem bebeğini de görmüş olursun:))

zulalcim doktorunu ara, panik yapma ama surekli de yatman gerekir en azindan doktor gorup nedir ne degildir soyleyene kadar. suyunu bol ic sadece tuvalete kalk, genelde her hamilenin basina bir kez gelir derler bu lekelenme meselesi. tehlikeli olucak diye bir sey yok. panik yapma lutfen ama her lekelenmede yatak istirahati sarttir. belki ilaci vaginal aliyoruz ya o rahim agzini zedelemistir sadece budur belki. bizi de habersiz birakma lutfen.

cok sukur lekelenmem kesildi arkadaslar hastaneye gittik ebe kalp sesini dinledi sorun yok dedi dr izinliymis randevumu bir hafta one aldi hic kalkmadan dinlensin demis geri geldik

zulalcim cok sevindim Insallah ufacik bir seydi ve gecti. :nazar: yine de doktorunu gorene kadar uzan tatlim biz tedbiri elden birakmayalim.

Back
X