• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Lekeler için elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar elma sirkesini fersan marka alırsanız kokusundan çok şikayetçi olmazsınız
diğer markalar arasında en güzeli fersan. cam şişede olsun.

mrb kizlar benimde hafta bir yuzume yaptim evde yapilan bi maske tarifi var

yogurt + karbonat+ limon
karistirip yuzunuze surun kuruyuncada yikayin:delphin:

dün itibariyle elma sirkesine başladım..bugünde karbonatlı ve yoğurtlu tarifi deneyeceğim.gelişmeleri yazarım kızlar..
yüzüme sürmediğim şey kalmadı ama neyse:)

bende dün her ikisine de başladım..bakalım neler olacak..yazıcam mutlu haberlerimi..

kızlar dün akşam karbonatlı tarifi yaptım
tabiki ilk seferde etki etmesi mucize beklemek gibi olur ama yinede faydasını gördüm diyebilirim
parlak ve daha canlı duruyordu cildim.
elma sirkesini de 2 akşamdır uyguluyorum
yatmadan 15 dk önce sürüp kuruyunca yıkamadan yatıyorum
bakalım sabırla devam edicem ve hiç atlamadan yapıcam
umarım faydası olur kızlar
gelişmeleri yazarım
a.s

sirkeci kızlar
gelişmeleri yazalım
:CüvCüv:

slm hanımlar dün akşam sirkeyi deneyim dedim ama yüzüm acayip yandı hemen yıkadım acaba cildimmi hassas yoksa sulandırmalımıydım acil cevap:D

genelde yakıyor ama istersen önceleri sulandırarak yap.bende ilk başlarda sulandırıyordum şimdi sulandırmadan sürüyorum.biraz karıncalanma oluyor onada razıyım.

ya ben başlayalı 2 hafta oldu bugün elma sirkesine ...hergün mutlaka düzenli olarak yarı yarıya sulandırıp sürüyorum...gerginlik oluyo ama aman aman bi değişiklik yok.lekelerimde pek açılmadı ama daha erken die düşünüyorum en azından bir ay geçsin bakalım ..geceleri yatarken expigment %2 likten sürüyodum .onuda 2 hafta kullandım hiç bir değişiklik olmAdı.bıraktım arapkızını sürüyorum artık yatarken.dediğim gibi henüz sadece bi canlılık var.cildimde lekelrim duruyo.haftaya dermatolojiden randevu aldım .güneş lekelerim için doktordan yardım almak gerekcek galiba..1 ay sonra yine yazcam..ama hala sonuç alamadım:((((((

üzümm sirkesi olmazmı=)))ewde o warda

2 gündür bende cillerim için elma sirkesini kullanıyorum biraz zamana ihtıyac var herhalde haftada kac kere yapmak gerek bunu tam bilmiyorum bilen varsa yazsın lutfen

bun ela sirkesini sürdükten sonra yıkamıycaz demi kalıcak diltte
ay işallah benim de gider benim dr. bi arkadaş var oda mmn kalmış geçmiş onunkilerde

ben yarım çay bardağı sirke yarım çay bardağı limon suyu yarım çay bardağıda normal suyu karıştırp buz kalıplarına döktüm.şimdi yatarken yüzüme onu kullanmaya başladım.c vitamini leke rengini açmak için kullanıyormuş .birde sheida nın leke kremini almıştım onu sürüyorum.içinde e vit. c vit. ve meyen kökü var .aratıp özelliklerini okuyabilirsiniz.sol gözümün kenarında kalp şeklinde kabarık kahverengi leke vardı.kendimi bildim bileli var .ben zannediyordum.cildşyeye gittiğimde dr da ben demişti.ama artık yok denecek kadar az kaldı.

yaw nasıl sorun olmaz.. geçen yok zayıflamaya yarıyor diye 3 gün elma sirkesi içtim.. midem delindi sandım.. hala boğazlarım tahriş durumda... yandım yandıımmmm.. hee bu stressten de zaten vereceğm kilodan fazlasını vermişim.. şimdi kilo al diyolar.. bu ne yaa. hayatımı mahvetti bu elma sirkesi..

Benimde ufak bi güneş lekem var göz kenarımda sinir oluyorum ona fade out leke açıcı duydum ama kullanmak istemedim danışmadan , önce bi bitkisel karışımlarla deniyim bakalım dedim olmazsa doktora gidicem sanırım..

Nette Suna Dumakaya'nın birkaç önerisini okudum sizinle paylaşiim

Hazırlanan bitkisel ilaçlar cilde sürülmeden önce kaşınan yer ılık su ile pansuman yapılmalıdır.

* Nişadır bal ile karıştırılarak krem kıvamına getirildikten sonra hazırla­nan bu karışımdan günde iki defa ve tedavi süresince leke olan yere sürülür.

* Yumurta akı ve rendelenmiş limon kabuğu krem kıvamına gelinceye kadar karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan bu kremden, ban­yodan bir saat önce masaj yapılarak cilde sürülür.

* Eşit miktarda elma suyu ile limon suyu karıştırılır. Hazırlanan bu karışıma zeytinyağı ve süt ilâve edilerek kaynatılır. Elde edilen bu karışım soğuduktan sonra cilde masaj yapılarak sürülür.

* Rendelenen havuçtan elde edilen suyu, killi toprak ile karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı zeytinyağı ile karıştırarak merhem kıvamına gelinceye kadar yoğurun. Bu karışımı tedavi süresince, gün aşırı lekeli cildinize sürün.

Ben birazdan yumurta akı ve limon kabuğunu uyguluycam..

kızlar sabah akşam elma sirkesi sürüyorum
ama asitli diye korkuyorum yaa
bişey olurmukii

piyanoya katılıyorum.benim aşırı çillerim var rengimde dengesizlik oluyor suna dumankayanın tarifini okudum.sirkeyle suyu kaynattım buhar maskesi yaptım sonra yüzümü sildim...ertesi gün süperdi...sirke kuru cildede iyiymiş...sevgiler

doğrduur bişey diyemem aslında ama
ben bunu aynısını denedim hemde uzunb ir süre inanın hiç faydasını görmedim .. demekki her cilt tipine her maske yada uygulama olmuyo aynı sonucu vermiyo...o yüzden herkes aynı sonucu beklememeli..

selam arkadaşlar benimde lazer sonrası yanaklarımda çiller oluştu.:(
ben esmer tenliyim ve benim hiç çillerim yoktu güneş koruyucu kullanıyorum sürekli özellikle lazere başladığımdan bu yana.yoğrt limon karışımını deniycem bakalım..

meraba kızlar elma sirkesini evde yapmanızı öneriririm.Daha etkili oluyor hem saçlara hem de lekelere

bu elma sirkesini yüzümüze süreceğiz demi kızlar
benım yuzumde cok leke yok ama bir kaç tane oldu izi kaldı onların gitmesini istiyorum
günde 3 kez sürsem yüzüme ne kadar bekleteceğim?

Back
X