Lekeler, Çiller Lekeler için elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benimde 2ay önce oluşan bir lekem var..geçen yıl doğum yaptım sanırım gebelik lekesi..elmacık keiğim üzerinde gittikçe koyulaşıyor..50+faktör krem kullanmya başladım..lütfen yardımcı olun..güneşin artırdığı bu lekeyi nasıl yok ederim..elma sirkesi etkilimi?biodermenın leke çıkarısını duyan varmı..lütfen bilgi verin..çok canım sıkkın..

yüzümde sivilcelerden kalma küçük kırmızı lekeler vardı özellikle çene bölgemde ve çok beyaz tenli olduğum için bu beni rahatsız ediyordu.elma sirkesini 2 aydır suyla seyrelterek her gece yüzümün tamamına uyguluyorum,kesinlikle düzenli kullanıldığında çok etkili, cildim şu an çok daha pürüzsüz ve o lekeler de yok oldu :dance:

arkadaşlar ben elma sirkesini direkt bol bol pamuğa döküp cildime sürdüm ve kurumuş sivilcem bir anda patladı kan aktı şimdi üç nokta şeklinde şişik ve kan lekeli (((((

cildini ykamışsın suyla seyreltmeden sürmemen lazımdır diyor herkes ((( çook pişmanımm tam da peeling uygularken böyle oldu ((

suyla seyreltmek derken. kaynatmıyoruz falan değil mi direkt soğuk suyla karıştırıyoruz öyle mi? miktarı yarı yarıya sanırım.

suyla seyreltmek derken. kaynatmıyoruz falan değil mi direkt soğuk suyla karıştırıyoruz öyle mi? miktarı yarı yarıya sanırım.

evet canım saf sirke olmamalıymış, içerisine normal su da katmak lazımmış. ben cildimi yaktım, leke kaldı şimdi (

tamam saol. yarı yarıya karıştırdım bende öyle deneyeceğim yüzüme.yazarım faydalı olursa

ben bi kez yaptım sivilcemin üstüne tuttuğum yerde leke oluştu, o bölgeyi yakmışım(((( ama burnuma hafifçe bir kere sürüp geçmiştim. o bölge parlıyor, ablam falan cilt bakımı mı yaptırdın dedi?
sevindirik oldum.brnum parlamış.

merhaba ben de 2 haftadır sirkeyle su karışımını uyguluyorum ve faydası oluyor diyebilirm yüzüm hem beyazlıyor hemde yumuşacık oluyor zamanla daha iyi olur inş. ama seyreltipte kullanın bu önemli tavsiye ederim..

merhaba ,, benimde yüzümde hamilelik lekelri ve günes lekelri var ,,, bende elma sirkesini kullanmak sitiyorum ..... ama beyaz tenliyim ve ten rengimin acilmasini istemiyorum acaba sirke sadece lekelerimi aciyo yoksa bütün yüzümü beyazlatiyo ??? tecrübeli arkadaslardan yardim istiyorum ... tesekkürler...

benim cildim yağlı ve hassas 1 yıl önce elma sirkesini yüzüme sürdüm ve 3 gün kıpkırmızı dolaştım.güneşe çıksaydım şu an çok iğrenç lekelerim olabilirdi.size tavsiyem hassas cildiniz varsa hemen kızarıyosa güneşte falan;her şeyi yüzünüze sürmeyin

elmalı sırke ve yogurtlu lımon maskesını bende lekelerım ıcın kullanmak istiyorum,elmalı sırkeyı yarıyarıya su ıle karstırıp kullanırken ısıtılms sumu yoksa soguk suylamı karstrmamız gerekıyor ? pamuk yardımıyla uygulayacagım elmalı sırkeyı sadece lekelı bölgeyemı yoksa tum yuzemı uygulamam gerekıyor ,elmalı sırkeyı surup bı muddet bekledıkten sonra yıkıyormuyuz bazı arkadslar yıkamadıklarını yazmıslar bu ne kadar dogru ? ayrıca hergun uygulanmalımıdr ?

son olarak da arkadslar ; lımon ve yogurt maskesı haftada kackere ve sadece leke uzerınemı yoksa tum cıldemı uygulanır? ayy cok mu sordum ne ?!

Güneş Lekesine Bitkisel Çözüm olarak bir çok ürün olmasın rağmen bu problem nedeniyle çok ürün kullan biri olarak size önerebileceğim en iyi ürün ege bölgesinden çıkan Damla Sakızlı Güneş Yağıdır hem diğerlerine göre doğal ve kimyasal içermez hemde fiyatı uygundur herhangi bir markayı alabilirsiniz

Mrb.

Bende lekelerden şikayetçiydim. Doktora gittim. expigment ve güneş kremi verdi. Kullandım hafifledi. Ama sonra bıraktım ve daha koyu hale geldi. Netten araştırdım ve bir tavsiyeyi uyguladım. Şöyle ki, sabah 8 de expigment %4, sonrasında güneş kremi, akşam ise 8 gibi acnelyze diye bir krem, 1-2 saat sonra expigment yatarkende baticon muydu neydi unuttum sarı beyaz bir krem (bepanthene tarzı) sürdüm. lekelere bayağı bayağı azaltıyor, ancak kullanımı bırakınca gene başlıyor. Gene de tavsiye ederim. Acnelyze cildi soyuyor. O yüzden kullanımında dikkat etmek gerekiyor. Eğer hassas bir cildiniz varsa çok az deneyerek öyle kullanın. Birde cildi soyduğundan dolayı bu tedaviyi önemli günlerden (düğün gibi)1 hafta önce bırakın.

ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum elma sirkesini. Suyla yarı yarıya karıştırın bir şişeye koyun. su hazır su olursa daha iyi olur. Ben sadece geceleri kullanıyorum uyumadan önce. Tonik gibi bir pamuk yardımıyla yüzünüzü temizleyin ve biraz kuruduktan sonra yıkayın. çok bekletirseniz kaşıntı ve kızarıklık yapar. Ben bir de üzerine gül suyu kullanıyorum. onu yıkamıyorum ama. hem yüzü beyazlatıyor hem de lekeleri azaltıyor cildin yağını temizliyor. tavsiye ederim

Son düzenleme:
Kızlar zaten deneyeniniz yoktur ama paylaşmak istedim.Daha güzel leke çıkarır düşüncesiyle sıcak su ile karıştırdım sirkeyi ve mahvoldu cildim resmen daha beter oldu delindi yandı acayip bişey oldu kaç ayda zor kurtuldum deriyi soydura soydura bilginize.

Ya direk elma sirkesini sürdüm ben kıpkırmızı oldum yüzüm yanıyor resmen napıcam bilginiz var mı?

kullandığınız elma sirkeleri organik mi,yani ev yapımı mı yoksa şu marketlerde satılan fabrikasyon üretimli olanlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…