Lekeler, Çiller Lekeler için elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben iki aydır aksatmadan akşamları yüzümü elma sirkesiyle siliyorum

lekelerimde bir değişme yok ama bir kaç kişi yüzünde bir değişiklik,

bir berraklaşma var dediler :114:

ama her sildiğimde adeta çamur çıkıyor cilt o kadar kiri nasıl topluyor şaşırıyorum

Arkadaşlar bu sitede okumuştum ve bacaklarımdaki batık lekeleri için düzenli bir şekilde elma sirkesi kullandım ve bir ay sonra gözle görülür bir azalma vardı. Kesinlikle denemeye değer. Alerjik bir yapınız varsa önce ufak bir bölgede denemenizde fayda var. Çünkü ben yüzüme sürdüm işe yaramasını isterdim ama çok fena alerji yaptı bünyeden bünyeye değişebiliyor.

kızlar kesinlikle aydınlık veriyor yüze elma sirkesi ben her gün yapıyorum göz çevremde morarma ve çil var düşünün ne kadar kötü bir görünüm. ama gerçekten azaltma diye bir şey yok söz konusuda değil zaten. ama aydınlık verdiği kesin. bu arada göz çevrenize sakın sürmeyin zararlı olabilir

bende aynı miktar elma sirkesiyle suyu kaynatıp sürülmesinin sivilce lekelerine iyi geldiğini duydum şimdi yaptım pet şişeye koydum sabah akşam silicem yüzümü

ya kızlar benim yüzümde çok çok ciddi bir sivilce sorunu yoktu.burnumun üstünde koskocaman bi sivilce vardı ayrıca alnımda çenemde falan vardı.yorumların hepsi olumlu olunca ben de süreyim dedim sürmez olaydım cildim domates gibi kızardı çok yandı özellikle yanaklarım. yarım saat bir saat sonra geçti çok şükür. dün gece sürdüm bugün hala bazı bölgelerinde gerginlik var sizce geçer mi bi daha sürmeli miyim bazı kızlar 2. sürüşümde çok güzel oldu demişler. :26:

Eve gidince deniycem hemen cenemde ve yanagimda kucuk sivilceler cikti. yag bakimi yapiyorum ondan sanirim.lavanta suyuyla siliyodum bir de sirkeyi deniyeyim bakqlim

arkadaşlar merhaba aynı sorun bendede var yüz lekelerim var üstelik siyah noktada var çare istiyorum kesin bi çözümm

ablamda kullanıyor elma sirkesi ama doğal olanı memnun kalmış.bende bugun başladım cildimde hassas ama bakalım sonuç alırsam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…