Lekeler, Çiller Lekeler için elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cildini sabah akşam düzenli neyle temizlesen faydasını görürsün zaten, tonik ya da gülsuyuyla bile silsen cilt farkediyor bırakınca bozuluyor..

kızlar sayfaların tamamını okuyamadım ama elmaa sirkesi,limon benzeri..asitli şeyler sadece yaglı fakat siviceli akneliciltlere uygundur..unutmayın yaglı cilt 3 tiptir sivice ve akne sorunu olmayanlar yüzüne asit türevi seyler sürmsin cildinizi tahriş edebilir....:CüvCüv:

evde nasıl yapacagız yazarmısın lütfen

ben cam bi kavonozun içine elma kabuklarını dolduruyorum içine bi kaşık şeker dolana kadar su .Arada bi açıp karıştırıyorum zaten 2 hafta içinde kokusundan renginden anlaşılıyor olduğu.Kullanırken de süzüp öyle kullanıyorum çok pratik ve daha yaralı oluyor.İçine hem yeşil hem de kırmızı kabuk koyarsan daha da güzel olur

arkidişim bu elma sirkesi tarifi midir :S

bende hergün olmasada kullanıyorum kızlar emin olmamakla birlikte yüzümün beyazlaştoğını söylemek istiyorum. yüzüm vucuduma göre daha beyaz şimdi akannehir böyle etki gören varsa yazabilirmi, ben bu kadar açık tenli değilim normalde

Ben önceden denemiştim bunu, siyah noktalara etkisi olmamıştı ama sivilceleri kurutup döküyodu, sonra cildimi de kurutmaya başladı bıraktım.

ya benim suratımda iki tane sivilce çıktı aslında sivilcede degil bole şiş gibi küçük sıktım surat solcanı denilen beyaz bişey çıktı kızardı çok az leke kaldı acaba elma sirkesi götürürmü hem kullanıpda faydasını gören varmı cevap yazarsanız sevinirim

bende buz kalıbına elma sirkesi döküp buzluğa koydum bu akşamdan itibaren denicem bide böyle deniyim bakalım :sinifsinif: allam deneme tahtası gibin oldum hiç bişi fayda etmiooooo bilmiyorumkismile

kızlar benimde yeni uygulamaya başladığım bir tarif var.bir tane orta büyüklükteki turpu kabuklarıyla rendeleyip temiz bir tülbentle suyu sıkılıyor. sonra o suya yarı yarıya olacak şekilde yani turptan çıkan su kadar elma sirkesi konur.Güneş görmeyen bir yerde 3 gün bekletilir.Cilde pamuk yardımıyla sürülür. Ve en fazla 10 gün kullanılır.

kızlaaarrrr soğan suyu çok iyi geliyor,sabahları cildinizi ılık suyla temizledikten sonra soğan suyu sürüp 15-20 dk bekleyince bebek gibi oluyor 1 ay sonra.yıkadıktan sonra yüzde biraz kötü kokusu kalabiliyor ama güzel kokan bir nemlendirici krem yada tonik kullanabilirsiniz gidermek için.

Merhaba kızlar ben geçen ay çok araştırdım sizin mesajlarınıza tek tek okudum ve expigment %4 kullanmaya karar verdim 3-4 hafta kadar kullandım yanapımda geniş tabaka halinde leke oluşmuştu çillerim çoğalmıştı son 5 senede oldu diyembilirim. Expigmenti sadece geceleri yatmadan 2 saat önce lekeli bölgeye tabaka halinde sürdüm 2 saat sonra yüzümü güzelce yıkayıp bepanten sürdüm gündüzde güneş korucu krem kullandım 30-50 faktörlük yüzüm kızardı yandı 3-4 gün üst üste sürdüm sonra 2 gün ara verdim bu arada bepanten ve güneş kremini sürmeye devamettim gerildi ve ince tabaka halinde yüzümü ovaladıkta deriler döküldü yeni taze cilt çıktı böyle 1-2 gün ara vererek 3 hafta kullandım aldığım 1 tüp expigment bitmedi öyle söylim şuanda lekeden eser yok ufak tefek çillerde yok oldu cildim beyazladı. Krem hem deriyi beyazlatıyo hem problemli olan deriyi döküyo benim cildim kuru kızarıklık yanma dışında yan etikisi olmadı onlarda ara verince geçiyor. Lekelerin gideceğini hiç ihtimel vermiyodum ama geçti bence deneyin umarım sizinde işinize yarar.

bu elma sirkesi her derde deva
bende süper etki gösterdi
güneş lekelerimin çoğu gitti nerdeyse
tavsiye ederimbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…