aynı dert bandede var kızlar dun eczacı bıo teches dıye bır krem verdı bakalım ıns ıse yarar.bırde fade out adlı bır krem var ozellıkle bacaktakı lekeler ıcın olanı varmıs bıde ona bakın ıstersenız.
ben internetten fade out kremine baktım ama yüz için olduğunu yazıyor. acaba bacaklara iyi geliyomu. kullanırsan haberimiz olsun.
ben internetten fade out kremine baktım ama yüz için olduğunu yazıyor. acaba bacaklara iyi geliyomu. kullanırsan haberimiz olsun.
arkadaşlar, bilmiyorum herkeste aynı sonucu mu verir ama fade out acayip kıllanma yapıyor. ve bacak için değil yüz için ürünleri var fade out 'un. şekerlidir kremleri. yüzünüze sürdüğünüzde ağız kenarlarındaki krem dilinize gelince tatlı olduğunu farkedersiniz. ÇOK KILLANDI YÜZÜM ve hemen bıraktım. tavsiye etmiyorum fade out 'u...yasakkelime
elma sirkesini ben yapıyorum yeni başladım sonuş alırsam yazarım ve ben elma sirkesini içineyarım limeon kesip atıyorum ardından limonlu buz sürüyorum ve sonuş gözneklerim küçüldü ama lekelere dah duruyor bakalım 10 gün yapaıym lekler gitcekmi :):
bende paylaşayım 1 tane arkadaşlar,
çok basit bir yağ buğday yağı cilt lekeleri ve güneş lekelerine iyi geliyor,
kızlar bu formülleri yüzümdeki benler için uygulasamda olurmuki.yada benlerden kurtulmanın başka yolu warmı?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?