Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır rahatsızlık da hissetmiyorum ama aynaya bakınca hiç görünmüyor. Geri kaydığına emin olmasam düştü diyeceğim..Lensim bir kere benimde kaydı. Biraz gözümü hareket ettirince geri kendi düştü.
Görme de sıkıntınız var mı?
Belki de anlamadan düşmüştür. Sanmıyorum tamamen kaçsa arkaya batar duramazsınız. Benim hafif oynayınca bile batma yapıyor.ki lensimle uyuyorum onda bile kaçmıyor. Düşmüş olmasın?Hayır rahatsızlık da hissetmiyorum ama aynaya bakınca hiç görünmüyor. Geri kaydığına emin olmasam düştü diyeceğim..
Iyice kaçmasından korkuyorum ders calismaya başlamıştım o sıra gözümü ovunca kaçtı. Geri gelsin diye göz kapağını hareket ettirdim kayboldu şimdi de. Daha da kaçar mi ki? Acilde nasıl çıkarırlarGöz kapağını tut oynat falan ama iyice gözün arkasına kaçarmı kieşimde lens kullanıyor hatta uyuyorda hiç öyle komple kaybolduğu olmadı bazen sağa sola kaçıyor ama acile git istersen
![]()
Olmuyor denedim kaç defa. Arkada hissediyorum bastırdığım zaman ama gelmiyor geri.Lens solüsyonu damlat gözüne, kurumasın, kaş kemiğinin arasına girmiştir o parmağınla biraz itele gözünü kapat gözünü falan döndürmeye çalış, çıkaramazsan da doktora gidiceksin başka çaresi yok.
Yok eminim içerde hissediyorum ama rahatsız etmiyor.Belki de anlamadan düşmüştür. Sanmıyorum tamamen kaçsa arkaya batar duramazsınız. Benim hafif oynayınca bile batma yapıyor.ki lensimle uyuyorum onda bile kaçmıyor. Düşmüş olmasın?
Canım korkma eşim yıllardır kullanıyor ve istersen çıkarmadıklarından uyuyabiliyorsun eşimde genelde uyur bişey olmuyorNe zaman lens kullanmaya niyetlensem lensle ilgili seyler cikiyor karsima
Emin misiniz ya nasil kacar gozun arkasina. Cok ilginc.
Yapmaya başladım arkada kayıyor gibi hissediyorum ama geri gelmedi. Böyle çıkacak galibaEşim diyor ki en yukarı en aşağı bakmaya çalışsın anlamıyormuşsunda boşluklara kaçabiliyormuş ama bir müddet sonra göz onu atmaya çalışıyormuş
Canım korkma eşim yıllardır kullanıyor ve istersen çıkarmadıklarından uyuyabiliyorsun eşimde genelde uyur bişey olmuyor![]()
Önüne bir peçete ser, gözlerini açabildiğin kadar aç ve hızlı hızlı sağa sola bak. Beceremezsen doktora git, elinle gözünü elleme, lensi çıkarıcam diye kornea çizersin.Olmuyor denedim kaç defa. Arkada hissediyorum bastırdığım zaman ama gelmiyor geri.
Yok eminim içerde hissediyorum ama rahatsız etmiyor.
Bol solüsyonla yıkayın yarın sabah doktora gidin..Olmuyor denedim kaç defa. Arkada hissediyorum bastırdığım zaman ama gelmiyor geri.
Yok eminim içerde hissediyorum ama rahatsız etmiyor.