Lens gözümün arkasına kaçtı

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Daha önce de olmuştu ama göz kapağını hareket ettirince geri geldi. Şimdi getiremiyorum ne yapmam lazım bilen var mı?

Lensim bir kere benimde kaydı. Biraz gözümü hareket ettirince geri kendi düştü.

Görme de sıkıntınız var mı?

Lensim bir kere benimde kaydı. Biraz gözümü hareket ettirince geri kendi düştü.

Görme de sıkıntınız var mı?
Hayır rahatsızlık da hissetmiyorum ama aynaya bakınca hiç görünmüyor. Geri kaydığına emin olmasam düştü diyeceğim..

Evde de tekim nasıl çıkacak bu :((

Göz kapağını tut oynat falan ama iyice gözün arkasına kaçarmı ki o_O eşimde lens kullanıyor hatta uyuyorda hiç öyle komple kaybolduğu olmadı bazen sağa sola kaçıyor ama acile git istersen :KK17:

Hayır rahatsızlık da hissetmiyorum ama aynaya bakınca hiç görünmüyor. Geri kaydığına emin olmasam düştü diyeceğim..
Belki de anlamadan düşmüştür. Sanmıyorum tamamen kaçsa arkaya batar duramazsınız. Benim hafif oynayınca bile batma yapıyor.ki lensimle uyuyorum onda bile kaçmıyor. Düşmüş olmasın?

Göz kapağını tut oynat falan ama iyice gözün arkasına kaçarmı ki o_O eşimde lens kullanıyor hatta uyuyorda hiç öyle komple kaybolduğu olmadı bazen sağa sola kaçıyor ama acile git istersen :KK17:
Iyice kaçmasından korkuyorum ders calismaya başlamıştım o sıra gözümü ovunca kaçtı. Geri gelsin diye göz kapağını hareket ettirdim kayboldu şimdi de. Daha da kaçar mi ki? Acilde nasıl çıkarırlar :(

Lens solüsyonu damlat gözüne, kurumasın, kaş kemiğinin arasına girmiştir o parmağınla biraz itele gözünü kapat gözünü falan döndürmeye çalış, çıkaramazsan da doktora gidiceksin başka çaresi yok.
Olmuyor denedim kaç defa. Arkada hissediyorum bastırdığım zaman ama gelmiyor geri.

Belki de anlamadan düşmüştür. Sanmıyorum tamamen kaçsa arkaya batar duramazsınız. Benim hafif oynayınca bile batma yapıyor.ki lensimle uyuyorum onda bile kaçmıyor. Düşmüş olmasın?
Yok eminim içerde hissediyorum ama rahatsız etmiyor.

Ne zaman lens kullanmaya niyetlensem lensle ilgili seyler cikiyor karsima :KK43:

Emin misiniz ya nasil kacar gozun arkasina. Cok ilginc.
Canım korkma eşim yıllardır kullanıyor ve istersen çıkarmadıklarından uyuyabiliyorsun eşimde genelde uyur bişey olmuyor ;)

Eşim diyor ki en yukarı en aşağı bakmaya çalışsın anlamıyormuşsunda boşluklara kaçabiliyormuş ama bir müddet sonra göz onu atmaya çalışıyormuş
Yapmaya başladım arkada kayıyor gibi hissediyorum ama geri gelmedi. Böyle çıkacak galiba

Bikere bendede olmuştu. Gözümü kapatıp en yukardan en aşağıya doğru gözümü sürekli hareket ettirdim sonra msj yaptım falan gelmedi. Nasıl korktum anlatamam nolacak bu diye. Saatlerce üçbuçuk attım sonra bi baktım gözümü ovalarken parmağıma yapışmış çıkmış düşmüş:KK53::KK53:

Çizdirdimde kurtuldum şükür:KK16:

Göz zamanla yabancı bişey olduğunu hissedip atmaya çalışıyor diyor biraz bekle uğraş bakalım

Ya içerde hareket ettiğini hissediyorum ama geri gelmiyor. Göz kapağını kaldirabildigim kadar kaldırdım görünmüyor da

Canım korkma eşim yıllardır kullanıyor ve istersen çıkarmadıklarından uyuyabiliyorsun eşimde genelde uyur bişey olmuyor :KK66:

Yok yav ben gozume damla damlatamayan biriyim, degil boyle lensle ugrasicam. Bana cidden tuhaf geliyor boyle ic organlarindan biriyle ugrasir gibi :D

Olmuyor denedim kaç defa. Arkada hissediyorum bastırdığım zaman ama gelmiyor geri.

Yok eminim içerde hissediyorum ama rahatsız etmiyor.
Önüne bir peçete ser, gözlerini açabildiğin kadar aç ve hızlı hızlı sağa sola bak. Beceremezsen doktora git, elinle gözünü elleme, lensi çıkarıcam diye kornea çizersin.

Back
X