Lens gözümün arkasına kaçtı

Bir sene sabit kalmali diyolar mesela benim iki sene sabit kaldi o arada ameliyat olsaydim artabilirdi cunku ertesi sene degisti artti tekrar numaram.
Genelde 2 3 numaralarin arttigi gorulmuyo zaten sifira yakinlar ama cok yuksekler hep tehlikede.
Tavsiye edilmemeli yani :)
Zaten buna doktor karar veriyor, biz değil. Ayrıca her göz lazere uygun olmuyor zaten, tabaka çok inceyse olmuyor filan....

Benim bir hafta iceride kaldi ne yaptiysam dusuremedim. En son sicak bir dustan sonra buhardan olsa gerek dustu.

Zaten buna doktor karar veriyor, biz değil. Ayrıca her göz lazere uygun olmuyor zaten, tabaka çok inceyse olmuyor filan....
Niye bana aciklama yapma geregi duydunuz bilmiyorum ama doktorlar bir sene sabit kalmasi yeterli diyorlar diger etkenler sabitlik arkasindan incelenir.
Doktor olabilirsin der gerisine ben karar veririm ki dogruda karar vermisim.

Benim bir hafta iceride kaldi ne yaptiysam dusuremedim. En son sicak bir dustan sonra buhardan olsa gerek dustu.
Hissediyor muydunuz peki? Ben hissetmiyorum bir sey lensi de bulamadım daha sonra.

Sabah duşta ilk gün kaçtığını düşündüğüm tarafta batma hissettim Zedelendi herhalde dedim ama orda olabilir mi hala? :KK57:

Benim ilk lensimi hastanede doktor taktı. Gözüme dokunduramıyorum ama adam lensle yaklaştığı an göz kapanıyor refleks olarak. Sen bunu kendin takabileceğine emin misin diye sordu o kadar tepki vermişim az daha vazgececekti yazmaktan. (Takip yarım saat bekletiyor gözde sorun çıkacak mı diye) Kuaförde falan makyaj bile yaptıramazdım kızın biri yarım bırakıp siz devam edin dedi o kadar feciydim :KK70:

Aksam oldu lensi çıkarmam gerek kendim de dokunamiyorum gözüme benim için imkansıza yakın bir şeydi gözü parmaklamak. Belki 20 25 dk sürdü ilk çıkarmam. Sonraki iki üç gün de ciddi manada savaş verdim ama alıştım artık gözüme normal bir organımmış gibi davranabiliyorum 10 saniye bile sürmüyor takmak :) Artık eyeliner göz kalemi falan da sürebiliyorum valla lens olmasa yapamazdim. :KK49:

Temizlik dışında özel dikkat gerektiren bir şey yok.

Ben basardiysam herkes başarır merak etmeyin başta biraz zor geliyor ama alışırsınız sonradan. Yenisini alana kadar gözlük takmam gerek ben de bundan dolayı mutsuzum :KK51:
Ayy içimi bi umut kapladı belki bigün bende gözlükten kurtulurum :) Sanırım lens kullanmaya başlarsam ilk başlarda seninki gibi olurum :)
En kotusunu dusunmemelisin hayatta. Ornegin sokakta yuruyen insanlarimiz öluyor trafik kazasinda. E o zmn bende sokaga cikmiyim basima bisey gelir. Hyatta bi arpa boyu yol kat edemezsin boyle canim benim. Hic ama hic pisman degilim ben inan. En kotu ne olabilir? Tantanisdeki gbi arkaya kacar en kotusu. Oda en fazla yarim saaat snra geri cikar saklandigi yerden. Bu kdr. O beyin senaryosunu cikar aklindan :)

Göz benim en hassas organım o yüzden felaket senaryolarina yatkınım. İki kez operasyon geçirdim şimdi kaşınmaya başlasa panik oluyorum bişey mi oldu diye.

Ama haklısınız tabiki doğru değil bu kadarı. Lens rahatlığını bende yaşayabilirim umarım gözlüğümde eskidi bakarsınız lens almışım bu gazla :D

Hissediyor muydunuz peki? Ben hissetmiyorum bir sey lensi de bulamadım daha sonra.

Sabah duşta ilk gün kaçtığını düşündüğüm tarafta batma hissettim Zedelendi herhalde dedim ama orda olabilir mi hala? :KK57:

Bende hic hissetmemistim hatta en son umidi kestim. Herhalde dustu dedim uzerine baska lens bile taktim :D

Ayy içimi bi umut kapladı belki bigün bende gözlükten kurtulurum :) Sanırım lens kullanmaya başlarsam ilk başlarda seninki gibi olurum :)

Göz benim en hassas organım o yüzden felaket senaryolarina yatkınım. İki kez operasyon geçirdim şimdi kaşınmaya başlasa panik oluyorum bişey mi oldu diye.

Ama haklısınız tabiki doğru değil bu kadarı. Lens rahatlığını bende yaşayabilirim umarım gözlüğümde eskidi bakarsınız lens almışım bu gazla :KK70:

Ama tavsiye olarak sana diyebilicegim; gercek gozlukcuye git. Turkiyeyi bilmem ama avrupada kaldigim icin biliyorum, dukkanlarda 6 tane lens 15 euroya. Oysaki gozlukcude 2 lens( 1 cift) 15 euro. Goz gercektende onemlidir, o yuzden ucuzuna kacma ve diplomali uzmanlara danis.
Burda gozune bi lens takiyorlar( ilk kezse eger sana anlatiyorlar takilis ve cikarmayi) ve 2 hafta test ediyosun bedavaya, 1 aylik lensler bunlar. Eger memnunsan lens paketi aliyosun( ben aylik telefon parasi oder gibi oduyorum, o daha ucuza geliyor). Bende 2 hafta snra randevuya gittigimde memnun degilim gozum cok yorgun oluyor, lens gozumden cikiyor dedim. Kadin evet gozlerin kurumus gorebiliyorum dedi. Yine digeri gibi bedava baska bi lens verdi, ama bu kuru gozlere ozel. En sonunda memnun kaldim. Su an 15 euro oduyorum aylik.

Bilmeyenler öğrenmek istiyorlarsa konu açabilirler ya da arama butonunu kullanabilirler. Öğrensinler diye konumu mu güncelleyeceksiniz sürekli?
yok ben illaki de ara ara girip senin konunu hortlatacağım. Ayrıca konu 2 sene önce falan açılmamış 1,5 ay önce yazılmış abartmaya saygıyı bozmaya da gerek yok bence. En azından senin konunu biri dikkate almış cevap vermiş diye saygı duymalısın.

Back
X