Leslie ile walk at home 2. Grup :)

ya çok teşekkür ederim çok mutlu oldum daha yolun başındayım ama kesin kararım var başladımmi bitirmem lazım diyorum yavaş yavaş bile olsa pes etmek yok geçmiş mesajlarımdan bakın yoğurtlu küre tok tutuyor

evet tatlım kesinlikle başladığın işi bitirmelisin aynen devammm :)

evet gördüm onu bende denesem mi diye düşünüyorum ama önce malzemelri tedarik etmeliyim baharatları yani

bir 5 milci geldi aramıza hoşgeldin ispanyol
ay sorma canım kaç gündür 2 mili geçemiyordum bugün azmettim döndüm yine 5 mile..
hangisi canım , pulbiber limonlu olanmı yoksa zencefil zerdeçallı mı

marttan itibaren leslieye ek olarak birşeyler daha yapmam lazım kızlar ne önerirsinz.. jillian, slim in 6, callanetics vs

ay sorma canım kaç gündür 2 mili geçemiyordum bugün azmettim döndüm yine 5 mile..

hangisi canım , pulbiber limonlu olanmı yoksa zencefil zerdeçallı mı
evet iyi olmuş 5 mil diyince gözlerim seni arıyor benim sanırım zencefili olandı ilk başlarda konuşulmuştu ama bilemedim sen sorunca

marttan itibaren leslieye ek olarak birşeyler daha yapmam lazım kızlar ne önerirsinz.. jillian, slim in 6, callanetics vs
callanetics i bilmiyorum es geçiyorum ama yapabilirisn slim in 6 ya da güzel diyorlar ben jillian takılıyorum mutluyum ama ona biraz bekleyebilirsin tabi arada pilateste yapabilirisn incelmek adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…