- 7 Ekim 2016
- 65
- 56
- 88
- 30
Merhabalar,
Yıllardır 70 ile 75 kilo arasında gezinip duruyorum. Hasbelkader 69’u görürsem anında diyeti bırakıp tıka basa yemeye başlıyorum. Bunun sebebi sanırım kendimi yaptığım diyetler boyunca yiyeceklerden yoksun bırakmam. Bu sebeple yemeyerek kilo veremeyeceğimi geç de olsa anladım. Yediklerimden kısmadan, hatta diyetteyim psikolojisine girdiğimde kaçamak yaparak, sporla az az ama kalıcı olarak zayıflamaya karar verdim. 4 gün önce 72 kilo olarak başladığım bu mecaramı foruma taşımaya karar verdim. Bugün itibariyle 70.8 kiloyum. Boyum 1.69 cm ve hedefim 55 kilo olmak. Yaz yaklaşırken birlikte kilo verelim mi?
Yıllardır 70 ile 75 kilo arasında gezinip duruyorum. Hasbelkader 69’u görürsem anında diyeti bırakıp tıka basa yemeye başlıyorum. Bunun sebebi sanırım kendimi yaptığım diyetler boyunca yiyeceklerden yoksun bırakmam. Bu sebeple yemeyerek kilo veremeyeceğimi geç de olsa anladım. Yediklerimden kısmadan, hatta diyetteyim psikolojisine girdiğimde kaçamak yaparak, sporla az az ama kalıcı olarak zayıflamaya karar verdim. 4 gün önce 72 kilo olarak başladığım bu mecaramı foruma taşımaya karar verdim. Bugün itibariyle 70.8 kiloyum. Boyum 1.69 cm ve hedefim 55 kilo olmak. Yaz yaklaşırken birlikte kilo verelim mi?
bugün yeşil çay ve spor ile ödemlerimi atmaya çalışacağım. umarım işe yarar.
bu sabah tartıldığımda kilom 70.8'di. 1 saat Leslie yapınca kurabiye bile yense 600 gram gidiyorsa bugün de aynısını yapacağım.
her gün pişman ola ola kilo veriyorum. mutluyum :)
en son 3 4 sene önce yemiştim. yememin üzerinden 3 saat geçti ama hala midem bulanıyor. ne yaptım bennn
kiloma dün bakmadım. hatta dün kendime dedim ki bugün dünü telafi etmek için az yiyeceğim. tabii ki öyle olmadı. dün de fazla yedim ama yeme atağı yaşamadım. kilom 70.8'e çıkmış. regl beni bir hafta geriye attı ama sorun yok, bir ayda 4 hafta var. 
zumba sonrası 2. gün hamlık ağrılarım artmıştı, bugün biraz daha iyi hissediyorum. kısa bir leslie videosu ile spora dönüş yapabilirim. ev ile iş arası yürüyerek yarım saat, ben de sabahları yürüyerek işe geliyorum 3 gündür. 3.600 adım atıyorum ve 160 kalori yakıyorum. hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.