- Konu Sahibi Levi_Ackermann
Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır spora ara vermiş birisiyim stresli iş hayatı ,özel hayatın çalkantıları fiziksel anlamda beni yıprattı ve 1 senedir veremedigim extra 10 kilom oldu.Boy 1.63 kilo 70 yaş 39 oldu ve alışkın olmadigim bir forma gectigim icin bir süredir haliyle mutsuzum aynaya baktığımda bedenimden memnun değilim şu an çalışma hayatinda olmayışımı fırsat bilerek eski arkadasim leslie ile yola cikmaya bu hafta basi karar verdim ve basladim
* 2 hafta önce 2 mile ile baslayip ara verdim *
12 ocak itibariyle 3 mile olarak devam ediyorum kesintisiz 1 ay tamamlamak ön hedefim sonrası istenilen kiloya inene kadar devam akabinde farkli sporlara geçecegim ya da salona yazilacagim şu an leslie önem tasiyor
Açıklama sebebim gecmiste defalarca başarılı oldum fakat yaş artişı ile metabolizma yavaşlamasını hissediyorum ve benim gibi benzer dönemlerden geçen zayiflamada zorlanan arkadaşlarim ile birbirimizi motive ederek ideal kiloya ulaşmak istiyorum
*****Tabiki ideal kiloya ulaşmak yeterli değil korunma için kaslanmakta gerekiyormuş bu sonraki aşama oldugu icin şu an konuyu leslie ile sınırlı.
Bahsettigim gibi ;
Bugunku hedef leslie 3 mile
Bu hafta boyle devam edecek ideal kiloya varana kadar sürec devam edecek
* 2 hafta önce 2 mile ile baslayip ara verdim *
12 ocak itibariyle 3 mile olarak devam ediyorum kesintisiz 1 ay tamamlamak ön hedefim sonrası istenilen kiloya inene kadar devam akabinde farkli sporlara geçecegim ya da salona yazilacagim şu an leslie önem tasiyor
Açıklama sebebim gecmiste defalarca başarılı oldum fakat yaş artişı ile metabolizma yavaşlamasını hissediyorum ve benim gibi benzer dönemlerden geçen zayiflamada zorlanan arkadaşlarim ile birbirimizi motive ederek ideal kiloya ulaşmak istiyorum
*****Tabiki ideal kiloya ulaşmak yeterli değil korunma için kaslanmakta gerekiyormuş bu sonraki aşama oldugu icin şu an konuyu leslie ile sınırlı.
Bahsettigim gibi ;
Bugunku hedef leslie 3 mile
Bu hafta boyle devam edecek ideal kiloya varana kadar sürec devam edecek