• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile zayıflıyorum

Levi_Ackermann

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.039
Puanlar
773
Yer
Antalya
Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır spora ara vermiş birisiyim stresli iş hayatı ,özel hayatın çalkantıları fiziksel anlamda beni yıprattı ve 1 senedir veremedigim extra 10 kilom oldu.Boy 1.63 kilo 70 yaş 39 oldu ve alışkın olmadigim bir forma gectigim icin bir süredir haliyle mutsuzum aynaya baktığımda bedenimden memnun değilim şu an çalışma hayatinda olmayışımı fırsat bilerek eski arkadasim leslie ile yola cikmaya bu hafta basi karar verdim ve basladim

* 2 hafta önce 2 mile ile baslayip ara verdim *

12 ocak itibariyle 3 mile olarak devam ediyorum kesintisiz 1 ay tamamlamak ön hedefim sonrası istenilen kiloya inene kadar devam akabinde farkli sporlara geçecegim ya da salona yazilacagim şu an leslie önem tasiyor
Açıklama sebebim gecmiste defalarca başarılı oldum fakat yaş artişı ile metabolizma yavaşlamasını hissediyorum ve benim gibi benzer dönemlerden geçen zayiflamada zorlanan arkadaşlarim ile birbirimizi motive ederek ideal kiloya ulaşmak istiyorum

*****Tabiki ideal kiloya ulaşmak yeterli değil korunma için kaslanmakta gerekiyormuş bu sonraki aşama oldugu icin şu an konuyu leslie ile sınırlı.

Bahsettigim gibi ;
Bugunku hedef leslie 3 mile
Bu hafta boyle devam edecek ideal kiloya varana kadar sürec devam edecek

Kiloda değişim yok ayni sabit
3 mile yapildi ve pasif jimnastik karın yapıldı💪🏻

Detoks suyu bugun iciyorum yesil elma , zencefil,yesil cay, nane, limon iceren tarifim var karabiber eksik evde yoktu alamadim
bugun de tamam toplam 6 gün basarili gecti devam ediyoruz

Bugunde devam edebildim 36 dakika leslie ve pasif jimnastik karin yapildi
Yorulma hissi geldigi icin bırakıp dusa gittim yarina bakalim

Bugunde hedeflere adim adim devam ediyorum
3 mile yapildi fast mile denk geldi yorucuydu
Pasif jimnastik karin yapildi

Kilo verme döngüm hîzlansın diye aksam yemeklerinden sonra 15 dakika leslie yapiyorum 2 gundur
Hava cok soguk oldugundan disariya cikilmiyor
Bugunde yaptim

Bugun ara verdim kaslarım ağrıyor kilo artisi veya su toplaması olabilir tartida 69 gördüm kalorili bir sey tüketmiyor olmama rağmen bu bakimdan spora yarin devam edecegim
Yarin her zamanki düzen harici sabah maydonoz limon kür uygulayacagim 3 gün öglene dogru kahvalti olarak tüketecegim
Eger tartida fark olursa sizlerle paylasacagim
Kortizol hormonumun yuksek oldugundan kaynakli takilma yasadigimi düşünüyorum

Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır spora ara vermiş birisiyim stresli iş hayatı ,özel hayatın çalkantıları fiziksel anlamda beni yıprattı ve 1 senedir veremedigim extra 10 kilom oldu.Boy 1.63 kilo 70 yaş 39 oldu ve alışkın olmadigim bir forma gectigim icin bir süredir haliyle mutsuzum aynaya baktığımda bedenimden memnun değilim şu an çalışma hayatinda olmayışımı fırsat bilerek eski arkadasim leslie ile yola cikmaya bu hafta basi karar verdim ve basladim

* 2 hafta önce 2 mile ile baslayip ara verdim *

12 ocak itibariyle 3 mile olarak devam ediyorum kesintisiz 1 ay tamamlamak ön hedefim sonrası istenilen kiloya inene kadar devam akabinde farkli sporlara geçecegim ya da salona yazilacagim şu an leslie önem tasiyor
Açıklama sebebim gecmiste defalarca başarılı oldum fakat yaş artişı ile metabolizma yavaşlamasını hissediyorum ve benim gibi benzer dönemlerden geçen zayiflamada zorlanan arkadaşlarim ile birbirimizi motive ederek ideal kiloya ulaşmak istiyorum

*****Tabiki ideal kiloya ulaşmak yeterli değil korunma için kaslanmakta gerekiyormuş bu sonraki aşama oldugu icin şu an konuyu leslie ile sınırlı.

Bahsettigim gibi ;
Bugunku hedef leslie 3 mile
Bu hafta boyle devam edecek ideal kiloya varana kadar sürec devam edecek
Nasıl gidiyor kilo verebilirsiniz mi

Nasıl gidiyor kilo verebilirsiniz mi
Teşekkür ederim
Evet ben ara verdim ama tekrar basladim grow with jo yapiyorum kabak detoksu da yapmak direnc kilomu kirdi her ay yapmaya karar verdim simdilik iyi gidiyor beslenme ile birlikte yürütüyorum sebze et agirlikli daha az karbonhidrat diyelim siz ne durumdasiniz

Teşekkür ederim
Evet ben ara verdim ama tekrar basladim grow with jo yapiyorum kabak detoksu da yapmak direnc kilomu kirdi her ay yapmaya karar verdim simdilik iyi gidiyor beslenme ile birlikte yürütüyorum sebze et agirlikli daha az karbonhidrat diyelim siz ne durumdasiniz
Ben bayramdan sonra p.tesi başlayacağım o yüzden böyle diyet konularında takılıyorum,ananas detoks suyu ile bir ödem atma ile başlayacağım inşallah, işte öğle arası yürüyüş akşam da Leslie yapmayı düşünüyorum

Ben bayramdan sonra p.tesi başlayacağım o yüzden böyle diyet konularında takılıyorum,ananas detoks suyu ile bir ödem atma ile başlayacağım inşallah, işte öğle arası yürüyüş akşam da Leslie yapmayı düşünüyorum
Güzel bir başlangıç olucaktır inşallah ❤️

Back
X