çok pis vurmuşsun ya ama en sevdiğim smiley kendime yoluuyorum kaçamak yaparsamO nasil laf kiz
evet bencede çok heyecanlıHazir miyizzzz fistiklarrrr
Listemi de cok sevdim:)
3grupta tanisam da tanimasam da cok iyi kaynasicaz :))
hiç sauna eşofmanı denemedim ama kullananlar çoktu bir ara işe yarayacağını düşünüyorum aynura kaptanben 2mile ve bi tane 3mile var ya cardiolu falan onları yapınca tere batıyorum...bi de sauna eşorfmanı almak istiyorum. Nasıl fikir?
canım sauna eşofmanı doktorlar önermiyor benim de var evet çok terliyorsun ama vücuttan yağ değil su çıkıyo diyo uzmanlar sadece su kaybetmiş oluyorsun birde duyduğuma göre sauna eşofmanda vücut daha az kalori yakıyormuş bence bi araştırben 2mile ve bi tane 3mile var ya cardiolu falan onları yapınca tere batıyorum...bi de sauna eşorfmanı almak istiyorum. Nasıl fikir?
bak bunu bilmiyordum bende teşekkürler her gün yeni birşey öğreniyorum yacanım sauna eşofmanı doktorlar önermiyor benim de var evet çok terliyorsun ama vücuttan yağ değil su çıkıyo diyo uzmanlar sadece su kaybetmiş oluyorsun birde duyduğuma göre sauna eşofmanda vücut daha az kalori yakıyormuş bence bi araştır
Tamam cann seni ben aliyorumBende katılmak ıstıyorum ezgıcım:)
Buldum kendimi ikinci gruptaymisim bismillah deyip başlayalım incelelim insallah
Kızlar selam kaç gündür ugramadum yarin basliycaz diye bakayım dedim ama gruba ayrilmisiz galiba bende listedeydim ama hangi gruptayim nasıl bulcam
Sağol canım tam geçmişe gidip bulmuştum tesekkurlercanım 2.listedesin 37. sayfada var hepsi bakabilirsin
zamanla plnlar belli olur sanırım yarın başlayalım da bir bakalım bende 3 mil planlıyorum şimdilikBen 3 mil düşünüyorum hergun başka fikri planı olan varmı acaba
aynur zaten eridin gittin sporla sekilleniyorsun sauna esafmanı cokta iyi değil ki senin ihtiyacın yok ayrıca aaaaaben 2mile ve bi tane 3mile var ya cardiolu falan onları yapınca tere batıyorum...bi de sauna eşorfmanı almak istiyorum. Nasıl fikir?
aldım seni jasminecim alfabetik sıraya göre bendesinmerhaba kızlar.. cuma zayıflama yarışması 1. gruptanım..
bende katılmak istiyorum gruplara.. normalde hergün spora gidiyıorum ama bu aralar fenalardayım.. 1 aylık ekibinize beni de alır mısınız??
kontrol amaçlı cunku tek lıste olunca cok fazla oluyor ozellıkle telefondan gırenler bulamayabılır ısmını :)Gruplara da bölünmüşüz iyi olmuş.
Yalnızca kontrol amaçlı mı bölündük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?