Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

Monim ve seninle ayni gruptayiz takipteyim sizi fıstıklaaaarrr

Aynen canım bende görünce çok sevindim
Her gün buraya ve sizlere yaptığım an rapor vericeğim İNşallah 1 mille başlayacağım yarın ama dayanabildiğim kadarını yapacağım Umarım 3 milde yapacağım günler olur yakında ve senin gibi fıstık olurum

Tabiki olacaksin bitanemhem sen zaten fistik gibisin 1 mil yapiorum bende canim isinma olarak kullaniyorum 15 dk çok rahat yaparsin tatlm

Oyy o senin güzel bakman cecom sporsuz olmuyor o yüzden programlı bisekilde yapmak istiyorum.spora alisigim ondan 3 mil dedim.sen 1 mille başla düzenli yapınca arttirirsin canım.bu istikrarla 2 ki rakamlara kavuşurdum insallahh

Oyy o senin güzel bakman cecom sporsuz olmuyor o yüzden programlı bisekilde yapmak istiyorum.spora alisigim ondan 3 mil dedim.sen 1 mille başla düzenli yapınca arttirirsin canım.bu istikrarla 2 ki rakamlara kavuşurdum insallahh

Aminnnnn canım inşallahhhhhhhhh
Bu yaz 95i görsem bile çok çok mutlu olacağım sonrası nasılsa gelir birde sporla dahada sıkılaşırsam daha az gözükürüm

kızlar yarın başlıyoruz dimiiii :)

aaa şimdi gördüm grupları ayırmışsınızzz :) kaç gündür spordan elimi ayamı çekince azcık kiloda aldım galibaa
Boyle guldugunu gorunce cok mutlu oldum inan gozlerim doldu su an
Yarin basliyoruz dimiii
Spor yapalim guzelleselim dusman catlatalim )

Boyle guldugunu gorunce cok mutlu oldum inan gozlerim doldu su an
Yarin basliyoruz dimiii
Spor yapalim guzelleselim dusman catlatalim )
aynen canım aynen yarın başlıyalım :)) bundan sonra güçlü olucam isteyen benim istediğim gibi olur yanıma yakışır eğer isterse ötesi yokkk

Kızlar bende heyecanlıyım ilk defa yapacağım yarın, hadi hayırlısı bakalım neler olcak? Hepimize başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…