Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

Monim ve seninle ayni gruptayiz takipteyim sizi fıstıklaaaarrr:cool:

Aynen canım bende görünce çok sevindim :21::21::21::21:
Her gün buraya ve sizlere yaptığım an rapor vericeğim :KK66: İNşallah 1 mille başlayacağım yarın ama dayanabildiğim kadarını yapacağım :KK66: Umarım 3 milde yapacağım günler olur yakında ve senin gibi fıstık olurum :KK68:

Aynen canım bende görünce çok sevindim :21::21::21::21:
Her gün buraya ve sizlere yaptığım an rapor vericeğim :KK66: İNşallah 1 mille başlayacağım yarın ama dayanabildiğim kadarını yapacağım :KK66: Umarım 3 milde yapacağım günler olur yakında ve senin gibi fıstık olurum :KK68:

Tabiki olacaksin bitanem:KK68:hem sen zaten fistik gibisin:KK60: 1 mil yapiorum bende canim isinma olarak kullaniyorum 15 dk çok rahat yaparsin tatlm:KK19:

Tabi sen fıstık gibi hatunsun direk 3mille başlarsın :KK68: Ben 1 mille başlıyacağım tabi dayanabildiğim kadar dayanacağım malum benim popiş biraz daha büyük :KK48: yüküm fazla :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama laf ağızdan bir kere çıkar her gün o sporu yapacağım :21::21::21::21: sonuçta sizler gibi fıstık olmam için o popişin erimesi lazım :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Oyy o senin güzel bakman cecom sporsuz olmuyor o yüzden programlı bisekilde yapmak istiyorum.spora alisigim ondan 3 mil dedim.sen 1 mille başla düzenli yapınca arttirirsin canım.bu istikrarla 2 ki rakamlara kavuşurdum insallahh

Tabi sen fıstık gibi hatunsun direk 3mille başlarsın :KK68: Ben 1 mille başlıyacağım tabi dayanabildiğim kadar dayanacağım malum benim popiş biraz daha büyük :KK48: yüküm fazla :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama laf ağızdan bir kere çıkar her gün o sporu yapacağım :21::21::21::21: sonuçta sizler gibi fıstık olmam için o popişin erimesi lazım :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Oyy o senin güzel bakman cecom sporsuz olmuyor o yüzden programlı bisekilde yapmak istiyorum.spora alisigim ondan 3 mil dedim.sen 1 mille başla düzenli yapınca arttirirsin canım.bu istikrarla 2 ki rakamlara kavuşurdum insallahh

Aminnnnn canım inşallahhhhhhhhh :KK68:
Bu yaz 95i görsem bile çok çok mutlu olacağım sonrası nasılsa gelir birde sporla dahada sıkılaşırsam daha az gözükürüm :KK48:

aaa şimdi gördüm grupları ayırmışsınızzz :) kaç gündür spordan elimi ayamı çekince :KK70: azcık kiloda aldım galibaa :KK70:
Boyle guldugunu gorunce cok mutlu oldum inan gozlerim doldu su an:KK15::KK15::KK15:
Yarin basliyoruz dimiii:KK50:
Spor yapalim guzelleselim dusman catlatalim ;))

Boyle guldugunu gorunce cok mutlu oldum inan gozlerim doldu su an:KK15::KK15::KK15:
Yarin basliyoruz dimiii:KK50:
Spor yapalim guzelleselim dusman catlatalim :KK66:)
aynen canım aynen yarın başlıyalım :)) bundan sonra güçlü olucam isteyen benim istediğim gibi olur yanıma yakışır eğer isterse ;) ötesi yokkk :D :KK15::KK15::KK15:

Kızlar bende heyecanlıyım ilk defa yapacağım yarın, hadi hayırlısı bakalım neler olcak? Hepimize başarılar...

Back
X