- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Monim ve seninle ayni gruptayiz takipteyim sizi fıstıklaaaarrr![]()
Aynen canım bende görünce çok sevindim

Her gün buraya ve sizlere yaptığım an rapor vericeğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Monim ve seninle ayni gruptayiz takipteyim sizi fıstıklaaaarrr![]()
Aynen canım bende görünce çok sevindim
Her gün buraya ve sizlere yaptığım an rapor vericeğimİNşallah 1 mille başlayacağım yarın ama dayanabildiğim kadarını yapacağım
Umarım 3 milde yapacağım günler olur yakında ve senin gibi fıstık olurum
![]()
Oyy o senin güzel bakman cecom sporsuz olmuyor o yüzden programlı bisekilde yapmak istiyorum.spora alisigim ondan 3 mil dedim.sen 1 mille başla düzenli yapınca arttirirsin canım.bu istikrarla 2 ki rakamlara kavuşurdum insallahhTabi sen fıstık gibi hatunsun direk 3mille başlarsınBen 1 mille başlıyacağım tabi dayanabildiğim kadar dayanacağım malum benim popiş biraz daha büyük
yüküm fazla
Ama laf ağızdan bir kere çıkar her gün o sporu yapacağımsonuçta sizler gibi fıstık olmam için o popişin erimesi lazım
![]()
Oyy o senin güzel bakman cecom sporsuz olmuyor o yüzden programlı bisekilde yapmak istiyorum.spora alisigim ondan 3 mil dedim.sen 1 mille başla düzenli yapınca arttirirsin canım.bu istikrarla 2 ki rakamlara kavuşurdum insallahhTabi sen fıstık gibi hatunsun direk 3mille başlarsınBen 1 mille başlıyacağım tabi dayanabildiğim kadar dayanacağım malum benim popiş biraz daha büyük
yüküm fazla
Ama laf ağızdan bir kere çıkar her gün o sporu yapacağımsonuçta sizler gibi fıstık olmam için o popişin erimesi lazım
![]()
Oyy o senin güzel bakman cecom sporsuz olmuyor o yüzden programlı bisekilde yapmak istiyorum.spora alisigim ondan 3 mil dedim.sen 1 mille başla düzenli yapınca arttirirsin canım.bu istikrarla 2 ki rakamlara kavuşurdum insallahh
İsmim zeynep
Taniyim seni yas kac boy kilo kac![]()
Memnun oldum zeyneo aplaaİsmim zeynep
29 yaşındayım
169 boy 76.2 kilo
14. Takımda yarışıyorum
Eveeet sabah grup listeleri buraya verilicek ve gun icinde kim yapmissa kendi grubuna artiyi koyucakkk:)kızlar yarın başlıyoruz dimiiii :)
aaa şimdi gördüm grupları ayırmışsınızzz :) kaç gündür spordan elimi ayamı çekinceEveeet sabah grup listeleri buraya verilicek ve gun icinde kim yapmissa kendi grubuna artiyi koyucakkk:)
Boyle guldugunu gorunce cok mutlu oldum inan gozlerim doldu su anaaa şimdi gördüm grupları ayırmışsınızzz :) kaç gündür spordan elimi ayamı çekinceazcık kiloda aldım galibaa
![]()
aynen canım aynen yarın başlıyalım :)) bundan sonra güçlü olucam isteyen benim istediğim gibi olur yanıma yakışır eğer isterseBoyle guldugunu gorunce cok mutlu oldum inan gozlerim doldu su an
Yarin basliyoruz dimiii
Spor yapalim guzelleselim dusman catlatalim)
Hah şoyle yaaaaaynen canım aynen yarın başlıyalım :)) bundan sonra güçlü olucam isteyen benim istediğim gibi olur yanıma yakışır eğer isterseötesi yokkk
![]()
![]()
yalnız ben yedim durdum canım yaaaHah şoyle yaaaa![]()
Bisey olmaz veririz veririzz :)yalnız ben yedim durdum canım yaaasonradan pişman oldum ama yarın inş. squatada başlarım
![]()
Aynen bende öyle inanıyorumBenim içim kıpır kıpır ya. İnş güzel sonuçlar alıcaz.![]()
Bende oyle yapicam canim :)Ben videoları usb yükleyip tv ye direk takarim hem daha pratik olur :)
Guzel olucak guzelll:)Kızlar bende heyecanlıyım ilk defa yapacağım yarın, hadi hayırlısı bakalım neler olcak? Hepimize başarılar...