Leto'nun diet günlüğü: 130 kiloydum 75 e düştüm

Leto

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
24
0
16
İstanbul
Ben de çok kısa zamanda büyük kilo kaybeden biriyim. 2010 nisanda diete başlarken 130 kiloydum, 2011 şubatta ise 75 kiloya düşmüşüm. Fakat daha sonra rejim yapamadım. İrademi kaybettim sanırım. 1 yıldan fazla zamandır 75 kilodayım. Çevremdeki insanlar bana ''1 yıl aynı kiloda kaldın, kilonu korudun bu çok önemli'' diyor, ama ben hala hedefimdeki kiloya düşemediğim için memnun değilim. Boyum 1.73 bu yüzden 65-70 kilo arasının benim için normal bir kilo olabileceği kanaatindeyim. Yarın itibariyle rejime başlıyorum. Önümüzdeki cuma doğum günüm ve 2 haftada gözle görülür bir kilo vermek istiyorum. Bilmiyorum buradan insanlar bugün ne yedim, neler yaptım gibi mi paylaşıyorlar? Diet günlükleri bu şekilde mi tutuluyor? Böyle zamanlarda hem benim gibi rejim yapanların azmini görmek, hem de faydalı öneriler edinmek çok destekleyici oluyor :)

Son düzenleme:
Azminizi tebrik ediyorum :46:
Bu sürede sarkmamak yada çatlamamak için bişey yaptınız mı ?
Yeni diyet sürecinde başarılar diliyorum

Ne yazık ki spor yapmadım ve rejimimin de pek sağlıklı olduğu söylenemez. Genç olduğum ve belki de biraz şanslı olduğum için neredeyse tüm günü aç geçirdiğim dietimin sonucunda, kabızlık ve 1 dişimin çürümesi dışında bir sağlık problemi yaşadım. Tüm değerlerim normal. Doktorların kesinlikle önermediği yöntemlere başvurduğum için burada neler yaptığımı anlatmak istemiyorum. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem! Spor yapmadan verdim ve derim sarktı, sanırım deri sarkması için tek çarem de estetik ameliyat. Çünkü artık sporla veya mezoterapi gibi bir yöntemle toplattırmak için çok geç...

Teşekkür ederim :) şimdilik 1,5 kg verdim... Kahvaltımı çok sıkı yapıyorum, ekmek dahil ne varsa yiyorum diyebilirim kahvaltıda... Diğer öğünleri de meyve ve salatalıkla geçiştiriyorum. Zaten yaz aylarında ağır bir şeyler pek yenmiyor, inşallah istikrarımı sürdürebilirim :)

slm canım.tebrik ediyorum seni biraz sağlıksız vermişsin ama almamışsın ve sağlık sorunu yaşamamışsın bu çok güzel.kalan kilonu da vereceksin eminim.fakat sadece salatalıkla falan geçiştirme kalan kilolarını dengeli düzenli yiyerek ver.mesela öğlen tavuk salata yap protein de al,karbonu da ölçülü al canım.başarılar,tekrar tebrik ederim:46:

adet dönemine girdiğim için yine şişkinlikler başladı. nefret ediyorum bu durumdan, bütün emeklerin 1 günde tersyüz oluyor. bir de iştah açılıyor :( Şuna bir çözüm var mı acaba? PMS döneminde şişkinliklerden kurtulmanın ve iştah açıklığıyla başetmenin yollarını arıyorum :(

Back
X