- Konu Sahibi Zerendizlek
İnşallah amin canımHsg yıde yenı çekıldıgım için bı tık fazla ümitliyım bu aydan inşallah olurya süreç gercekten zor yıpratıcı allah gönülden isteyen kımsenın kucagını boş bıtakmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah amin canımHsg yıde yenı çekıldıgım için bı tık fazla ümitliyım bu aydan inşallah olurya süreç gercekten zor yıpratıcı allah gönülden isteyen kımsenın kucagını boş bıtakmasın![]()
Hayırlısı olsun bakalım güzel haberler verelim birbirimizeValla oyle bı durum adetın ne zmn zamn nasıl geccek bılmıyorum
İnşallah canımmmHayırlısı olsun bakalım güzel haberler verelim birbirimize![]()
Bende bu ay leveresan diye hapla başladım iğnesiz tek tupluyum 1 tane iyi yumurta var dedi inşallah yanlış anlmadiysam tüpün alınan yerinde. Sonra günler verdi değerlendirdik.tutunma olsun diye dupaston verdi adete 6gun kaldı karnım kasiklarimda ağrılar giriyor ara sıra normalde adet olacağım gün veya önceki gün ağrım sizin olur bu sefer erken oldu .insan umutlaniyorYok bu ay iğnesiz denicez dedi ilk ayım zaten eger bu ay sonuç alamazsak ikinci ay iğneyle denıcez dedi günler yazdı degerlendırmemız için 23 unde ultrasona 28 ındede pregostaron için kana çağırdı bakalım beklıyorum bende
Çok sevindim sizin adınıza maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimBenim doktorum detay vermeyen biriydi geç de olsa onu farketmiştimmm olarak söylemedi sadece 3 yumurta gelişmiş dedi. Gün aşırı ilişki dedi. Ovulasyon testi ile takip etmek istedim ben bi de gün aşırı değil 5-6 gün üstüste denedik
kaybedecek bi şeyimiz yok diye zaten ocakta tüp bebeğe gidecektik Aralık 1 de hamile olduğumu öğrendim
çatlatma iğnesi vermedi zaten adet oluyorsun ki yumurtan çatlıyor dedi
Ayy inşallah canımÇok sevindim sizin adınıza maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimbenim doktorumda bana detay vermedi öyle. Ben sonrada boyut falan sormak için msj attım. İki yumurtan var birinden umutluyum günaşırı ilerle dedi ve Banada iğne vermedi sadece letu kullandım ve ovulasyon ile takip edip 4 gün üst üste değerlendirdik bundan sonrası artik nasip diyorum insallah bu ay hemen tutar benimde
Ayy çok teşekkür ederim evet şükür sperm sorunu yok eşimin.. inşallah tutarAyy inşallah canımYaşadığımız aynı gibi. İyi etmişsin sperm sorunu yoksa eğer. Kaybedecek bi şeyim yoktu benim kayıplarım vardı bi de. Bak letu kullandığım ay ovülasyonu da atayım sana canım inşallah tutar senin de yaaa dua edicem
![]()
Bat ne zaman canım ne zamana belli olurAyy çok teşekkür ederim evet şükür sperm sorunu yok eşimin.. inşallah tutarovulasyon testlerini attım ben piki ve siliklesmeyi görünce
![]()
Bata daha var canım Ağustos 1 ama yumurtlamadan 11-12 gün sonra belli olur genelde. Üç dört ay önce kimyasal yaşamıştım onu 12.gun öğrenmiştim inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğim olurBat ne zaman canım ne zamana belli olur![]()
Ben de Aralık 1 de öğrenmiştim hadi bakalım inşallah ağustosa güzel bi başlangıçla girersinBata daha var canım Ağustos 1 ama yumurtlamadan 11-12 gün sonra belli olur genelde. Üç dört ay önce kimyasal yaşamıştım onu 12.gun öğrenmiştim inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğim olur
Ayy inşallah amin aminBen de Aralık 1 de öğrenmiştim hadi bakalım inşallah ağustosa güzel bi başlangıçla girersin![]()
Adetten kaç gun sonra ovulasyonda pozitifı gordunuz acabaAyy inşallah canımYaşadığımız aynı gibi. İyi etmişsin sperm sorunu yoksa eğer. Kaybedecek bi şeyim yoktu benim kayıplarım vardı bi de. Bak letu kullandığım ay ovülasyonu da atayım sana canım inşallah tutar senin de yaaa dua edicem
![]()
Pcosum ben canım. Geç yumurtlama oluyordu hep o ay 16.gün gördüm yumurtlama. Normalde 21-24.günü görürdüm. 1 Kasım son adet tarihim 1 Aralık'ta da hamileliğimi öğrendim 14 değerleAdetten kaç gun sonra ovulasyonda pozitifı gordunuz acaba![]()
Benim hep 14.15.gun olurdu değişmedi 15.gun oldu yumurtlamam sende ovulasyon takibi yapmistin dimi üste degerlenidirmismiydinizPcosum ben canım. Geç yumurtlama oluyordu hep o ay 16.gün gördüm yumurtlama. Normalde 21-24.günü görürdüm. 1 Kasım son adet tarihim 1 Aralık'ta da hamileliğimi öğrendim 14 değerle![]()
Sabah yazdım ya kız fotoğraf attım hattaBenim hep 14.15.gun olurdu değişmedi 15.gun oldu yumurtlamam sende ovulasyon takibi yapmistin dimi üste degerlenidirmismiydiniz
Ahahahaha resmen uykuluymusum unutmuşumSabah yazdım ya kız fotoğraf attım hattayaptım ovülasyon canım doktorum kızsa da
5-6 gün üstüste değerlendirdim
![]()
Ahahahaha resmen uykuluymusum unutmuşumben doktorun da hiç haberi yokkkk.. tekrar günaşırı ilerlemeye gerek yok dimi akıntım bitti yumurtlama da bitti yeniden bir Yumurtlama bişey olur mu bilmiyorum
tamam canım teşekkürlerAkışa bırak stres yapma istiyorsan yap ama aklında çocuk olmasın
![]()
Bende pcosum ovulasyon takıbı yapıyorumdaha bişey goremedım bakalım beklemedeyımPcosum ben canım. Geç yumurtlama oluyordu hep o ay 16.gün gördüm yumurtlama. Normalde 21-24.günü görürdüm. 1 Kasım son adet tarihim 1 Aralık'ta da hamileliğimi öğrendim 14 değerle![]()
Bende pcosluyum bu ay mı hsg çekildiniz ben bu ay çekildim artı klomenle takip yapptıkBende pcosum ovulasyon takıbı yapıyorumdaha bişey goremedım bakalım beklemedeyım![]()