- 23 Haziran 2024
- 3.226
- 1.094
- 53
- Konu Sahibi Zerendizlek
Sen kaçıncı gunundesin kiBende pcosum ovulasyon takıbı yapıyorumdaha bişey goremedım bakalım beklemedeyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaçıncı gunundesin kiBende pcosum ovulasyon takıbı yapıyorumdaha bişey goremedım bakalım beklemedeyım![]()
Hazıran 28 de cekıldım ben de bu ay takibe başladıkBende pcosluyum bu ay mı hsg çekildiniz ben bu ay çekildim artı klomenle takip yapptık
Bugun 11 gundüSen kaçıncı gunundesin ki
Hı daha erken canım yumurtlamalar genelde 14.gun olur belki ilaç etkisiyle 13.gun olursa olur akintindan da anlarsın zatenBugun 11 gundü
Bende 1 temmuzda çekildim. 11 temmuzda da yumurtlama oldu diye düşünüyorum eğer çatladıysa bat 25-26 arası inşallah gönlümüzden geçen olurHazıran 28 de cekıldım ben de bu ay takibe başladık
Aynen uygulama 23 ü gosterıyo ogunde ultrasanlo bakılcak zaten bakalım sabırla beklemeye çalışıyoruzHı daha erken canım yumurtlamalar genelde 14.gun olur belki ilaç etkisiyle 13.gun olursa olur akintindan da anlarsın zaten
İnşallah rabbım isteyen hiç bir kadının kucagını boş bırakmasınBende 1 temmuzda çekildim. 11 temmuzda da yumurtlama oldu diye düşünüyorum eğer çatladıysa bat 25-26 arası inşallah gönlümüzden geçen olur![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsunAynen uygulama 23 ü gosterıyo ogunde ultrasanlo bakılcak zaten bakalım sabırla beklemeye çalışıyoruz![]()
Merhaba ne durumdasınız acabaHadi bakalım hayırlısı olsun![]()
MerhabaMerhaba ne durumdasınız acaba![]()
Dün doktora gittim bende sağda 25 mm bi yumurta var çatlamak üzere soldada gelişen 16 mm bi yumurtan var rahmın kendını gebelıge hazırlamış iğne vurmaya gerek duymuyorum herşey çok iyi gidiyo suan dedı ovulasyonlada çatlamayı gordum bugunu ve yarınıda değerlendircem 28 ındede pregosteron varmeye gıdım artık beklemedeyız bakalımMerhababeklemedeyim reglime daha 8 gün var. Sen naptin sürecini anlat bakalım
![]()
İyi bak süper benimkide gerek duymamıştı iğneye nasip artık bakalım iyi haberler verelim inşallah birbirimizeDün doktora gittim bende sağda 25 mm bi yumurta var çatlamak üzere soldada gelişen 16 mm bi yumurtan var rahmın kendını gebelıge hazırlamış iğne vurmaya gerek duymuyorum herşey çok iyi gidiyo suan dedı ovulasyonlada çatlamayı gordum bugunu ve yarınıda değerlendircem 28 ındede pregosteron varmeye gıdım artık beklemedeyız bakalım![]()
İnşallah canım kaç gun kaldı senin bataİyi bak süper benimkide gerek duymamıştı iğneye nasip artık bakalım iyi haberler verelim inşallah birbirimize![]()
7 gün kaldı ama erkende regl gelebilir bilemiyorum geçen ay ilk defa iki gün önce oldum. Belki bu ay da öyle olur.. eğer öyle olursa 5 gün kalmış olur.. Normalde 32 günde bir regl oluyorum ama geçen ay öyle olmadığı için suphedeyimİnşallah canım kaç gun kaldı senin bata![]()
Tabi inşallah regl olmam canım ayy aşırı umutlu aşırı korku içinde beklemek zor geldi bu ay banaİnşallah canım kaç gun kaldı senin bata![]()
Yumurtanın çatladıgı gunle beraber 14 gun say o gun adet tarıhı oluyo gebelık kıst oluşmazsa o gun gelıyo genelde7 gün kaldı ama erkende regl gelebilir bilemiyorum geçen ay ilk defa iki gün önce oldum. Belki bu ay da öyle olur.. eğer öyle olursa 5 gün kalmış olur.. Normalde 32 günde bir regl oluyorum ama geçen ay öyle olmadığı için suphedeyim
Valla bende oyleyım hiç bişey bilmeden beklemek daha kolaydı ama busefer doktorda olumlu konusup süreç güzel ilerleyince daha bir zor gelıyo beklemekTabi inşallah regl olmam canım ayy aşırı umutlu aşırı korku içinde beklemek zor geldi bu ay bana![]()
Yok canım benim öyle olmuyor. Donguyle alakalı bu durum. En az 14.gunden itibaren gelir adet ama herkesin degisir. 32 günde bir regl olduğum için 15.16. günden erken gelmez benim regl. Yani en az 5-6 gün vardır yineYumurtanın çatladıgı gunle beraber 14 gun say o gun adet tarıhı oluyo gebelık kıst oluşmazsa o gun gelıyo genelde![]()
Benimde aşırı düzensiz asla günlerini bilemiyorum en son 3 ay sonra oldum mesela ama ne zaman yumurtlamayı gorsem 14 gun geliyor gebelık testı içinde aynı şeyi soyluyolar çatlamadan sonra 14 gun yapın diyeYok canım benim öyle olmuyor. Donguyle alakalı bu durum. En az 14.gunden itibaren gelir adet ama herkesin degisir. 32 günde bir regl olduğum için 15.16. günden erken gelmez benim regl. Yani en az 5-6 gün vardır yine