Bir yıldır istiyorum dört ay önce kimyasal yaşadım arkası gelir dediler ama gelmedi bende doktora gittim letu verdi bakalım hayırlısı olsunNe kadar süredir bekliyorsun gebeliği ilk denemen mi
İnşallah canım benim Peki kimyasalı ilaçla mı geçirdin Yoksa doğal yolla olmuştuBir yıldır istiyorum dört ay önce kimyasal yaşadım arkası gelir dediler ama gelmedi bende doktora gittim letu verdi bakalım hayırlısı olsun
Yok canım doğal.. ben bu ilacı diyorum ya ilk kez kullandım ben bir yildir korunmasız iliski yaşadım. Şimdi bu ay Doktora gidip ilaç kullandimİnşallah canım benim Peki kimyasalı ilaçla mı geçirdin Yoksa doğal yolla olmuştu
İnşallah olur pozitif haberi alırız cânımKızlar ben de Letunun benzeri letresan kullandım 2ay bu ayda olmazsa iğne başlıcaz
İnşallah canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah olur pozitif haberi alırız cânım
İnşallah canım banada pcos değilsin hormon olarak ama ultrasonda hafif bir görüntüsü var demişti. Kilo problemim de yok zaten ideal kilomdayim bilmiyorum nasıp ya her seyBen pcos var o beni biraz korkutuyor doktor bana baktığında rahimde bir sıkıntı yok hormonlarda da sıkıntı yok dedi henüz doğal bir gebelikte oluşmadı ama çok kiloluydum kilo vermeye başladım 90'lardaydım 70'lere düştüm İnşallah olur Birbirimize dua edelim Bu ay pozitif haberleri alalım
Bana akşamları iki iç demişti öyle yapmıştımBana günde 2 kere iç dedi sana nasıl dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?