Adana tatlım Medical Park hastanesi kadın hastalıkları infertiliteHangi doktora gittin balım yer neresi
Teşekkür ederimAdana tatlım Medical Park hastanesi kadın hastalıkları infertilite
Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah senin içinde aynı şekilde kolaylık bu aydan sağlıklı bir gebeliğin oluşur güzel haberleri verelim inşallahMerhaba canlar. Hepiniz için güzel, kolay, sağlıklı hamilelik diliyorum. Umarım sonuçlarınız dilediğiniz gibi olur.
Bende son adet 11 temmuz.
Adetin 5ci gününden itibaren sabah akşam olmak üzere 5 gün Femara kullandım.
19 temmuz son dozu içtim. 23 temmuz ultrasona gittim sağda 17 mm solda 15 mm yumurta ve 9 mm endometrium vardı.
Doktor 26 temmuz yeniden gel bakalım iğne gerekirse yaparız dedi.
22 temmuzdan itibaren günaşırı ilişki önerdi.
Yarın ultrason var bakalım ne çıkacak
İnşallah canımAmin inşallah çok teşekkür ederim inşallah senin içinde aynı şekilde kolaylık bu aydan sağlıklı bir gebeliğin oluşur güzel haberleri verelim inşallah
Daha ilaç bitmeden miBeni 8.gun çağırmıştı kuzum iki yumurtan var birinden umutluyum demişti o da 12-14 mm demişti 15.gunde ovulasyon testi ile pik gördüm. Zaten ben her ay ovulasyon yaptığım için görüyordum yumurtlamam oluyordu
İlacım bitmişti ben 3.gunu başladım ilaca. 5 gün sonrada gittim işte.adetin 8.gunuydu gittim baktiDa
Daha ilaç bitmeden mi
Analfım canmİlacım bitmişti ben 3.gunu başladım ilaca. 5 gün sonrada gittim işte.adetin 8.gunuydu gittim bakti
Peki en son kaç olmuştu canımİlacım bitmişti ben 3.gunu başladım ilaca. 5 gün sonrada gittim işte.adetin 8.gunuydu gittim bakti
Yani bana 2 tane oluşmuş daha çok yeni ve 10mm gibiler dedi.İnşalalh 20 ye kadar ulaşır yaaa çok stresliyimİlacım bitmişti ben 3.gunu başladım ilaca. 5 gün sonrada gittim işte.adetin 8.gunuydu gittim bakti
Bilmiyorum canım doğal olur senin dedi tekrardan gelmene gerek yok dedi günaşırı ilişki önerdi. Bende ovulasyon testi kullanarak günleri değerlendirdim.. ama chatgbt ye sormuştum 24 falan olmuştur demişti. O hesaplamisti benimkiniPeki en son kaç olmuştu canım
Stres yapma canım bak böyle olmaz yapma kendine bunu.. sana yeniden gel dedi mi ya da ilaca devam et gibi.. burda okuyorum bazılarna böyle şeyler söyleyen de var hı Herkesin vücudu bir değil her doktorda bir değil ama. Bekle canım hayırlısı olsun iyi düşün iyi şeyler olsun 10mm de çok küçük değilYani bana 2 tane oluşmuş daha çok yeni ve 10mm gibiler dedi.İnşalalh 20 ye kadar ulaşır yaaa çok stresliyim
6 canım ya geçmiyor günler. Dün test yaptım bişey çıkmadı ama daha erkenmis 11.gundu yumurtlama dan sonra. Genelde 13-14 gün sonra görürsün dediler bişey varsaAy hadi inşallah yabata kaç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?