"Letu" Kullananlar 🌸🌸toplanalım.Birbirimize destek başlığı olsun 😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Evet canım dediki gel 14.gününe daha çok var büyür dedi bugün ilaç yeni bitmiş dedi

Evet canım dediki gel 14.gününe daha çok var büyür dedi bugün ilaç yeni bitmiş dedi
Aynen öyle bak bide şöyle bir durum var ben 15.gun pik gördüm sen belkide 16.gun pik göreceksin yani belkide yumurtlaman 16.gun olacak ya da 17 bilemeyiz o yüzden o vakte kadar illaki büyücek yerinde saymaz ilaç hormon ilaci özellikle yumurtayı uyarıyor zaten. kimseyle kiyaslayip kafanı karıştırma derim herkesin döngüsü de farklı vücudu da farklı

Rabbim sağlıklı bebeklerimizi yavrularımızı tez zamanda nasip etsin kucağımıza ❤

Bende bu ay ilk defa kullanıyorum geçen hafta 5 tane bitirdim sabah akşam aldım ben ilacı 5 gün boyunca 5. Gün sonunda kontrole gittim sağ over 14 mm sol over 10 mm ydi doktorum bi 5 gün daha kullanalım dedi pazartesi tekrar kontrol günüm bakalım

Canım sen kaç aydır istiyırsun pcos var mı adet düzenin nasıl
Bana mı yazdın bilemedim ortaya yazmışsın ama üstüme alındım cevap beriyim dedim evet bende pcos var ama sadece ultrasonik görüntüsü var hiçbir hormon testim tahlillerim pcosa yatkın değil adetim de düzenlidir çok nadir ilaç kullanımına bağlı 2 3 gün oynar

Sana yazdım cânım.İnşalalh gğsel haberler alırız amin.Kaç aydır?

Kızlar klomen kullanınca 1nyunurta oluşmuştu 2 ayda.ilk defa letu kullandım ve ilk defa 2 overdede yunurta oluşmuş dedi sizce bu güzel bişey mitecrübelerinden duyduklarınıza bakarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…