- 18 Kasım 2020
- 20.821
- 50.064
- 548
Anladım, bu arada bende adanadayım altın Kozan hastahanesine gidiyorumBen Pts yaparım testi varsa çıkar zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım, bu arada bende adanadayım altın Kozan hastahanesine gidiyorumBen Pts yaparım testi varsa çıkar zaten
Yaa öyle mi buralisiniz sizde. Size doktor nasıl birsey uyguladı letu mu kullandiniz iğnesiz mi ilk defa mi bu sürece girdinizAnladım, bu arada bende adanadayım altın Kozan hastahanesine gidiyorum
Letuyla aynı özellikli ilacım 2 aydır letresan +klomen kullandım bu ay adet olursam çatlatma iğnesi başlıcaz dediYaa öyle mi buralisiniz sizde. Size doktor nasıl birsey uyguladı letu mu kullandiniz iğnesiz mi ilk defa mi bu sürece girdiniz
Eğer ilaç tepki vermiyosa catlamada mi sorun oluyor ki? Ben ilk kez letu kullandım devamında doktor nasıl ilerleyecek bilmiyorum bu ay regl olursamda gidemicem çünkü tatile falann gidicez burda olmayacaz anca diğer aya .Letuyla aynı özellikli ilacım 2 aydır letresan +klomen kullandım bu ay adet olursam çatlatma iğnesi başlıcaz dedi
Aslında benim problemim yok pcos falan da değilim doktorum hiçbir sorun yok dedi ama kolaylaştırmak açısından ilaç başlattı ben bir ay klomeni kullandım sadece olmayınca doktor letresan başladı 2 aydır da letresan+klomen içtim bitince olmazsa iğne başlıcam dediEğer ilaç tepki vermiyosa catlamada mi sorun oluyor ki? Ben ilk kez letu kullandım devamında doktor nasıl ilerleyecek bilmiyorum bu ay regl olursamda gidemicem çünkü tatile falann gidicez burda olmayacaz anca diğer aya .
Anladım benimde öyle bir problemim yok esimdede yok . demekki vakti değilmiş diyorum İnşallah fazla uzamadan rabbim çocuğa hasret birakmadan nasip etsinAslında benim problemim yok pcos falan da değilim doktorum hiçbir sorun yok dedi ama kolaylaştırmak açısından ilaç başlattı ben bir ay klomeni kullandım sadece olmayınca doktor letresan başladı 2 aydır da letresan+klomen içtim bitince olmazsa iğne başlıcam dedi
Amin canımAnladım benimde öyle bir problemim yok esimdede yok . demekki vakti değilmiş diyorum İnşallah fazla uzamadan rabbim çocuğa hasret birakmadan nasip etsin![]()
Canım ben bugün kontrole gittim sağ over 24 mm sol over 22 mm olmuş ovitrelle verdi o da çok zor bulunuyor zor buldum doktor bana bugün hemen alıp acilde vurdur dedi ama akşama vurunsam olur mu ki yani zor buldum hiçbir depoda yokmuşKızlar klomen kullanınca 1nyunurta oluşmuştu 2 ayda.ilk defa letu kullandım ve ilk defa 2 overdede yunurta oluşmuş dedi sizce bu güzel bişey mitecrübelerinden duyduklarınıza bakarak
Kaçınvı günün cnm inşallah tutarCanım ben bugün kontrole gittim sağ over 24 mm sol over 22 mm olmuş ovitrelle verdi o da çok zor bulunuyor zor buldum doktor bana bugün hemen alıp acilde vurdur dedi ama akşama vurunsam olur mu ki yani zor buldum hiçbir depoda yokmuş
Arkadaşım üzülme gerçekten bak benimde ilk gittiğimde 14 16 ydı bir kutu daha kullandım 24 22 oldu Allahtan ümit kesilmez ben geçen gittiğimde kesin o gün iğne vurunurum artık büyümüştür umuduyla gitmiştim evet çok umutlanıyoruz ama bizim planladığımız gibi olmuyor malesef herşeuçok üzülüyorum
Sağ ol canım güzel dileklerin için ne diyelim Allah'tan ümit kesilmez inşallah hepimiz mucizelerimize kısa sürede kavuşuruzArkadaşım üzülme gerçekten bak benimde ilk gittiğimde 14 16 ydı bir kutu daha kullandım 24 22 oldu Allahtan ümit kesilmez ben geçen gittiğimde kesin o gün iğne vurunurum artık büyümüştür umuduyla gitmiştim evet çok umutlanıyoruz ama bizim planladığımız gibi olmuyor malesef herşeu