- 4 Ocak 2025
- 497
- 195
- 18
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Genelde bi kaç denemeden sonra rahim filmi öneriliyor ben de pcos var 1 klomen 1 femara sonrası olmamıştı ondan sonra rahim filmi önermişti. Tabiki çok büyük önemi var eğer içinize sinmeyecekse çektirebilirsinizLetu tedavisi görüp hsg çektirmeyen var mı benim doktorum şu an istemedi ama ya tüpte sorun varsa diye düşünüyorum. Amh düşüklüğüm var o ayrıca bir sorun tabiki de hsg de bakılması gerekmez miydi var mı acaba böyle çektirmeyen
Yani sinmiyor açıkçası ama doktorum da henüz gerek yok dedi benim daha 1 yıl bile dolmadı diye. 3 ay Letu tedavisi sonrası tüp bebek olacak gebelik olmazsa o zaman çekilecekmiş ama eğer kapalıysa tüpler bu 3 ay da boşa değil mi kiGenelde bi kaç denemeden sonra rahim filmi öneriliyor ben de pcos var 1 klomen 1 femara sonrası olmamıştı ondan sonra rahim filmi önermişti. Tabiki çok büyük önemi var eğer içinize sinmeyecekse çektirebilirsiniz
Bana da öyle söyledi doktorum ama ben 3 ay sonra direkt tüp bebek tedavisine başlayacağım olmazsa eğerBiz 3 kere letu denedik olmayınca rahim filmi istedi birkaç kez denenebiliyor
İlla bu doktoru dinlemek zorunda değilsin ki başka bi yerde çekin buna streslenmen bile senin için sakıncalıYani sinmiyor açıkçası ama doktorum da henüz gerek yok dedi benim daha 1 yıl bile dolmadı diye. 3 ay Letu tedavisi sonrası tüp bebek olacak gebelik olmazsa o zaman çekilecekmiş ama eğer kapalıysa tüpler bu 3 ay da boşa değil mi ki
Başka doktora da gittim o da doktorun bir şekilde düzen kurmuş bozmayalım dedi ama bu ay regl olunca tekrar gideceğim görüşmek içinİlla bu doktoru dinlemek zorunda değilsin ki başka bi yerde çekin buna streslenmen bile senin için sakıncalı
30 yaşına gireceğim ama amh düşüklüğünden dolayı direkt tüp bebeğe geçeceğizBen de rahim filmi çektirip aşılama deniycem eğer olmazsa tüp bebekyaşınız kaç?
Siz ne sebeple Letu kullandınızBen de rahim filmi çektirip aşılama deniycem eğer olmazsa tüp bebekyaşınız kaç?
Ben de pcos var yumurta büyütüp çatlatmak için denedik 3 kereSiz ne sebeple Letu kullandınız
Canım ben ocak şubat ve mart ayında letu kullandım fakat işe yaramadı. Hsg çekildim tüplerde tıkanıklık vardı. Geçen ay çekildim ve tekrar letuya başladım ama günde bir tane bende işe yaramadı şuan bekliyorum sonucu ama olumsuz olursa günde iki tane kullanıma geçeceğim eskisi gibiLetu tedavisi görüp hsg çektirmeyen var mı benim doktorum şu an istemedi ama ya tüpte sorun varsa diye düşünüyorum. Amh düşüklüğüm var o ayrıca bir sorun tabiki de hsg de bakılması gerekmez miydi var mı acaba böyle çektirmeyen
Bende de bilinen bi tek amh var ama tabi kaliteyi de bozuyordur illaki bu ay kullandım Letu büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı. İnşallah sağlıkla gelir size bebeğiniz en kısa zamandaBen de pcos var yumurta büyütüp çatlatmak için denedik 3 kere
İşte yine de ihtimal var her zaman tıkanıklık için bende bide tekrar Letu ya da başka bir tedavi durumu yok direkt tüp bebek olacak. İnşallah olumsuz bir durum olmadan hamile kalırsınız bu ay sağlıklaCanım ben ocak şubat ve mart ayında letu kullandım fakat işe yaramadı. Hsg çekildim tüplerde tıkanıklık vardı. Geçen ay çekildim ve tekrar letuya başladım ama günde bir tane bende işe yaramadı şuan bekliyorum sonucu ama olumsuz olursa günde iki tane kullanıma geçeceğim eskisi gibi
Canım kafanda soru işareti varsa direk rahim filmi çektir. Ben 9 aylık evliyim doktor da bana üç ay verdi daha erken yaşın geç değil vs dedi ama bu biraz çocuk isteğiyle ilgili bence bende mayıs ayında oldum devlet hastaneleri çok ugrastirdigi icinYani sinmiyor açıkçası ama doktorum da henüz gerek yok dedi benim daha 1 yıl bile dolmadı diye. 3 ay Letu tedavisi sonrası tüp bebek olacak gebelik olmazsa o zaman çekilecekmiş ama eğer kapalıysa tüpler bu 3 ay da boşa değil mi ki
Sonrasında bir sorun oluyor mu yani o ya korunmak gerekiyor mu rahim hasar almasın diyeCanım kafanda soru işareti varsa direk rahim filmi çektir. Ben 9 aylık evliyim doktor da bana üç ay verdi daha erken yaşın geç değil vs dedi ama bu biraz çocuk isteğiyle ilgili bence bende mayıs ayında oldum devlet hastaneleri çok ugrastirdigi icin
Amin inşallah yaşım 25 daha amh bıktırmadım şuan beklemedeyim aşılama dediler ama onu da bekleyeceğim doğal olabiliyorsa degerlerde rahimde sıkıntı yoksa Allah zaten vakti zamanında nasip edecektir.İşte yine de ihtimal var her zaman tıkanıklık için bende bide tekrar Letu ya da başka bir tedavi durumu yok direkt tüp bebek olacak. İnşallah olumsuz bir durum olmadan hamile kalırsınız bu ay sağlıkla
Benim hsg 2 3 dk sürdü çıkınca enfeksiyon ilaçları verdi ve 5 gün korun gerisi serbest dediSonrasında bir sorun oluyor mu yani o ya korunmak gerekiyor mu rahim hasar almasın diye
Hayır canım tedavi için değil rahim filmi için istediğin hastahaneye gidip çekinebilirsin yaniBaşka doktora da gittim o da doktorun bir şekilde düzen kurmuş bozmayalım dedi ama bu ay regl olunca tekrar gideceğim görüşmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?