- 4 Ocak 2025
- 497
- 195
- 18
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Valla ben her şeyi kendi sıkıştırmamla baktırdım doktorlara 29 yaşında başladım ben bikaç ay olmayınca bakılsın dedim onlar 1 yıl dolsun dedi başka doktora gittim baktırdım 1 yıl oldu diye söyledim ve amh çok düşük çıktı hemen tedavi başlandı diğer türlü 6 ay boşa bekleyecektimAmin inşallah yaşım 25 daha amh bıktırmadım şuan beklemedeyim aşılama dediler ama onu da bekleyeceğim doğal olabiliyorsa degerlerde rahimde sıkıntı yoksa Allah zaten vakti zamanında nasip edecektir.
O ay Letu kullanıyor muydunuz diğer ilaçla sorun olur mu acabaBenim hsg 2 3 dk sürdü çıkınca enfeksiyon ilaçları verdi ve 5 gün korun gerisi serbest dedi
Bi sorun olmaz herhalde çekerlerHayır canım tedavi için değil rahim filmi için istediğin hastahaneye gidip çekinebilirsin yani
Hepimiz kavuşalın inşallahBende de bilinen bi tek amh var ama tabi kaliteyi de bozuyordur illaki bu ay kullandım Letu büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı. İnşallah sağlıkla gelir size bebeğiniz en kısa zamanda
Araya giriyorum ama narkozlu mu çektirdiniz yoksa narkozsuz mu acabaBenim hsg 2 3 dk sürdü çıkınca enfeksiyon ilaçları verdi ve 5 gün korun gerisi serbest dedi
Ben kullandım ama elimde az vardı. Normalde günde 2 tanedir ben 1 tane kullandım. Kullanma sebebimde yumurtlamam geç oluyor. Mesela bu ay 19. Gün çatladı yeni 5 gün normale göre geç iki tane kullandığım zamanlar çok güzel erken oluyordu. Doktora söylemiştim zaten sorun olmaz demişti.O ay Letu kullanıyor muydunuz diğer ilaçla sorun olur mu acaba
Benim de yumurtlamam geç oluyor bu ay 18.gün çatladı 2 kullandım bende ama doktor geç çatlama da önemli değil her kadının düzeni başka dediBen kullandım ama elimde az vardı. Normalde günde 2 tanedir ben 1 tane kullandım. Kullanma sebebimde yumurtlamam geç oluyor. Mesela bu ay 19. Gün çatladı yeni 5 gün normale göre geç iki tane kullandığım zamanlar çok güzel erken oluyordu. Doktora söylemiştim zaten sorun olmaz demişti.
Acı eşigim yüksek ama kasılma ya da tıkanıklık gibi durumlarda serbest olmak için anestezili önerdi doktorum öyle yaptikAraya giriyorum ama narkozlu mu çektirdiniz yoksa narkozsuz mu acaba
Anladım teşekkür ederim geçmiş olsunAcı eşigim yüksek ama kasılma ya da tıkanıklık gibi durumlarda serbest olmak için anestezili önerdi doktorum öyle yaptik
Evet ama bende zaman geçtikçe uzuyordu 36 güne çıktığı oldu kullanmak işime geldi açıkçasıBenim de yumurtlamam geç oluyor bu ay 18.gün çatladı 2 kullandım bende ama doktor geç çatlama da önemli değil her kadının düzeni başka dedi
Rica ederimAnladım teşekkür ederim geçmiş olsun
Anladım evet o zaman tabi daha iyi oluyordurEvet ama bende zaman geçtikçe uzuyordu 36 güne çıktığı oldu kullanmak işime geldi açıkçası
Bi şey daha sorayım ayrıca rahimde bi sorun görüldü mü pekiAcı eşigim yüksek ama kasılma ya da tıkanıklık gibi durumlarda serbest olmak için anestezili önerdi doktorum öyle yaptik
Yok rahimde bir sıkıntı yok dediBi şey daha sorayım ayrıca rahimde bi sorun görüldü mü peki
Anladım teşekkür ederimYok rahimde bir sıkıntı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?