Leyla ercan

nexsxe1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
97
0
86
İstanbul
meraba arkadaşlar bi sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinicem benim arkadaşım

2 aylık hamile şu an medıcal park fatih hastanesine gidiyor doktoru da leyla ercan

acaba giden varmı aranızda yada tanıdığınız giden varmı nasıl bi dortor lütfen giden varsa

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

kızlar bende bu dr dan c.tesiye randevu aldım...cok endişeliyim umarım doğru karar vermişimdir...tanıyanlar varsa bilgi verebilirlermi?

arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim ilk baştan beri leyla hn a gidiyorum çok güler yüzlü çok tatlı vede çok tercih edilen dicem çünkü çok yoğun kendisi ama herşeyle ilgileniyo gece bile arasam telefonu açık vede çok iyi davranıyor geç saate aradığım halde çok iyi yanıtladı valla kim ne der bilemem iyi diyende olur kötü diyende valla ben çok tatlı ve işinde ciddi buldum.

ierror ve merries içimi rahatlattınız sağolun..

kızlar varmı leyla hn hakkında düşünceleriniz..yarın 3. kez gidicem ..her gittiğimde daha sıcak oluyo bakalım..

Ben 39 yaşımdayım, hamile kalmadan öncede Leyle hanımda tedavi oluyodum.
02.05.2013 son adet tarihim hamilede kaldım çok şükür . Bugune kader çok memnunum
Çok güler yüzlü, ilgili, tatildeyken pazar günü aradım arahatsız etim, gayet samimiy
Bir şekilde yardımcı oldu, daha sonra çok geç saatde aradim yine ayni şekilde
Sorularımı yanıtladı . Kendisinden çok memnunum ama sezeryen nasıl yapar, daha
önce sezeryen yaptıranlar varmı merak ediyorum Ben sizin yabancı uyruklu
Gelininizim:72:
Dr Leyla hanımada başarılar dilerim.Teşekkurler!!!

Ben 39 yaşımdayım, hamile kalmadan öncede Leyle hanımda tedavi oluyodum.
02.05.2013 son adet tarihim hamilede kaldım çok şükür . Bugune kader çok memnunum
Çok güler yüzlü, ilgili, tatildeyken pazar günü aradım arahatsız etim, gayet samimiy
Bir şekilde yardımcı oldu, daha sonra çok geç saatde aradim yine ayni şekilde
Sorularımı yanıtladı . Kendisinden çok memnunum ama sezeryen nasıl yapar, daha
önce sezeryen yaptıranlar varmı merak ediyorum Ben sizin yabancı uyruklu
Gelininizim:72:
Dr Leyla hanımada başarılar dilerim.Teşekkurler!!!

Canım öncelikle hayırlı olsun ben 2009 da da cevap yazmıştım şimdi yine hamilerim ve Leyla ercana gidiyorum ben normal doğum yapmıştım bi yakın arkadaşımda sezeryan oldu ve Leyla hnm yaptı gayet memnunlar fakat illada ona git diyemem senin özel kararın önemli ve Şunuda söyleyeyim Leyla hnm artık medicalde değil şuan ben ona devam ediyorum Temmuz'un 1 i itibariyle Bahçelievler medicana hastanesine başladııı

Canım öncelikle hayırlı olsun ben 2009 da da cevap yazmıştım şimdi yine hamilerim ve Leyla ercana gidiyorum ben normal doğum yapmıştım bi yakın arkadaşımda sezeryan oldu ve Leyla hnm yaptı gayet memnunlar fakat illada ona git diyemem senin özel kararın önemli ve Şunuda söyleyeyim Leyla hnm artık medicalde değil şuan ben ona devam ediyorum Temmuz'un 1 i itibariyle Bahçelievler medicana hastanesine başladııı

Sadece çok merak ediyorum sezeryen yaptıran birileri varmı?

Back
X