lEYLA

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.348
198
Aklım fikrim leyda da konusuna cevaben yazmak için Metin hazırladım. Konuyu bulamadım, bu yüzden yeni konu açtım.
ben banlıydım. Sürem bitti ban kalkmadı bin takla attım, nihayet burdayım. Şunu saat 22.00 civarı yazdım.

Ne yapalım diyenlerin, elinin altında net var, yazın oy verdiğiniz vekillere, tiz ses olsun çığ
Ben yaptım, yazdım, Meclis’te 24 haziran gibi ötelenmesin, reddedilmesin gündemde olsun istedim. Sahtecikten ağlamış gibi yapmadım ben!
Ateş düştüğü yeri yakar.

Kimse sözlük ağzıyla, facebook post paylaşımı jargonuyla “içim yanıyor, kalbim sıkışıyor, nefes alamıyorum, nasıl bu hale geldik, utanıyorum insanlıktan, kıyamam boncuk gözlüme, ah vah çok üzüldüm, kahroldum, nasıl yaparlar o yavruya bunu, önce Eylül sonra Leyla...” diye duyar kasmasın.

Banım yeni kalktı, takip ettim buraya yazan analar sonra hangi konuya ne yazmışlar.

Biri de demiş, anne olmayan anlamaz.

Ee iyi birleşdiniz aranızda, analar olarak bu yası temsili hale getirseydiniz “çocuklara şiddet, istismar” adı altında, bu bölümde bizim konu top kalacak diye, millet kv koca konusunu açmayı erteleseydi “dert mi bu benimki” diye utancından.

Geçen sokakta oynasın, rahatsız olanın ne haddine diyen, bugün çocuğu salmayın, göz önünden ayırmayın diye ayar veriyor.

Bu kadar iki yüzlü olunur mu ey müstakbel merhumeler?

Şimdi yine ceza gelirse şaşırmam. Ne hakaret var, ne hedef gösterme.

Ama; saça, saç diyen kabahatli burada.

Bir kısım cahil bilgelerin sayesinde.
Az önce aklım fikrim Leyla’da başlığını arama motorunda arattım, bdv çıktı
Ama konu burda yok

Yine de yazmadan edemedim.
Saygılar.

Son düzenleme:
Hoşgeldin güneyyarımküre bacıım
Yaşanan bu olayın toplum vicdanını rahatsız ettiği konusunda sanıyorum ki mütabıkızdır. Ne var ki yaşanan bu elim hadiseye bizler çok uzağız ve bu olaya rağmen hayatımızın akıp gittiği çok aşikar. Bunun yanısıra bir insanın kendisini leylanın annesinin yerine koyacak kadar empati yapması imkansız ve hatta o insan için yararsızdır zira bir noktadan sonra bu empati onu delirtir. İnsanların bugün başka konular açması bu olayı umursamamaları, üzülmemeleri ikiyüzlülükleriyle alakalı değil. Leyla elbette farkındalığın yüksek olduğu bir konu ancak bu farkındalıkla birlikte kişinin kendi gündelik hayatındaki sorunları düşünmesi de gayet olağan. Yani ortada bir ikiyüzlülük var denemez.
Bunun yanı sıra sen saça saç dediğin için değil SAÇ O CAHİL KÖPEK OFFF CAHİLSİN GİT (tabi ki mübağala ediyorum ama kendi tarzını görmen için güzel bir örnek oldu bence) dediğin için ban yiyorsun genelde :)

Ortada çok acı bir olay var ama buna el atması gereken devlet. Caydırıcı ceza verecek olan devlet. Sen ben biz değiliz. Bunu yapan ruh hastası manyaklar. Biz burada ne kadar yazsak da o şahısları engelleyemeyiz. Yani burada insanların gündelik sorunlarını paylaşması mı sorun gerçekten? Hedefi doğru belirleyelim.

Bir de sizin konuları hep 3 kez falan okumam gerekiyor anlayabilmem için.

Ortada çok acı bir olay var ama buna el atması gereken devlet. Caydırıcı ceza verecek olan devlet. Sen ben biz değiliz. Bunu yapan ruh hastası manyaklar. Biz burada ne kadar yazsak da o şahısları engelleyemeyiz. Yani burada insanların gündelik sorunlarını paylaşması mı sorun gerçekten? Hedefi doğru belirleyelim.

Bir de sizin konuları hep 3 kez falan okumam gerekiyor anlayabilmem için.
3 defa oku, yorum yapmak istiyorsan

Mesela sen seneni doldurmadan pro üye oldun?
Bana ne?
Sana be?

Zorla mı okudun? Sanmıyorum. Kimsenin bilgisayarına bug göndermedim :)
Ee sen niye profilinde tesettürlü kadın silüet olan kadının profil fotoğrafıyla alakasız konusuna girip neden bu var diye sorguladın o zaman :D sen accık kendine müslüman gibisin

Evet yitip giden bir can var ortada.Kaliplasmis sozcukler kullaniliyor evet fakat sunu sormak istiyorum,Leyla kayboldu diye yemek yemekten vazgectiniz mi mesela ? Onun ailesi kadar kotu durumda misiniz suan ? Kayseride bir erkek çocuk taciz edildi diye halk ayaklandı bugün. Elden gelen başka bir şey yok çünkü. Insanlarin cabucak normal yasamlarina donmus olmalarina kiziyorsunuz ama sizde suan bu konuyu açacak durumdasiniz mesela. Demekki Leylayla o kadarda meşgul değil aklınız. Aksi halde ne ban dusunurdunuz nede diğer üyelerin yorumlarını..

Mesela sen seneni doldurmadan pro üye oldun?
Bana ne?
Sana be?

Zorla mı okudun? Sanmıyorum. Kimsenin bilgisayarına bug göndermedim :)
Hmm sene doldurmak gerekiyor pro üyelik için peki :)
Işine gelmeyen yorumlara okuma, yazma her zaman aynı muhabbet desene mutsuzum surda iki saldırınca keyfim yerine geliyor.

Evet yitip giden bir can var ortada.Kaliplasmis sozcukler kullaniliyor evet fakat sunu sormak istiyorum,Leyla kayboldu diye yemek yemekten vazgectiniz mi mesela ? Onun ailesi kadar kotu durumda misiniz suan ? Kayseride bir erkek çocuk taciz edildi diye halk ayaklandı bugün. Elden gelen başka bir şey yok çünkü. Insanlarin cabucak normal yasamlarina donmus olmalarina kiziyorsunuz ama sizde suan bu konuyu açacak durumdasiniz mesela. Demekki Leylayla o kadarda meşgul değil aklınız. Aksi halde ne ban dusunurdunuz nede diğer üyelerin yorumlarını..
Zaten sahte gözyaşı olan konu yok bile burada.
Ah vah etmek yerine
Her kadın bir şikayet mektubu yazsın oy verdiği vekile. Netten ağlamak dışında adım attım siz de yapın desin.
Ben hayvan vahşetleriyle ilgili yazdım, çok hızlı geri dönüş aldım.

Back
X