- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
Hedef göstermedim. Yazdım bunu.Niye bu kadar hassas bir olay üzerinden insanlari hedef gostererek polemik yaratıyorsunuz.Yapmayın.Doğru değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedef göstermedim. Yazdım bunu.Niye bu kadar hassas bir olay üzerinden insanlari hedef gostererek polemik yaratıyorsunuz.Yapmayın.Doğru değil.
Neden sahte olduğunu düşünüyorsunuz ? İnsanların elinden dua etmekten başka bir şey gelmiyor ki. Mektup konusunda hak veriyorum size. Madem öyle siz öncü olun. Bir imza kampanyası başlatın ve öyle konu açın. Diğer konuya yorum yapanlarıda etiketleyin. Kuru kuru isyan etmek olmaz.Zaten sahte gözyaşı olan konu yok bile burada.
Ah vah etmek yerine
Her kadın bir şikayet mektubu yazsın oy verdiği vekile. Netten ağlamak dışında adım attım siz de yapın desin.
Ben hayvan vahşetleriyle ilgili yazdım, çok hızlı geri dönüş aldım.
Yazdım abla.Küçücük bir can gitmiş çok kötü çok acı bir şey kimbilir neler yaşadı o bebek daha kim bilir nasıl ağladı, o meleklere bu acıyı yaşatanların Allah cezasını versin. Hepimizin psikolojisi bozuldu. Anne olmak gerekmiyor bozulması için ama şöyle bi gerçek var anne misin bilmiyorum ama değilsen ben iki kız annesiyim asla benim korktuğum kadar korkamazsın şuan. Bence şu yaptığın çok anlamsız böyle bi acı üzerinden kendince sana uymayan insanlara atarlanıyorsun. Üzülmekten başka ne gelir elden sen söyle o zaman face ağzıyla jargonuyla konuşmayalım. Sen farklı bi ağızla konuş örnek ol o zaman.
Bana yazma mesela?peki ne istiyosunuz, napalım? Eleştiriyosanız birde çözüm önerin.
Ha şu bi gerçek; ateş düştüğü yeri yakar. İnsanlar tabi üzülür ama o kadar. Herkes hayatını yaşamak, ‘normal’ hayata dönmek zorunda.
Maalesef ki o küçük çocuğun ailesi içinde geçerli. Asla ama asla anlayamayız acılarını. Ama onlarda ‘normal’ hayata dönecek.
Ben annemi normal olmayan bi sebep ve şekilde kaybettim. Önce sızlandım sonra baktım olmuyor ‘normal’ hayata döndüm. Her gün yaşadığım acıyı ben bilirim. dışardan baknda ‘ne çabuk unuttu’ yorumunu yapar.
Demem o ki; burdaki üyeleri eleştiriyosunuz ama siz ne yapıyosunuz? Vekile mail yazmak yeterli mi. veya siz öyle yaptınız diye en iyi ‘çözüm’ o mu?
Yazdım abla.
Korkun şikayetin neyse yaz bimere
Ben ne yapayım senin kızlar için?
Al konu açtık, dalga geçti yeni yetmeler.
Senin gibi yazsın herkes, amenna
Sabaha dek konuşurum.
Allama bin şükür.Aslında yazmayacaktım çünkü tartışmayı hiç sevmem ama çoğu üye gibi ben de aynı fikirdeyim. Tabiki üzüldük, etkilendik ama hayat malesef devam ediyor. Hayata devam ediyoruz diye tepkimizi bir şekilde sokakta sosyal medyada vs belirtmesek bu durumları kanıksamış ve böyle canilere destek olmuş duruma düşeceğimizi hissediyorum ben. Malesef ki kötü olayları bas bas bağıran tv veya gazetelerin aslında bir yönden bizi kötü etkilediğini düşünüyorum. Bunun en yakın örneği olarak kendimi gösterebilirim.İlk zamanlar cinayet haberlerini duyduğumda verdiğim tepki ile şimdi duyduğumda verdiğim tepki arasında fark var ve içten içe üzülüyorum bu duruma malesef alışıyoruz. Demek istediğim bari bunlar alışmayalım toplumca öyle ya da böyle ulaşabildiğimiz her yerde tepkimizi belli edelim ki meyili olanlar ya da onun çevresinde olup farkedenler durup bir düşünsün normal değilim ya da bu adam normal değil diye. Belki böylece düşünceleri eyleme geçmeden tedavi olmuş olurlar bir umut.
Çocuk kamu malıdır.Beni gerçekten anlamamışsın. Benim kızlara bişey yapmak bana düşer zaten. Sana da iyi geceler..
Bana yazma mesela?
Oy verdiğin vekile yaz.
500 defa mı yazayım ya.
Sözde herkes eğitim almış, ne yapalım diye bana soruluyor.
Be insan. Önce araştır, yap et, sonra sen konuşuyorsun de