• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lEYLA

bu nasıl bir üsluptur acaba. ben normal bi şekilde yazdım size. bu saldırganlık niye.
hayatınızda çok mu mutsuzsunuz da bu şekilde saldırıyorsunuz.

hey allahım yaa. sizde o halde buraya konu açacağınıza bi vekile yazmaktan daha fazlasını yapın.

millet sıkıntıdan napacağını şaşırmış.
Bimer e yazdım
Vekile yazdım
O melek oldu diyip sıradan ölüm haline getirenlere tepki gösterdim
Ne yapayım? Menelerimi açıp gezeyim mi fenem gibi?

Çocuk kamu malıdır.
Üff saçmalama çocuk kamu malı falan değildir. Kamu malı sahibi devlet olan maldır. Yanılmıyorsam roma hukukundan beridir de insanlar mal olarak hiçbir kanunda düzenlenmedi. Kanunların hiçbirinde çocuğun tanımı yapılmamıştır yalnızca medeni hukuktaki düzenlemelere göre çocuk ana ve babaya soy bağıyla bağlı olan, ana babanın soyundan gelen, onlardan türeyen kişi olarak tarif edilebilir. Elaleme çemkireceğine biraz kendin araştır

ben banlıydım. Sürem bitti ban kalkmadı bin takla attım, nihayet burdayım. Şunu saat 22.00 civarı yazdım.
Ateş düştüğü yeri yakar.

Kimse sözlük ağzıyla, facebook post paylaşımı jargonuyla “içim yanıyor, kalbim sıkışıyor, nefes alamıyorum, nasıl bu hale geldik, utanıyorum insanlıktan, kıyamam boncuk gözlüme, ah vah çok üzüldüm, kahroldum, nasıl yaparlar o yavruya bunu, önce Eylül sonra Leyla...” diye duyar kasmasın.

Banım yeni kalktı, takip ettim buraya yazan analar sonra hangi konuya ne yazmışlar.

Biri de demiş, anne olmayan anlamaz.

Ee iyi birleşdiniz aranızda, analar olarak bu yası temsili hale getirseydiniz “çocuklara şiddet, istismar” adı altında, bu bölümde bizim konu top kalacak diye, millet kv koca konusunu açmayı erteleseydi “dert mi bu benimki” diye utancından.

Geçen sokakta oynasın, rahatsız olanın ne haddine diyen, bugün çocuğu salmayın, göz önünden ayırmayın diye ayar veriyor.

Bu kadar iki yüzlü olunur mu ey müstakbel merhumeler?

Şimdi yine ceza gelirse şaşırmam. Ne hakaret var, ne hedef gösterme.

Ama; saça, saç diyen kabahatli burada.

Bir kısım cahil bilgelerin sayesinde.
Az önce aklım fikrim Leyla’da başlığını arama motorunda arattım, bdv çıktı
Ama konu burda yok

Yine de yazmadan edemedim.
Saygılar.
Peki sen ne yaptın?

ayrıca eğitimimden size ne. profilime girip ona mı baktınız. Ayrıca eğitimsiz olunca noluyo? insanlar bişey hissetmiyo veya kara cahil mi oluyo?
Allah belamı versin profiline girip bakmadım.
Arada yazan üyesin yorumda kaynamış gitmiş.
Sahi kimsin sen?

Bimer e yazdım
Vekile yazdım
O melek oldu diyip sıradan ölüm haline getirenlere tepki gösterdim
Ne yapayım? Menelerimi açıp gezeyim mi fenem gibi?

valla güldüm kusura bakmayın.

şu forumda daha önce biriyle bu şekilde ‘tartıştım’ mı hatırlamıyorum (siz şimdi girip yazdığım bütün mesajlardan bulursunuz, kolay gelsin şimdiden) Herneyse demem o ki şu saatten sonra da öyle bir tartışmaya niyetim yok.
seviye yerlerde bana göre. İyi geceler.

İnsanlar zaten üzgünken bir de böyle polemik yaratıp sinirleri daha da germeniz çok çok çok ayıp.
İyi geceler.

Mektup okunuyor mu sizce bu devirde.Sanmiyorum.
Net uzerinden kampanyalar imzalar vs yürütülüyor.Bir zamanlar sunulan onergeler red ediliyor.Ve paylasarak gündemde tutuluyor ki birileri farketsin, birseyler artik degissin diye.iyi niyetle ve öfkeyle actin bu konuyu belli ki ama sunumun hatali.
Abla bimere mektup göndersen bile 15 gün içinde cevap gelmeli:kızgın:

Üff saçmalama çocuk kamu malı falan değildir. Kamu malı sahibi devlet olan maldır. Yanılmıyorsam roma hukukundan beridir de insanlar mal olarak hiçbir kanunda düzenlenmedi. Kanunların hiçbirinde çocuğun tanımı yapılmamıştır yalnızca medeni hukuktaki düzenlemelere göre çocuk ana ve babaya soy bağıyla bağlı olan, ana babanın soyundan gelen, onlardan türeyen kişi olarak tarif edilebilir. Elaleme çemkireceğine biraz kendin araştır
Git bi öğren
Öyle dön

Cok farkin vardi senin o konudan sonra kv elti konusuna yazan analardan. Isin gucun yok milletin acigini arayip duyar kasiyorsun burda. He he sensin en iyisi en duyarlisi en akillisi sensin. Oldu mu hanim abla? Oksadik mi egonu. Alkiiiisss.. tamam mi? Hadi simdi baska konu sec devam et duyar kasmaya. Her seferinde satasacak bi konu buluyorsun zaten seninle ayni dusunmeyenlere. Bari masum bebeler uzerinden yapma sunu. Yaziklar olsun.

Cok farkin vardi senin o konudan sonra kv elti konusuna yazan analardan. Isin gucun yok milletin acigini arayip duyar kasiyorsun burda. He he sensin en iyisi en duyarlisi en akillisi sensin. Oldu mu hanim abla? Oksadik mi egonu. Alkiiiisss.. tamam mi? Hadi simdi baska konu sec devam et duyar kasmaya. Her seferinde satasacak bi konu buluyorsun zaten seninle ayni dusunmeyenlere. Bari masum bebeler uzerinden yapma sunu. Yaziklar olsun.
İyi misin bacı?
Sen benim konumu seçtin?
Ben demeliydim başka konuya.

Güneyin dili başka ama evet çocuk devlete aittir. Bende hukuken tam cümle kuramıyorum ama çocuğa birşey olduğunda devlet anne babaya kamu davası açar.

Git bi öğren
Öyle dön

Senin hayalini kuramayacağın bir okulda bürosunun kapısını tıklatıp iki çift kelam edemeyeceğin profesörlerden 3 yıldır senin gibi birinin asla elde edemeyeceği bir başarıyla hukuk eğitimi alıyorum ve sen bu konuda benden bilgili olduğunu mu iddia ediyorsun :D yazık sana. Kendine dev aynasından bakma tabirinin vücut bulmuş halisin.

Güneyin dili başka ama evet çocuk devlete aittir. Bende hukuken tam cümle kuramıyorum ama çocuğa birşey olduğunda devlet anne babaya kamu davası açar.
Cahile cahil demeyeceğim artık.
Naylet gitsin, hepsi aşırı kültürlü, üst düzey eğitim alan, alanında saygın iş insanları
Bu ne be.
Bezdim yeninle

Bu yalnızca çocuk için geçerli olan bir şey değil. Devlet tüm bireylerin çocuk yetişkin fark etmeksizin kişilik haklarını ve vücut bütünlüğünü kendi dışındaki bireylerden ve hatta yeri geldiğinde kendisinden korumakla yükümlüdür(örneğin yasa dışı yollardan kendi organınızı satmanızın cezai yaptırımı vardır sizin için de) ancak devletin birey üzerinde istisnai haller dışında tasarruf yetkisi yoktur zira insan mal kavramından çok uzaktır. Kamu malıysa yalnızca devletin tasarruf edebileceği ve kamu yararı için kullanmak durumunda olduğu eşyaları ifade eder. Ancak guneykarimkure guneykarimkure gibi kendini bilmezler en olmayacak lafları kendisi çok yetkinmiş gibi telaffuz eder sonra bu konudaki yetkin insanları da cahillikle suçlar :) komik :D :D

İyi misin bacı?
Sen benim konumu seçtin?
Ben demeliydim başka konuya.

Konun butun uyelere acik. Bir dahakinde adimi ekle okumasin yazmasin konuma diye. Huysuzluk hadsizlik sende diz boyu. Once sen bi kendine bak. Duyar kasicam diye millete ne laflar sarfettin. Herseyin en iyisini bilen senmissin gibi. Yok ogren de gel yok cahiller bilmem ne. Kimsin sen ya? Hepimizden farkli neyin var senin? 2 beynin mi 2 kalbin mi? Hadi ordan! Her yorumun ayri ayri kotuluk barindiriyor. Senin de yaptigin yorumlari gorduk. Kanamasi olan ilacini kullanmayi bilmeyen kadina agzina geleni yazmissin. Anneligine kadar karismissin hadsiz. Insani cileden cikarir senin gibi kendini acik sozlu dobra sanan hadsiz ukalalar. Sen daha ne laflar hakediyorsun da ben bozmayacagim daha fazla durusumu. Banlanacaksam da sirf sana yazdiklarimdan banlanayim bari. Bi bitmedin gitti. Her konuda bir bilmislik bir polemik. Utan bari ufacik cocugu polemik sevdana karistirmaktan.. yazik.

Back
X