Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde ettt.. Et ete dıl dıleNefes alabilen robotlar üretilecekolur mu sjsjsns
Annem senin yaşam şeklin tipin hiç bu tarz bir mesaj için uygun değil mesela bana kimse böyle bir teklifte bulunmadı baksan girmediğim ortam yok ama hiç denk gelmedi yani çok ilginç anıların varBana 2 yıl önce sosyal medyadan yazan evli ve biseksüel olduğunu söyleyen grup sekse açık olduğunu eşiyle birlikte 3. Kişileri de dahil ettiğini söyleyen açık ilişki seven bir kadın vardı. Belki sen de böyle birini bulursunhatırlayınca yine bir tuhaf oldu midem. Erkeklerden hayır yok bari kızlarla sevişeyim diye bir karar mi aldın yoksa kız
Birileri benim libido düşen uçak gibi diyorduyuuu ama neyseNerde ettt.. Et ete dıl dıletobe tobe... Edebımı adabımı bozmıycemmm yeeğğvrumm
Sorma ya nerde sapık, biseksüel, lez varsa lise zamanı hep beni bulurdu öyle kuduruklar. Erkek arkadaşım yanımda olmasına rağmen bileNerde i.nelik p.stluk var senı buluyo. Paratonel gıbın avratsın
verry good dedim Meroşa. Meroş burda aradığı LEzzeti bulabilemezMeral yanlış anlamasın diye şey ettim asdfgg
Sorma ya nerde sapık, biseksüel, lez varsa lise zamanı hep beni bulurdu öyle kuduruklar. Erkek arkadaşım yanımda olmasına rağmen bile
Tövbe estafurullaj çileklihurma hdhshsjjs aracılık mı desem çöpçatanlık mı desem yoksa ne desem habdjskalBi sormam lazım![]()
Gitti zaten karşılık veren olsa da meral çoktan başka asklara yelken açtı galibaverry good dedim Meroşa. Meroş burda aradığı LEzzeti bulabilemez![]()
Şöyle konulara niye çağırmıyorsunuz be iki gülelim püüü
Etiket yapmak zor mu ya nickimiz de uzun değil anamHahaha 18 lik konulara çagırma grubu
Çekiyorum herhalde belayı skdkdkdNerde +18 var orada sen
Tövbe estafurullaj çileklihurma hdhshsjjs aracılık mı desem çöpçatanlık mı desem yoksa ne desem habdjskal
Etiket yapmak zor mu ya nickimiz de uzun değil anam
Bana ergenken çok fazla ünlü serikatil hayatı okuduğum dönem facebookta ünlü serikatil sayfalarını takip ettiğim için ayin yapcaz gelir misin diye bi mesaj gelmişti korkudan altıma s.çıp facei kapadıydım komple hahxhshxAnnem senin yaşam şeklin tipin hiç bu tarz bir mesaj için uygun değil mesela bana kimse böyle bir teklifte bulunmadı baksan girmediğim ortam yok ama hiç denk gelmedi yani çok ilginç anıların var![]()
Artıkım bela mı cekıyon baska sey mı cekıyunnÇekiyorum herhalde belayı skdkdkd
Tinder yazsak reklam olur biz minder diyelim yerel olsun![]()
Yenı nesıl mezeveklık mı desek
yaoay zekayı bıle kotu emellere alet edıyur
Ne zamana lazım tam olarak belli mi?Lezbiyenim lezbiyen varsa yazsin lütfen arkadaş olmak istiyorum
Büyük şehirlerden birinde yaşıyorsan rahatlıkla bulursunLezbiyenim lezbiyen varsa yazsin lütfen arkadaş olmak istiyorum