• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lezbiyen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana 2 yıl önce sosyal medyadan yazan evli ve biseksüel olduğunu söyleyen grup sekse açık olduğunu eşiyle birlikte 3. Kişileri de dahil ettiğini söyleyen açık ilişki seven bir kadın vardı. Belki sen de böyle birini bulursun 🤮🤮🤮 hatırlayınca yine bir tuhaf oldu midem. Erkeklerden hayır yok bari kızlarla sevişeyim diye bir karar mi aldın yoksa kız
Annem senin yaşam şeklin tipin hiç bu tarz bir mesaj için uygun değil mesela bana kimse böyle bir teklifte bulunmadı baksan girmediğim ortam yok ama hiç denk gelmedi yani çok ilginç anıların var ;)

Annem senin yaşam şeklin tipin hiç bu tarz bir mesaj için uygun değil mesela bana kimse böyle bir teklifte bulunmadı baksan girmediğim ortam yok ama hiç denk gelmedi yani çok ilginç anıların var :KK66:
Bana ergenken çok fazla ünlü serikatil hayatı okuduğum dönem facebookta ünlü serikatil sayfalarını takip ettiğim için ayin yapcaz gelir misin diye bi mesaj gelmişti korkudan altıma s.çıp facei kapadıydım komple hahxhshx

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X