melser özelden yazmışsın ama ben özeline yazamıyorum (mesaj 50 yi geçmediği içinmiş)
benim ilk ay fsh 6.32 ikinci ay 6.38 doktor normal değerler içinde dedi.
benimde fsh 5. 85 normal tabiki seninkide normal ahhhh şu lh leri bi düşürsek sorun kalmayacak
melser ne zaman gideceksin belli mi doktora çok merak ediyorum lh düştü mü
bu arada başka hayıt içipte hormonları düzelen var mı?
ben hayıt tohumunun yanında soğan kürünede başladım fakat kasıklarımda ağrı oluştu..acaba ikisini beraber içmemek mi gerekiyor...melser sende böyle bi durum oluştu mu?[/
Benim soğan kürüm 2 gün önce bitti hayıtıda soğan suyunuda günde 2 bardak içtim soğana ilk başladığım günlerde hafif ağrı oldu kistlerin iltihabın falan... temizlenmesine bağladım ayın 18inde kahve rengi lekenmem oldu hiç olmazdı demekki bir şekilde etkili bakalım en geç haziranın 2 sinde adet olmam gerek kiiiiiii umarım olmam hamiş olurum alllahım allahım mucizene ihtiyacım var canım sende kullanmaya devam et adet olursam 1. gününden itibaren incir kürüne başlayacağım umudumuzu kesmek yok :) k.i.b.
mrb arkadaşlar bu hayıt tohumunu bende kullanmak istiyorum ama nasıl kullanılıyor ne kadar devam etmeli açıklarmısınız. ayrıca böğürtlen kökününde çok faydalı olduğunu duydum. onuda deneyeceğim.
Benim soğan kürüm 2 gün önce bitti hayıtıda soğan suyunuda günde 2 bardak içtim soğana ilk başladığım günlerde hafif ağrı oldu kistlerin iltihabın falan... temizlenmesine bağladım ayın 18inde kahve rengi lekenmem oldu hiç olmazdı demekki bir şekilde etkili bakalım en geç haziranın 2 sinde adet olmam gerek kiiiiiii umarım olmam hamiş olurum alllahım allahım mucizene ihtiyacım var canım sende kullanmaya devam et adet olursam 1. gününden itibaren incir kürüne başlayacağım umudumuzu kesmek yok :) k.i.b.
ben şöyle yapıyorum bir bardak sıcak suyun içine 1 çay kaşığı hayıt koyuyorum ağzını kapatıyorum ılıyınca süzüp içiyorum.günde iki defa ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum..seninde mi lh yüksek.kaç acaba?
birde bu hayıt tohumu aç karnınamı içiliyor. siz nasıl içiyorsunuz açmı yoksa tokmu?
mrb cnm bende pkoluyum lh ne demek tam bilmiyorum. dr yumurtalarımın gelişip çatlamadığını söyledi. yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyorum. klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurtalarım gelişti çatladı ama yinede olmadı. bende sıkıldım artık bitkisel tedavi uygulamaya karar verdim. bana ıh açıklarmısın ne demek?mafoldumben
birde bu hayıt tohumu aç karnınamı içiliyor. siz nasıl içiyorsunuz açmı yoksa tokmu?
bende tok karna içiyorum :) hayıtı ve arı sütünü kullandığım ay pcosa rağmen kimyasal gebelik geçirmiştim bu sebeble hayıta güvenerek içiyorum arı sütünüde kullanıyorum hoş o ay tatildeydik streste sıfırdı ne vesile oldu bilmiyorum ama hayıta bağlıyorum
eşimin arkadaşının eşide aynı sorunu yaşıyorlarmış. hangi dr gitselerde bir sonuç alamamışlar. en son bir dr gittiklerinde yumurtlama ilacı vermiş ve tatile gidin demiş. ilacı içerken tatile gitmişler ve orada hamile kalmış. çok kişidende duydum sıcak çok ii geliyormuş. banada hamama gitmemi söylediler ama ben hamama girince bayılıyorum.kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?