Lh hayıtla düşermi

melser özelden yazmışsın ama ben özeline yazamıyorum (mesaj 50 yi geçmediği içinmiş)
benim ilk ay fsh 6.32 ikinci ay 6.38 doktor normal değerler içinde dedi.

benimde fsh 5. 85 normal tabiki seninkide normal ahhhh şu lh leri bi düşürsek sorun kalmayacak

ben hayıt tohumunun yanında soğan kürünede başladım fakat kasıklarımda ağrı oluştu..acaba ikisini beraber içmemek mi gerekiyor...melser sende böyle bi durum oluştu mu?

Benim soğan kürüm 2 gün önce bitti hayıtıda soğan suyunuda günde 2 bardak içtim soğana ilk başladığım günlerde hafif ağrı oldu kistlerin iltihabın falan... temizlenmesine bağladım ayın 18inde kahve rengi lekenmem oldu hiç olmazdı demekki bir şekilde etkili bakalım en geç haziranın 2 sinde adet olmam gerek kiiiiiii umarım olmam hamiş olurum alllahım allahım mucizene ihtiyacım var canım sende kullanmaya devam et adet olursam 1. gününden itibaren incir kürüne başlayacağım umudumuzu kesmek yok :) k.i.b.[/QUOTE]

umarım ağrılar geçer..ben bu ay soğan kürünü yapacağım bittikten sonra 1 hafta ara verip tekrar başlayacağım çünkü 15 yapıp ara verip bir kere daha 15 yapmak gerekiyormuş soğan kürünü hayıtı ise 3 ay bırakmamayı düşünüyorum tabii hamilelik olmazsa..umarım ne sen ne de ben daha doğrusu bebek bekleyen tüm arkadaşlar bu kürlere bir daha gerek duymadan hamile kalırız..soğan kürünü uyguladıktan sonra incir kürünüde uygulamayı düşünüyorum..acaba incir ile beraber bal tarçın çörek otu kürü de uygulanabilir mi ki.. :) bu arada önümüzdeki ay ovülasyon testi ile takip edeceğim yumurtlama günlerini..kib iyi akşamlar

mrb arkadaşlar bu hayıt tohumunu bende kullanmak istiyorum ama nasıl kullanılıyor ne kadar devam etmeli açıklarmısınız. ayrıca böğürtlen kökününde çok faydalı olduğunu duydum. onuda deneyeceğim.

ben şöyle yapıyorum bir bardak sıcak suyun içine 1 çay kaşığı hayıt koyuyorum ağzını kapatıyorum ılıyınca süzüp içiyorum.günde iki defa ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum..seninde mi lh yüksek.kaç acaba?

umarım ağrılar geçer..ben bu ay soğan kürünü yapacağım bittikten sonra 1 hafta ara verip tekrar başlayacağım çünkü 15 yapıp ara verip bir kere daha 15 yapmak gerekiyormuş soğan kürünü hayıtı ise 3 ay bırakmamayı düşünüyorum tabii hamilelik olmazsa..umarım ne sen ne de ben daha doğrusu bebek bekleyen tüm arkadaşlar bu kürlere bir daha gerek duymadan hamile kalırız..soğan kürünü uyguladıktan sonra incir kürünüde uygulamayı düşünüyorum..acaba incir ile beraber bal tarçın çörek otu kürü de uygulanabilir mi ki.. :) bu arada önümüzdeki ay ovülasyon testi ile takip edeceğim yumurtlama günlerini..kib iyi akşamlar[/QUOTE]

canım ben saraçoğlunun sitesine mail attım dedimki günlük soğan kürüm bitti incire ne zaman başlamalıyım oda mail atmış demişki; 3-4 ay adetine 10 gün kala 7 günlük soğan kürünü tekrarla sonra incir kürünü yap .Ben adetimin 2. günü bal çörek otu tarçın kürünüde yaptım arı sütüde kullanıyorum hayıtı 1.5 ay daha kullanacağım rabbim hepimize şifa versein

canım ben saraçoğlunun sitesine mail attım dedimki günlük soğan kürüm bitti incire ne zaman başlamalıyım oda mail atmış demişki; 3-4 ay adetine 10 gün kala 7 günlük soğan kürünü tekrarla sonra incir kürünü yap .Ben adetimin 2. günü bal çörek otu tarçın kürünüde yaptım arı sütüde kullanıyorum hayıtı 1.5 ay daha kullanacağım rabbim hepimize şifa versein[/QUOTE]

ben de mail attım ama cevap vermediler..ben lh ile ilgili bir soru sormuştum hatta iki kere mail attım.10 gün oluyo sen iletişim bölümüne mi mail attın canım..ben de devam edicem soğan kürüne..pcos yok olursa lh da düşebilir diye düşünüyorum:)mantıken öyle gibi geliyo..doktor bana haziranda gel demedi ama ben gene de gideceğim..ya günler geçmek bilmiyo..lh düştü mü çok merak ediyorum lülülülülülülülülülülülü

mrb cnm bende pkoluyum lh ne demek tam bilmiyorum. dr yumurtalarımın gelişip çatlamadığını söyledi. yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyorum. klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurtalarım gelişti çatladı ama yinede olmadı. bende sıkıldım artık bitkisel tedavi uygulamaya karar verdim. bana ıh açıklarmısın ne demek?mafoldumben

başka sayfalardan okuduğum kadarıyla hayıt tohumu 3 ile 6 ay arası etki gösteriyormuş ama tabiiki hemen etki gösterdi diyenlerde var. bende dün hayıt tohumuna ve bal, tarçın,çörek otu karışımına başladım. arkadaşlar inşallah herşey gönlümüzce olur. bir an önce güzel haberler duyarız.aklinialirimsmile

lh kadınlarda yumurtalık hormonlarının üretimini ve yumurtalık faliküllerinin olgunlaşmasını denetler..lh bizde yüksek o yüzden yumurtlama döneminden önce yükselip düşüyor normalinde yumurtlama döneminde yükselmesi gerekiyormuş..bizim gereksiz zamanda yükseldiği için yumurta olgunlaşması olmuyormuş...dr anladığım bu kadar sen gene de araştır..

birde bu hayıt tohumu aç karnınamı içiliyor. siz nasıl içiyorsunuz açmı yoksa tokmu?

bende tok karna içiyorum :) hayıtı ve arı sütünü kullandığım ay pcosa rağmen kimyasal gebelik geçirmiştim bu sebeble hayıta güvenerek içiyorum arı sütünüde kullanıyorum hoş o ay tatildeydik streste sıfırdı ne vesile oldu bilmiyorum ama hayıta bağlıyorum

eşimin arkadaşının eşide aynı sorunu yaşıyorlarmış. hangi dr gitselerde bir sonuç alamamışlar. en son bir dr gittiklerinde yumurtlama ilacı vermiş ve tatile gidin demiş. ilacı içerken tatile gitmişler ve orada hamile kalmış. çok kişidende duydum sıcak çok ii geliyormuş. banada hamama gitmemi söylediler ama ben hamama girince bayılıyorum.kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

:) canım ya.. Benimde tatile gittiğim ortam çok sıcaktı etkisi olmuş olabilir tabi ama pcos gerçeğinine göz ardı edemem şu topik 3 kişinin özeli oldu :)) inşallah bizde diğer bebek hasreti çeken anne adaylarıda kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza alırız bir hafta hamilelik yaşadım ayaklarım yere basmıyordu bu heyecen bende yarım kaldı inşallah rabbim tamamını gösterir sıcak bi yana hayıt ve arı sütü benim umudum tabi strestende uzak durmak gerekli hoş şu hayat koşuşturmasında ne kadar uzak durabiliyoruzki kendine ii bak hayıtı sevmesende soğan kürünü ve arı sütünü sende dene kendine ii bak

evt cnm haklısın 3 kişini özeli oldu burası. bana hayıt pek iğrenç gelmedi ama böğürtlen kökünü çok zor içiyorum nerdeyse işte anla gerisini. rabbim inşallah en kısa zamanda o tadı birdaha yaşttırır. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde. soğan kürünü bir defa kullanmıştım ama 1 haftalık dinlenmeden sonra tekrar başlama gerktiğinde başlamadım. böğürtlen kökünün ve hayıt tohumunun methini çok duydum.birde bal çörekotu tarçın karışımından hamile kalanları duydum. sende kendine ii bak görüşürüz.

Canım soğan lürünü ben 15 gün kullandım gelecek ayda adetime 10 gün kala 7 gün kullanacağım saraçoğlunun sitesine sordum bana bu şekilde cevap geldi 1 haftalık dinlenme?
ben o tarçın kürünüde bu ay kullandım ama her sabah 1 tatlı kaşığı aldım onu kullanıp kistleri oluşanları okudum ve çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…