Yaaâa hergün test yapıyorum heyecandan meraktan ama hep ya hayali 2. Çizgiyi gördüm yada göremedim ovulasyon testini o yüzden aldımCanım ovulasyon testinde iki çizgide eşit kırmızılıkta çıkıyor sanırım yani hamile kalanlar öyle çıktığını söylüyordu erken dönemlerinde ise kırmızılık yumurtlama geçmesine rağmen koyulaşıyor ama bana sorarsan bhcg testi en net ve kesin olan
Canım vücutta LH hormonu hep olduğu için hep ince bir çizgi adette bile çıkıyor onun çok koyu olup ovulasyon gibi göstermesi hamilelik diyorlar ama senin için daha erken bence 6 gün kala kanda çıkmayabilir.ovulasyon testi ile takip ettin mi yumurtlama dönemini? Piki gördün ve o günlerde ilişki yaşadıysan ihtimal oldukça fazla oluyorYaaâa hergün test yapıyorum heyecandan meraktan ama hep ya hayali 2. Çizgiyi gördüm yada göremedim ovulasyon testini o yüzden aldımbugün az önce ovulasyon da 2. silik bir çizgi çıktı ve adetime 6 gün var yumurtlama dönemi değilken hiç çıkmaması gerekmezmiydi? HCG 1 saat önce yaptım o hep tek çizgiydi.
Hayır kuzum LH testinden haberim dahi yoktu, fakat adetim düzenli 27-28 günde bir olurum uygulama üzerinden takip ediyordum. Uygulamanın olduğu tüm günlerin hepsini fazla fazla değerlendirdik gün aşırı. Gerçekten hamile olamazsam diye artık çok korkuyorum en büyük hayalim bu ve negatif yada yok dendiğinde bile mahcoluyorumCanım vücutta LH hormonu hep olduğu için hep ince bir çizgi adette bile çıkıyor onun çok koyu olup ovulasyon gibi göstermesi hamilelik diyorlar ama senin için daha erken bence 6 gün kala kanda çıkmayabilir.ovulasyon testi ile takip ettin mi yumurtlama dönemini? Piki gördün ve o günlerde ilişki yaşadıysan ihtimal oldukça fazla oluyor
Canım çok haklısın bende çok istiyorum.Birtek yumurtlama günlerinde birlikte olmayın canım takvim net göstermiyor bazen daha erken veya geç yumurtalama oluyor uzmanlar 2 veya 3 günde bir adet bitiminden itibaren tavsiye ediyor diye biliyorum .düzenli adet görüyorsan inşallah tutmuştur bitanemHayır kuzum LH testinden haberim dahi yoktu, fakat adetim düzenli 27-28 günde bir olurum uygulama üzerinden takip ediyordum. Uygulamanın olduğu tüm günlerin hepsini fazla fazla değerlendirdik gün aşırı. Gerçekten hamile olamazsam diye artık çok korkuyorum en büyük hayalim bu ve negatif yada yok dendiğinde bile mahcoluyorumne olur olsun ya şuan bekleyişteki belki vardır heyecanı bile o kadar mutlu ediyor ki..
Geçen yıl kurban bayramında yanlışlıkla hamile kaldım ve 7 haftalıkken maalesef düşük yaşadım, eşim pek istekli değil nedenide hazır olmamasıydı. Fakat geçen aya kadar prezervatif ile korunuyordu. Geçen ay tüm günleri gün aşırı değerlendirdik. 2 yıldır evliyiz 5 yıldır beraberiz ben sürekli istiyorum benim cocukluk hayalim hep anne olmak.Canım çok haklısın bende çok istiyorum.Birtek yumurtlama günlerinde birlikte olmayın canım takvim net göstermiyor bazen daha erken veya geç yumurtalama oluyor uzmanlar 2 veya 3 günde bir adet bitiminden itibaren tavsiye ediyor diye biliyorum .düzenli adet görüyorsan inşallah tutmuştur bitanemkaç aydır deniyorsun? Ne zaman bebiş düşünmeye başladınız
Cook hafif görüyorum bende, kan testi ver, orada netlesirGeçen yıl kurban bayramında yanlışlıkla hamile kaldım ve 7 haftalıkken maalesef düşük yaşadım, eşim pek istekli değil nedenide hazır olmamasıydı. Fakat geçen aya kadar prezervatif ile korunuyordu. Geçen ay tüm günleri gün aşırı değerlendirdik. 2 yıldır evliyiz 5 yıldır beraberiz ben sürekli istiyorum benim cocukluk hayalim hep anne olmak.
Bu gece uzun bir yolculuktaydık gece tuvalete girdim sabah yaptığımda negatif çıktı fakat idrarımı tuttum az önce tekrar yaptım HCG testi ve silik çizgi direkt olarak çıktı yorumlarmısın nolur
Hastaneye gitsem şimdi kan versem çıkar mı??
24 ünde regl başlayacak, ayın 8 ve 9 u ovulasyondu. Son adetim de 26 Ağustostu.
Seni çokkkk seviyorum papatyaaaa çok teşekkür ederim inşallah vardır gerçekten stresten ölmek istiyorum en küçük negatif düşünce bile beni mahvediyorCook hafif görüyorum bende, kan testi ver, orada netlesir
Ya kiyamamSeni çokkkk seviyorum papatyaaaa çok teşekkür ederim inşallah vardır gerçekten stresten ölmek istiyorum en küçük negatif düşünce bile beni mahvediyor
Beniiimde 6 günüüüm var sen annesin nolur bana dua etttYa kiyamambu kadar stres iyi değil, bu kadar yapma lütfen, ama adete bi kac gun kala silik çıkması normal, git gide koyulasir, bu testler nadir de olsa sahte pozitif verebiliyor, mutlaka kan ver , kan sonucuna göre netleşir ama ben de adete 5-6 gün kala silik çizgiyle öğrendim, inşallah mutlu olursun ya bende zor gebelik elde ettim seni anlıyorum
Ederim tabi , canim ben bir kaç saat sonra tekrar yapmıştım hcg yi silik cizgi sanki daha koyuydu ama gene silikti, yarın git hem iyice yükselir betaBeniiimde 6 günüüüm var sen annesin nolur bana dua etttstresten ziyade üzüntü mutluluk sevinç korku her duygu bir aradaa yarın yada gece yine yapayım mı HCG ? Eşim teste yarın gidelim diyor
Ayyy evet evet kesinlikle çıkar kuzuuuGeçen yıl kurban bayramında yanlışlıkla hamile kaldım ve 7 haftalıkken maalesef düşük yaşadım, eşim pek istekli değil nedenide hazır olmamasıydı. Fakat geçen aya kadar prezervatif ile korunuyordu. Geçen ay tüm günleri gün aşırı değerlendirdik. 2 yıldır evliyiz 5 yıldır beraberiz ben sürekli istiyorum benim cocukluk hayalim hep anne olmak.
Bu gece uzun bir yolculuktaydık gece tuvalete girdim sabah yaptığımda negatif çıktı fakat idrarımı tuttum az önce tekrar yaptım HCG testi ve silik çizgi direkt olarak çıktı yorumlarmısın nolur
Yazacağım aşk eşimi ikna etmeye çalışıyorum olmazsa yarın kesin yaptıracağım kan testiiiAyyy evet evet kesinlikle çıkar kuzuuuhadi çok merak ettim banada değeri yolla mutlakaaa inşallah bebişin seninledir
Tamam bitanem senden hayırlı haberler bekliyorum sonrada darısı benim başıma inşallahYazacağım aşk eşimi ikna etmeye çalışıyorum olmazsa yarın kesin yaptıracağım kan testiii
Hayırlı olsun tebrik ederim.Geçen yıl kurban bayramında yanlışlıkla hamile kaldım ve 7 haftalıkken maalesef düşük yaşadım, eşim pek istekli değil nedenide hazır olmamasıydı. Fakat geçen aya kadar prezervatif ile korunuyordu. Geçen ay tüm günleri gün aşırı değerlendirdik. 2 yıldır evliyiz 5 yıldır beraberiz ben sürekli istiyorum benim cocukluk hayalim hep anne olmak.
İnşallah ikimizde hamişkoyuzzduuurrr minnoşuuuuummmTamam bitanem senden hayırlı haberler bekliyorum sonrada darısı benim başıma inşallah
Hamillemiyiimmm sizceeeeHayırlı olsun tebrik ederim.
Kanda da mutlaka çıkar.
2. Çizgi çıktıysaHamillemiyiimmm sizceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?