LH testi nasıl uygulanmalı?

Yaa coook sevindimmm lütfen bana da dua etttt Rabbim sağlıkla bebeğine kavuştursun
İnşallah hamilesindir bebeğimmmmmm yok, ben göremedim, negatif! Çok erken daha hissedemezsin vs vs diyerek moral bozup mutluluk çalanları kafana takma ben ovülasyon öncesinde bile hamile olduğumu hissediyorduuummmm o kadar ağlattılar o kadar üzdüler ki benii buradaki bazı üyeler
Zaten içimiz negatifi kabul etmediği için burada minicikte olsa umutlanmak için yazıyoruz bunu bile çok gören anne/anne adayları var gerçekten çok vicdansızcaaa...
Ben inanıyorum kuzuuu hamişsinn sende dua edeceğim bol bol

Ayyy çok teşekkür ederim kuzum,çok haklısın kadınlar hemcinslerine karşı bazen çok kırıcı olabiliyor oysaki hepimiz aynı yollardan birşekilde geçiyoruz Neyse pozitif düşünelim bebişler güzelce tutunsunlar yerlerine inşallah canım benim daha var ovulasyonu bekliyorum güzel duaların için teşekkürler kuzum

İnan bebiş mi verdi hissi içime mi doğdu bilmiyorum ovülasyon öncesinde açlık, uyuklama, yorgunluk, bel ağrısı heeepsini gördüm lütfen asla umudunu kaybetme ben boşuna o insanlara kırılıp üzülmüşüm bal gibide hamileyim işte
Ben inanıyorum güzelim sende güzel haberlerle geleceksin

İnşallah bitanemm

Maşallah.
Bizlere de dua edin
Çok sağolun Rabbim her isteyen anne adayının ilk göbüşünü sonrada kollarını sağlıklı evladıyla doldursun gerçekten harika bir his ve sürekli duygusallıktan ağlayacak gibi oluyorum sizde lütfen umudunuzu asla kaybetmeyin dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…