işler kötüye gidiyor.az önce alçak uçuşla helikopterler geçti camlar titredi benim bulutlar artık dayanamıycak sanırım.eltime diyorum sakın ağlama sen ağlarsan bende ağlarım.zor tutuyorum göz yaşlarımı kirpiklerime geldiler.iyi düşünmek istyorum iyi olsun istiyorum.az önce tripoliye yakın bir kasabayı gördüm arap kanallarında gece olay çıkmış çatışma olmuş.tajura da.Allah bizi korur demekten başka hiç birşey diyemiyorum
canım allah yardımcınız olsun.......eltin geldi sanırım.neyse iyi olmuş.birbirinize destek olursunuz........
işler kötüye gidiyor.az önce alçak uçuşla helikopterler geçti camlar titredi benim bulutlar artık dayanamıycak sanırım.eltime diyorum sakın ağlama sen ağlarsan bende ağlarım.zor tutuyorum göz yaşlarımı kirpiklerime geldiler.iyi düşünmek istyorum iyi olsun istiyorum.az önce tripoliye yakın bir kasabayı gördüm arap kanallarında gece olay çıkmış çatışma olmuş.tajura da.Allah bizi korur demekten başka hiç birşey diyemiyorum
geldi yanımda şimdi ama çok korkuyor.o benim kadar güçlü değil bir yandan ona sabret iyi olcak diyorum.ama helikopterler geçerken ağladı.benide ağlatıcak zor duruyorum.hala eşimden haber yok kimsenin umrunda değil.konsolosluğa yanlızım 3 kişi kayıp diyorum.eved otur bekle sabret diyor.olur olur diyor olurda nasıl olur her saniye ömrümden gidiyor.dayanamıycam diye korkuyorum.
Restaurantta eşin,kaynın ve bir tane çalışanınız mı var sadece tripoli?
Başka bir çalışan yok muydu?
restauranta değiller.şuan dükkanda kebap ustamızla garsonumuz var.onlarında haberi yok nerdeler.eşim kaynım birde elamanımız hepsi aynı anda yok oldu.
Anladım canım.
Üçü birlikte çıktılar ama niye çıktılar acaba?
Eve doğru gelmek için mi çıktılar..
Off eşin gelince herşeyi öğreneceğiz inşallah.
restauranta değiller.şuan dükkanda kebap ustamızla garsonumuz var.onlarında haberi yok nerdeler.eşim kaynım birde elamanımız hepsi aynı anda yok oldu.
Canım öğleden beridir takip ediyorum seni. Dualarım senle.
Allahın izniyle gelecek eşin, benim içime öyle doğuyor.
Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Sürekli takipte olacağım.
hepinize çok çok teşekkür ediyorum.dualara ihtiyacımız var.ALLAHıma yalvarıyorum haberi gelse iyi dense.gelecek tabi umudumu kaybetmiyorum ama yoruluyorum dayanmaya çalışmaktan yorudum.
lanet olsun lanet olsun.lider tvde konşuyor resmen savaşa hazırlanıyor.ajanları hainleri ona karşı gelenleri idam edecekmiş.bir yandan tvnin yarısında çatışmalarda yaralanları gösteriyor.neler olmuş neler.askerler polisler siviller ölmüş.en kötü olaylar bingazide.ama trablusta hızla karmaşanın içine sürükleniyor.sonumuz hayır olsun.eşimin elamanın aradığı telefonu arıyoruz sürekli çalıyor açan yok eltim arapça ben türkçe mesaj yazdım haber verin diye.eltim soyguncu olabileceklerini söylüyor ne olur ne olsun polis almış götürmüş olsun eşimi.kötünün iyisi olsun.
haklısın canım benim ya, kolay olur mu.ama gör bak,Allahın izniyle çok geçmeden alacaksın güzel haber kavuşacaksın eşine.gönlünü ferah tut. çok güçlüsün sen, okudum hayran oldum gerçekten sabrına, metanetine.bize de yaz olur mu eşin geldiğinde.beraber sevinelim inşallah.
Buarada burdan yapılabilecek birşey var mı canım, ne bileyim konsolosluk kanalııyla vs. Yani ailene paniklemesinler diye söyleyemiyorsan, elden geldiğince ararız, ne bileyim birşey yapılabilir belki haber almak için burdan.Aklına böyle birşey geliyorsa, lütfen söyle.
Buarada burdan yapılabilecek birşey var mı canım, ne bileyim konsolosluk kanalııyla vs. Yani ailene paniklemesinler diye söyleyemiyorsan, elden geldiğince ararız, ne bileyim birşey yapılabilir belki haber almak için burdan.Aklına böyle birşey geliyorsa, lütfen söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?