• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

limon!!bi bakın kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ceko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ceko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
449
3
96
İzmir
kızlar ben bi şey merak ediyorum.11 haftalık hamileyim.canım hiç tatlı çekmio bide ekşinin en hası limon istiyor günde 1 limon yiyorum.sizce zararı var mıdır?geçen gün birine anlattım bana demez mi yeme bi kadın çok yiyormuş çocuun derisi gelişmemiş asitten sinirlerim bozuldu.önüne de geçemiom bakın agzım sulandı bile:)günd 1 tane limonun gebelikte ne gibi zararları vardır bildiklerinizi paylaşırmısınız!!

yok canım daha neler.. ama herseyın fazlası tabı kı zarar...
bende tatlıyı çıkarmıştım hayatımdan...

ay canım sen aynı benim gibisin bende limon yerdim 8 9 haftalıkken başladı limon yeme isteğim günde 2 limon yerdim şu an 17+1 im ama limonu unuttum gitti 2 3 hafta sürdü seninde galıba kızın olucak benimki kızmış :dance:

sağlıklı olsunda ama içimde yatan aslan kız:)hem yararlı diyolar c vitamini deposu hemde yeme diyolar aslında en güzeli dr.a danışşmak biliyorum ama her gittiğimde o kadar sorum oluor ki limonu unutuyorum:)

tatlım sen yinede çevrenin dediklerindense bu konuyu dr una bi sor.....
ekşi isteği ilk zamanlar çok fazla oluyo hamilelerin bi çoğunda....
çünkü mide bulantımıza birebir geliyo....
bende ekşiyi çok yedim ama benim bi oğluşum olacak.....

bende ilk aylarımda hergün 1 limon yedim üstüne de biraz tuz ekerdim (şimdi bile canım istedi valla)
doktoruma sorduğumda acıdan,asitten,tuzludan olabildiğince uzak durmamı söyledi hepsinden kaçtım fakat limondan kaçamadım offf ağzım sulandı....
ayrıcada bende ekşi şeyler yedim offf bi turşu suyu içerdim kana kana ama kızım değil oğlum olucak...:asigim:

sen yinede doktorunla görüş hayatım...

bende ilk aylarımda hergün 1 limon yedim üstüne de biraz tuz ekerdim (şimdi bile canım istedi valla)
doktoruma sorduğumda acıdan,asitten,tuzludan olabildiğince uzak durmamı söyledi hepsinden kaçtım fakat limondan kaçamadım offf ağzım sulandı....
ayrıcada bende ekşi şeyler yedim offf bi turşu suyu içerdim kana kana ama kızım değil oğlum olucak...:asigim:

sen yinede doktorunla görüş hayatım...

canım özür dilerim umarım limon bulabilceğin bi yerdesindir.

sen dua et canım sadece limon istemekle kalsın benim canım son 1 haftadır bulunması okadar zor bişiy istiyoki eşim yazık antalya kazan o kepce hala arıyo

yaa ben de 8 haftalık hamileyim ama ne bulantısı ne de aşerme hiç bişeyim yokk..İştahım da hamile klamadan önceki gibi ama 2 kilo almışım ne hikmetse...
Hepimize hayırlı sağlıklı bir hamişlik dönemi diliyorum.

boşver mide bulantısı pekte aranası bi durum değil ben oldukça çekiyorum.ya bi de ben grip oldum öksürüyorum(korkuyorum öksürürken kasılıyorum diye)ayrıcaboğazımda hafif bi ağrı şimdi dr.u aradı bana bi tane öksürük şurubu ileminoset verdi gittim aldım ama şimdi korkuyorum içemedim.daha 11 haftalık ya bi şey olursa:(

içinin rahat etmesi için doktoruna mutlaka sor derim ancak benimde çok uzun bir süre canım hepekşişeyler istedi herkes kız dedi ama oğlum olacak:teytey:

Kızlar slm;
bende de miğde ekşimesi çook.Çok rahatsız ediyo, sanki miğde asitim boğazıma doğru yükseliyor.Doktor gaviscon ile rennie tabletlerini kullanabileceğimi söyledi.Miğdem şiş,hazımsızlığım var ama asit yüzünden aç gibiyim.Ve basılsın diye,ağzımın tadı düzelsin diye tuzlu falan atıştırıyorum.Fakat çok rahatsızım bu hazımsızlıktan...
Bende tatlı pek istemiyorum aslında çok da öyle illa tatlı yada tuzlu aramıyorum.SAdece miğdem basılsın diye tuzluyu tercih ediyorum.Sizde de bunları yaşayan var mı??
Bide Acaba kızlar alakası var mı tatlı yada tuzlu yemenin kız yada erkek olması ile? Eskiler derler ya hep... Ye tatlıyı çıkar hakkıyı, Ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)))

Hepimiz için hayırlısı olsun,hayırlı evlatlar olsun....

gaviscon gerçekten rahatlatan bir şurup bende kullandım ve hala kullanıyorum. bence tatlı yada ekşinin hiçbir alakası yok sadece denk gelip tutanların uydurması dicem çünkü çevremdekilerde ve bende tam tersi çıktı. yani denk gelirse ,ilgiliymiş diyoruz sanırım sadece kendimizi inandırmakla alakalı.

kızlar ben bi şey merak ediyorum.11 haftalık hamileyim.canım hiç tatlı çekmio bide ekşinin en hası limon istiyor günde 1 limon yiyorum.sizce zararı var mıdır?geçen gün birine anlattım bana demez mi yeme bi kadın çok yiyormuş çocuun derisi gelişmemiş asitten sinirlerim bozuldu.önüne de geçemiom bakın agzım sulandı bile:)günd 1 tane limonun gebelikte ne gibi zararları vardır bildiklerinizi paylaşırmısınız!!

YOK TATLIM GÜNDE 1 LİMON ZARARLI DEĞİL TABİKİ... SENİ ENDİŞELENDİRMİŞLER SADECE...UNUTMA HERŞEYİN FAZLASI ZARRA... Bİ KAÇ HAFTAYA KADAR, SANIRIM GEÇER ,BAŞKA BİŞİ İSTER CANIN... BU ARADA BİLDİĞİM KADARIYLA BÜYÜKLER EKŞİ YENİNCE KIZ BEBEK GELİYOR DERLER... HAYIRLISI ALLAHTAN.... BİR AVAZDA KURTUL İNŞALLAH...:nazar:

merhaba kızlar.9 haftalık hamileyim iki gündür hafif hafif öksürmeye başladım.doktoruma da sorarım fakat size de danışmak istedim.öksürüğümün ilerlememesi için neler yapabilirim?şimdiden teşekkürler

aynı şikayet bendede var öksürmekten korkuyorum artık ama elimde içim çıkacak hem nezleyim.bi de sigarayı bıraktıktan sonra arttı.dr.um bana mikoral diye bi öksürük şurubu verdi okudum içinde ilk üç ay içinde tükeilemelidir diyo gebelerdeannemde koca karı ilacı yapıyor.tereyağı ile pekmezi ızıt sıcak sıcak kaşıkla.2 gündür onu yapıyorum sende bi dene istersen.hoş bi tatı yok ama korkuyorum öksürmekten bi şey olacak diye mecbur içiyorum!!

aynı şikayet bendede var öksürmekten korkuyorum artık ama elimde içim çıkacak hem nezleyim.bi de sigarayı bıraktıktan sonra arttı.dr.um bana mikoral diye bi öksürük şurubu verdi okudum içinde ilk üç ay içinde tükeilemelidir diyo gebelerdeannemde koca karı ilacı yapıyor.tereyağı ile pekmezi ızıt sıcak sıcak kaşıkla.2 gündür onu yapıyorum sende bi dene istersen.hoş bi tatı yok ama korkuyorum öksürmekten bi şey olacak diye mecbur içiyorum!!

teşekkür ederim cevabınız için.emin olun deneyecegim.bendeki o kadar şiddetli degil fakat artmasından korkuyorum.inanın ben de öksürmekten korkuyorum.a.s.

ben de hergün bir limon yiyenlerdenim hemde hamileliğimin ilk gününden beri şimdi 21 haftalık hamişim hala yiyorum azıcıkta tuz ayyyyy :))) portakal gibi soyup yiyorum...ne olur bilmem ....ama oğluşum olacak.....bide türk kahvesi hergün içiyorum hiç sevmezdim şimdi tatlı bir türk kahvesi içiyorum hergün ama içmediğimde ölücem sanki....zararı varmı bilinmez.....

evet benimde canım hep ekşi bişiler istio.yeşil erik bulamadım habure limon yiyorum umarım bi zararı yoktur

Back
X