• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

limon!!bi bakın kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ceko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben hamileliğim boyunca ,devamlı limon yedim ..oğlum çok sağlıklı maşallah hiç bir yan etkisi yok.sevgiler

.....bide türk kahvesi hergün içiyorum hiç sevmezdim şimdi tatlı bir türk kahvesi içiyorum hergün ama içmediğimde ölücem sanki....zararı varmı bilinmez.....

Kan hapı içiyorsun değil mi? Demir eksikliğinde insan müthiş bir şekilde kahveye saldırıyor. Yıllardır kendimi kahve tiryakisi zannediyordum meğer kansızmışım. Ne zaman kan hapı içsem kahve iştahım azalıyor, hatta aklıma bile gelmiyor. Çok kısa 2 hamileliğim oldu ama uzun süredir tedavide olduğum için aylardır sabah akşam 1'er gyno-tardyferon içiyorum.
Allah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

bende ilk aylarımda hergün 1 limon yedim üstüne de biraz tuz ekerdim (şimdi bile canım istedi valla)
doktoruma sorduğumda acıdan,asitten,tuzludan olabildiğince uzak durmamı söyledi hepsinden kaçtım fakat limondan kaçamadım offf ağzım sulandı....
ayrıcada bende ekşi şeyler yedim offf bi turşu suyu içerdim kana kana ama kızım değil oğlum olucak...:asigim:

sen yinede doktorunla görüş hayatım...
Kızınız mi oldu oğlunuz mu

Back
X