Maske Tarifleri Limon dost mu dman m?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
96
Ankara
Ben sivilcelerimden kurtulmak için her akşam yüzüme limon suyu sürüyordum başardım da bebek gibi oldu yüzüm ama çok zararlı dediler yüze sürmek şimdi limon iyi midir kötü mü yüz için:enbuyukkk::enbuyukkk:

limonu şayet sulandırmadan direk cildinize sürer ve bunu her akşam yaparsanız evet cilt katmanına zarar verme ihtimali yüksek
fakat biraz sulandırıp yada yüzde 30-45 dk bekletip yıkarsaniz zararı değil faydası olur
cilt için limon gerçekten oldukca faydalı

ıLK BAŞTA iyi geliyor gibi oluyoe ;ama bence boş limonun hiçbir numarası yok yok yere en üst tabakayı kurutmuş asitle yakmış oluyoruz

evt direk limon çok zararlı bildiğimiz asiti en hassas yere sürüyoruz bence denenmemeli sulandırark denemenin bi zararı var mı bilemicem ama onunda vardır galiba

yalnz kuru cildi olanlar kullanmamalı,

Cildiniz aşırı yağlı, hem de yer yer parlıyor ve gözenekler genişlemiş ise yağ dengesini düzenleyen . Limonu kullanabılırsınız..

.

ben çillerim için kullamnmak istiyorumçok çilim yok ama sadece yazın güneşte meydana çıkan burnumda ve hafif elmacık kemiklerimde var
çoğalmalarından korkuyorum
limon suyunun çilleri azalttığını ve çıkmasını önlediğini duymuştum
bir faydası olurmu acaba

direk sürersen zararlı, içinde asit de var yakar yüzünü.
Yüüzünü kurutur ayrıca, cildin de kendini korumak için daha fazla yağ salgılar.

arkadaşlar bende geçen gün televizyonda bir cilt uzmanının limonu cilde fazla kullandığımızda güneşe çıkma durumunda ciltte lekeler oluşturacağını söylediğini duydum. bu durumda limon az miktarda ve güneşe çıkılmayacak zamanlarda kullanılmalı.

DOST CANIM!

Benim annem 39 yasinda, anne annem 57 yasinda. Ikiside senelerdir hergun Haftada 3/4 defa limon surup 15 20 dakika bekletip,Niveanin nemlendirici kremiyle nemlendiriyorlar. Benim annem benim ablam gibi ,anne anen annemde annemin ablasi gibi duruyor. Ne kirisiklik ne bisey. Tabi ablam gibi durmasi bakimlada alakali ama cildinde ne siyah nokta ne kirisiklik ne leke hicbirsey yok. Biraz yakiyor limon ama cok iyi cilt icin.

Gercekten sonucunu gordugum icin yazdim buraya.

Kızlar yapmayın domates ve limonda strik asit vardır bu cildi yakar hassas ciltler için çok kötü durumlar oluşur ve c vitamini de yüksek olduğu için lekelenme yapacaktır

limon ilk başlarda iyi gelebilir ama zamanla derinin üst katmanına zarar verir asitle yakar hiç sivilce olmayan yerlerde nokta şeklinde iz bırakabilir heleki yaz aylarında hassaslaşan cilt dahada kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…