Maske Tarifleri Limon dost mu dman m?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
limon ilk başlarda iyi gelebilir ama zamanla derinin üst katmanına zarar verir asitle yakar hiç sivilce olmayan yerlerde nokta şeklinde iz bırakabilir heleki yaz aylarında hassaslaşan cilt dahada kötü olur

Aferin forumda konu okuya okuya epey bilinçlenip bilgilenmişsin

Yuzumde sivilce cikmisti cok kucuk bi sivilceydi ama ben limon surdum suyla karistirmadan direk uyguladim ovalim simdi sivilcenin etrafinda bes alti tane delik meydana geldi yuzumde ne onerirsiniz. Gecermi bu durum basiniza gdiyse cewap bekliyorum...

Yuzumde sivilce cikmisti cok kucuk bi sivilceydi ama ben limon surdum suyla karistirmadan direk uyguladim ovalim simdi sivilcenin etrafinda bes alti tane delik meydana geldi yuzumde ne onerirsiniz. Gecermi bu durum basiniza gdiyse cewap bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…