Limon ile hamilelik testi.. Resim ekledim bu konuda bilgisi olanlar değerlendirirmisiniz :)

Sem0510

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
286
261
23
Merhaba hanımlar şimdi neden böyle şeylerle uğtaşıcağınıza test almıyorsunuz diyen hanımlar olabilir..
Pazar günü ovula erken gebelik testi yaptım negatifti ama hala içimde bi umut var nedense...
Adet tarihim 3 gün geçti.. Bende araştırırken evde bu testi yapan hanımlarla karşılaştım bende yapmak istedim.. Limonun tortuları dibe çökerse hamilelik olduğunu söylüyorlar benim resimleri değerlendirirmisiniz ve deneyimi olanlar yazabilirmi :)

Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

Eklentiler

• E686D46C-D34D-4DD9-AEA4-F0A919D9E98F.webp
    E686D46C-D34D-4DD9-AEA4-F0A919D9E98F.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 2.783
Merhaba canım bende bu sabah yaptım ama anlayamadım tortuların bir çoğu dibe voktu ama üstte kalanda da oldu sence hamilemiyimdr bu arada bat 6 eylul

Merhaba canım bende bu sabah yaptım ama anlayamadım tortuların bir çoğu dibe voktu ama üstte kalanda da oldu sence hamilemiyimdr bu arada bat 6 eylul

Çok sağol canım bende tam sevineniyorum değerlerimin artması için dua etmekten başka çağrem yok :)

Canım ben testi adet gecikince yaptım ve direct dibe çöktü..
kimisine hurafe gelebilir ama eskiden gebelik testleri yoktu uydurma olsa ztn idrar ve kan testimde hiçbişey çıkmazdı ben inandım bu yönteme sende dene adetin gecikince.. Evde gebelik testi yaparsın oda pozitif çıkarsa kan testi
Hakkımız da hayırlısı..

Doktor Net hamile olduğumu söylediğinde neler yaptım nasıl süreçlerden geçtim anlatıcam isteyenlere şifa olur belki :KK15:

Çok sağol canım bende tam sevineniyorum değerlerimin artması için dua etmekten başka çağrem yok :)

Canım ben testi adet gecikince yaptım ve direct dibe çöktü..
kimisine hurafe gelebilir ama eskiden gebelik testleri yoktu uydurma olsa ztn idrar ve kan testimde hiçbişey çıkmazdı ben inandım bu yönteme sende dene adetin gecikince.. Evde gebelik testi yaparsın oda pozitif çıkarsa kan testi
Hakkımız da hayırlısı..

Doktor Net hamile olduğumu söylediğinde neler yaptım nasıl süreçlerden geçtim anlatıcam isteyenlere şifa olur belki :KK15:
Bekliyoruz canm heyecanla :*

Back
X